Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (798. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: orhanyor Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (1 Mobil) - 15 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.374
Cevap
494
Favori
719.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 pro max ile bunu aldım bugün. Kullanan var mı? Güvenilir mi?

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]
  • İnstagramda gezinirken hafifde olsa takılma sorunu yaşayan varmı?
  • Kulaklık ne tavsiye edersiniz?

Sennheiser Momentum True Wireless 4
    AirPods Pro 2
    AirPods 4 ANC
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Airpods pro 2 kesinlikle üzmeyecektir
  • hiç konsere gidip karanlıkta video çeken oldu mu zoom yapıp netlik nasıldır tabi ses kalitesi de önemli

• samsung s22 den gectim aslinda telefon ihtiyacim yoktu gayet hizli ve kaliteli bir telefon ama IOS uygulama gelistirme icin iphone sart diye almak zorunda kaldim.

Vallahi Iphoneda aklima son gelecek sey beni ciddi anlamda sasirtti. Iphone 16 pro(max degil) ile 48 saat kadar sarj suresi aliyorum(%90 a kadar sarj ediyorum, %10 a kadar indiriyorum). Yabanci forumlarda millet 1 gun zor dayaniyor diyor ama tahminimce millet herhalde telefonu elinden indirmiyor.

Telefonda cok isinma sikayetleri okumustum, hic biri yok masallah bu sefer olmus en son iphone um 6s ti.

Ama gereklimiydi?? mecburi ihtiyacim olmasaydi samsung s22 ye gore bir gram fazlasi yok bana gore.

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt

Bu markanın başka bir adaptörünü mac ve ipad için kullanıyorum. Çok iyi bir markadır.

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

20-80 arası kullansanız dahi pil devri düşer. Atıyorum 80 de çıkarıp 50 de takarsanız aradaki giden 30 u cihaz sayıyor. Daha sonra 70 lik bir batarya kullanımı olursa 1 devir olarak kaydediliyor.

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt

Dusuruyor %80 ini kullanirsan, bir sonraki %20 kullanimda sarj devri 1 artar bu olay apple laptoplarinda da ayni sekilde.

%10-20 ile %80-90 arasinda kullanmanin asil amaci, bataryanin pil devrine ek olarak ekstra bir eskitme yaratmamak.

Li ion piller ister arabada olsun ister scooter da olsun ister telefonda olsun kimyalari ayni ve tabiki ozellikleri de ortak.

Li ion piller en dusuk sarjda ve en yuksek sarjda ekstradan yipranirlar.

Mesela elektrikli arabalarda bu kullaniciya gosterilmaz ama arabayi %100 sarj ettiginde aslinda bataryalar %90 sarja kadar cikarilir. Ayni sekilde desarj edildiklerinde %0 i gosterdiginde aslinda gercek sarj %10-20 civarindadir. Arabalarin batarylari uzun omurlu olsun diye boyle bir mekanizma var.

Telefonlarda bu ne kadar mantikli artik kullaniciya bagli zaten 1-2 senede bir telefon degistiren biri icin bu pek onemli birsey degil.

Sennheiser Momentum True Wireless 4 ses kalitesi olarak tek geçerim. Lakin,

Sennheiser 2-3 serisi kullandım sürekli bağlantı sorunları yaşaması, şarjın kendi kendine bitmesi ve ses gecikmeleri beni bıktırmıştı 3 defa servise gönderdim

3 kez değişim yapıldı 3 kez bozuldu ve hep aynı hata şarj olmama problemi, bağlantı kopması.

AirPods Pro 2 tavsiye ederim.

Silikon uç sorun değilse AirPods pro 2, rahatsız olurum derseniz AirPods 4
  • AKA_33 kullanıcısına yanıt

MASTERFONE aldım ben hocam kapalı kutu sorunsuz teslim aldım.

• Dün telefonu alırken şeffaf apple kılıf aldım. Bin pişman oldum. Telefonun alt kısmında kılıftan dolayı tıkır tıkır ses gelip duruyor. Telefon sanki tam oturmuyor kılıfa. Buna ne yapabilirim ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Dün telefonu alırken şeffaf apple kılıf aldım. Bin pişman oldum. Telefonun alt kısmında kılıftan dolayı tıkır tıkır ses gelip duruyor. Telefon sanki tam oturmuyor kılıfa. Buna ne yapabilirim ben?

webden aldıysanız iade.

• Arkadaşlar Benks kılıf arıyorum uygun fiyata nereden temin edebilirim? Hepsiburada da fahiş fiyatları var.

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt
    1 ay önce kendi sitesinden alabiliyordun ucuza artık türkiyeye göndermiyor muş türkiyedeki fiyatlar fahiş fiyattan satılıyor ucuza bulamazsın bro bende çok baktımda en az 3000 den başlıyor
  • Selamlar, herkesin yeni yılı kutlu olsun. 16 pro veya 16pm almayı düşünüyorum. 14pmden 15pm geçtim 14 pm bana göre çok daha iyiydi 15pm ye hiç ısınamadım.16pm mi 16pro mu daha sorunsuz hangisini tavsiye edersiniz şuan sıfırdan alacak olsanız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B a t h o r y -- 1 Ocak 2025; 12:27:20 >
  • B a t h o r y kullanıcısına yanıt

Çok kişsiel bir soru

büyük ekran seviyorsanız pil daha fazla gitsin istiyorsanız pro max

elde tutuş hissiyatı daha iyi olsun tek el kullanımı daha kolay olsun pil biraz az gitsede olur diyorsanız pro

geçen sene olan 15 pro ve pro max kamera farkı bu sene yok pro da pro max te aynı özelliklere sahip

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt

Dolap uygulamasından güvenilir satıcılara bakabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 796797798799800
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.