Şimdi Ara

Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU] (145. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü, 8 Mobil, 1 Android
5 sn
3.584
Cevap
195
Favori
149.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Kaşe imza reis söylenecek her şeyi söylemişsin zaten bu da kapitalist sistemin dezavantajı ama en azından bu panel konusunda seçenek sunulup fiyatlama da ona göre yapılmalı 169999 mu 170999 yapsın alan yine kendi seçsin en azından o özgürlüğümüz olsa bari ama nerde Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU] 

yok hocam parmak uçlarındaki terden oluyor cihaza yapışıyor ve işin garibi eğer kuru bişeyle silersen asla geçmiyor ıslak bişey istiyor ıslak ile silince düzeliyor kuru bişey asla işlemiyor geçiremiyor.

Hatta şöyle bir instagram linki koyuyorum gördüğüm bütün videolarda 3 kameranın dip kısımları daha açık belli oluyor videoda.

Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU]ınstagram
    Bedirhan HIDIR on Instagram: "Apple bağlılığı 🍏 #iphone #iphone18promax #teknologi #apple #keşfet"
    https://www.instagram.com/reel/DddpQHdO6uu/?stkn=MWczbXBua3JsdnVx

evet tamamen koyudan kaynaklı iz ama öyle canımı sıktı ki anlatamam kaplama yapınca düzelebilir gibi belki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Babaa seni geçmiş iPhone konularındaki ekran mesajların kurşun gibiydi napalım dayı yömiyeci adamlar olarak iade edip samsung panel gelene kadar şans mı deneyelim yoksa nasipse gelir bağdattan nasip değilse ne gelir elden diyip telefonu alıp yola devam mı edelim Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU] 

Haklısınız üretimde bu eşitlik sağlanıyorsa fiyatlar da ona göre olup adalet sağlanmalı. Ben 21 Eylül teslimli cihazı iptal edip bi kaç gün önce tekrar sipariş verdim, gelmesine çok var ama sizinki de henüz gelmediyse geldiğinde umarım gönlünüze göre olur. Saygılar…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Her sene hortlarım ben :D bizler apple’ın kalitesine inanıp alıyorsak bi zahmet de bize düzgününü gönderecekler. Kimse ses çıkartmaz ise bu böyle devam eder hocam. :D ama forumda apple’ı babasının firması gibi savunan adamlar da var

Sevgiler reis... Özel değilse eğer iptal etme sebebin nedir bu yüzden mi diyeceğim ama gelecek paneli bilemiyoruz ki

salı günü gelince yazacağım hangi panelmiş Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portakalkabuguxd -- 20 Eylül 2026; 0:49:15 >

Bardağın dolu tarafından bakalım en azından panele göre ayırıp samsunglar US/UK/FR LG sonlara doğru Syria/TUR/Jordan diyip ortadoğuya diye yapmıyor böyle de yapabilirdi kingo Apple iPhone 18 Pro / iPhone 18 Pro Max [ANA KONU] 

• Renk konusunda ilk defa bu kadar kararsızım. Burgonya 256 aldım apple dan 30 eylülde gelecek ama bir tane daha alacağım , siyah ve gümüşü yakından gören arkadaşlar yorum yapabilir misiniz? Bir de bu sene soyulma sorunu yaşanmadı sanırım değil mi , geçen sene siyah kullananlar baya mağdur olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 20 Eylül 2026; 1:36:25 >

Öğlen 12 den beri kullanıyorum 17pm göre işlemci kendini fark ettiriyor kamera psikolojik olarak daha iyi geldigini düşünüyorum en büyük sorunum sabah saatlerinde hisetmedim de eve gelince bi uzanarak kullanayım bir seyler izleyeyim falan dedim telefon maşallah kılıfla falan 300gr oluyo yoruyor insanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 20 Eylül 2026; 2:25:19 >

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    geçen sene siyah çıkmadı ki...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cihazım, 17 Pro Max 256 GB - Gümüş hocam.

Hocam orijinal Apple şeffaf kılıf aldım. Eski serilerdeki gibi (16 Pro, 15 Pro) sert gelmedi bana. Biraz daha yumuşama var gibi. Ayrıca tuş basma hisside güzel olmuş. Telefonu alalı 3 gün oldu ama kılıf 10 kere söktük taktık belki de çizilme vs görmedik. Ekran koruyucusu olarak mohseven safir şeffaf ekran koruyucu taktırdım. Takan firmanın işliğinden midir nedir hava aldı. Geri götürdüm yenisini taktılar. Çok şükür hava yok. Tabi bunu denerken şeffaf kılıfı sök tak yaptık çoğunlukla. Ama çizilme vs olmadı çok şükür. Haftada bir temizlemek lazım yoksa çok toz oluyor kenrlar eski serilerden tecrübeliyim diyebilirim.

Formunu çok beğendiğim duo (yurtdışı) alayım deyip pro max i iptal etmştim ama face id ve eylem tuşunu ararım gibi geldi, bu yüzden 18’i tekrar sipariş verdim. Bi yanım hala duoda, yurtdışına gidip gelecek bir tanıdık olursa tekrar değerlendiririm artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Koç ATVIC -- 20 Eylül 2026; 9:38:49 >
  • Arslan Koç ATVIC A kullanıcısına yanıt

Bende de öyle hocam, ekran altına koydukları için muhtemelen ekranın o bölümünde panelde incelme var face id çalışabilsin diye. Redmagic cihazlarda da ekran altı kamera var mesala o da aynı şekilde belli oluyor. Çok göze takılan bir şey değil ama bence.

Rica ederim hocam, sırf beyaz ekranda biraz fazla gözüküyor ama ekran altında olmasının dezavantajı diyip geçeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAIYAJIN -- 20 Eylül 2026; 10:5:35 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.