Şimdi Ara

Apple Iphone 4 16 gb Pasaporta kayıtlı sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

APPLE IN EN YENİ SÜRÜM 4.1

JELATİNİ ÜZERİNDE SIFIR

KUTUSU AKTİVE ETMEK İÇİN AÇILDI

PASAPORTA KAYITLI

FATURASI GÖNDERİLECEKTİR

TEK SORUN UNLOCK İŞLEMİNİ BEKLEMEK

ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM

TEK ADET VARDIR YETİŞEN ALIR.

BURDAN İLETİŞİME GEÇİNİZ.

FİYAT: 1.400

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 1569tlye 2yıl garantili ve birçok karta taksit var bestbuyda, kimse kilitli cihaza yetişmez korkma, sen satmak için acele et bence
  • kardes gittti artık 1400 1500 lü fiyatlar bugun yarın garantılı 1500 1600 lu fıyattan cıkıyor
  • amerikan cihazları 1100 1200 max eder artık.. vede jailbreak çıkana kadar kimse almaz... hala çıkmadı jailbreak....
  • baltalamayın adamın ilanını
  • baltalamak değil ama az kalsın bende bugun 1500 e alıyordum iyiki bekledim aynı paraya ne güzel alırım şimdi:
  • baltalamak değil de gercekleri görmek lazım saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zor tutmuştum almamak için kendimi

iyiki tutmuşum :)
  • boşa tutmuşsun bu 1500 garantili lafları hikaye çünki yarın grürsünüz

ayrıca yazık etmişsin pasaporta arkadaşım 4.1 version olan cihazların base bandları yüksek yani kkırılması aylar alıcak
  • düne göre cazip bir ilan
    2700 liraya alanlar ağlasın
  • Turkcell Açıkladı Ve Vodefonede Turkcell de Peşin 16 gb tı 805 euro kddv de dahil fiyatıdır...GEçmiş Olsun Artık Kimse Bu Fİyatlardan Yurtdışı Almaz...DÜşürün Artık Fİyatları
  • mult61 sen ne sabit fikirli adamsın ya, o kadar broşürler eklendi onlara da mı inanmıyorsun???
  • 1500e alın bakalım turkcellden falan da görelim. sanki adamlar 50bin tane stok yaptı. 1 günde bitecek stokları, bir daha ne zaman gelir allah kerim
  • Kıtlık mı var, savaş mı çıkacak?? Sonuç olarak fiyatlar böyle, yarın biterse gene gelir bu kadar basit. ne o sen neden alın da görelim gibi iddialaşmalardasın, yoksa sen de mi az kar edemeyen uyanıklardansın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

1500e alın bakalım turkcellden falan da görelim. sanki adamlar 50bin tane stok yaptı. 1 günde bitecek stokları, bir daha ne zaman gelir allah kerim

Hee burası da kuş uçmaz kervan geçmez bi memleket zaten. Bi daha ne zaman gelicek demiş ya
  • o zaman size stok yerlerini söylüyeyim
    teknolojix
    hizlial
    elektroworld
    betsbuy
    azn önce bir site daha orda 1600 dü
    sabaha çoğu site ekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

1500e alın bakalım turkcellden falan da görelim. sanki adamlar 50bin tane stok yaptı. 1 günde bitecek stokları, bir daha ne zaman gelir allah kerim

valla kardeşim kusura bakma da fiyatı belli olan ve garantili olan cihaz için beklerim 1 haftada 1 ayda. garantisiz alıp cihazın çöp olma riski var
  • bin lira vereyim hocam
  • beyler bakın işte..sakalım yokki sözüm tutula...o kadar dedim değilmi sabır diye...kaç gündür yazıyorum ama herkes şaşıracak diye...ben biliyordum ve uzun süredir alacakları sabır dedim...sabrın sonu selamet demiş atlar...artık gavur olan iphone 4 lerin fiyatını 1000 e inmesi gerek yani...yoksa cok cok ayıp...bence geri götürüp aldıkları yerde satsınlar..daha mantıklı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.