Şimdi Ara

Apple, iPhone 18 Pro'nun üretim hazırlıklarına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple, iPhone 18 Pro'nun üretim hazırlıklarına başladı
    Güvenilir bir sızıntı kaynağı olan Fixed Focus Digital, iPhone 18 Pro modellerinin Eylül ayındaki lansmandan önce deneme üretim aşamasına ulaştığı bilgisini paylaştı.

Ayrıca Bkz.Turuncu iPhone’dan sonra iPhone 18’deki ikonik renk ortaya çıktı

iPhone 18 Pro deneme üretimi aşamasına girdi

Apple, Şubat ayı itibarıyla genellikle tasarım doğrulama testinin ardından erken üretim doğrulama testi aşamasına geçiyor. Şirket, bu dönemde tam ölçekte üretim yapmak yerine, fabrika montaj hatlarının bazı bölümlerini devreye sokarak üretim süreçlerini, verimliliği ve kalite kontrolü onaylıyor. Tamamıyla seri üretim genellikle lansmandan önce yaz aylarında hızlanıyor.

iPhone 18 Pro Max, yeni kırmızı renkte geliyor

Bir cihaz genellikle tüm tasarım kararları kesinleştikten sonra bu aşamaya ulaşıyor. Ancak, Apple'ın henüz bir karar daha vermesi gerekiyor; iPhone 18 Pro renk seçenekleri. Apple, bir sonraki serisi için koyu kırmızı rengi düşünüyor. Kırmızı ve turuncu, renk çemberinde birbirine biraz fazla yakın olduğundan kozmik turuncu rengi iPhone 17 Pro’lara özel kalabilir.

Lansmanın yıldızı iPhone Fold olabilir

Fixed Focus Digital, materyallerde büyük bir değişiklik olmadığını, genel olarak cihazların iPhone 17 serisinin mevcut tasarım özelliklerini kullanmaya devam edeceğini söylüyor. iPhone 18 Pro modelinde göreceğimiz tasarımsal tek değişiklik biraz daha küçültülmüş Dinamik Ada olabilir. Donanım tarafında, değişken diyaframlı yeni kamera sistemi, A20 çipi ve Apple C2 modem gibi birkaç önemli değişiklik olacak. Ancak Bloomberg'den Mark Gurman'a göre, yeni Pro modelleri muhtemelen Apple'ın bu sonbahardaki iPhone lansmanının yıldızı olmayacak; Apple’ın ilk katlanabilir telefonu iPhone Fold ön plana çıkacak.

Kaynak:https://9to5mac.com/2026/02/23/iphone-18-pro-reportedly-enters-test-production/

• Tasarım nasıl aynı kalacak ki ? Avrupa'da satmak istiyorlarsa değiştirilebilir bataryanın da gelmesi gerekiyor

• WDStyle W kullanıcısına yanıt
    Şarj girişini kaldırıp aşağıdan kartuş gibi takmalı bi batarya tasarlarsa iyi olur bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WDStyle

Tasarım nasıl aynı kalacak ki ? Avrupa'da satmak istiyorlarsa değiştirilebilir bataryanın da gelmesi gerekiyor
    2027 diye hatırlıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • Kasasında çizilme mukavemetini artırırlarsa siyah ve bordo güzel alternatifler olur.
    Apple İphone 18 pro serisinde, Sony'nin 200mp Lytia 901 sensörünü de kullanabilirse kamera konusunda zirveye yerleşirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRAL6116 -- 24 Şubat 2026; 09:20:34 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Doğru hocam ama 2 ay dahili bataryalı sonra aynı modeli çıkartılabilir bataryalı üretmek ne kadar mantıklı olabilir bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.