Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (634. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
17.003
Cevap
507
Favori
757.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

telefon ile apple'ı aradım mağazadada koşullar aynı dedi ama işi şansa bırakmayalım. bugün hesap kesim tarihi yarın sipariş vereceğim

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Cam takarken forumda memnuniyeti yüksek camlar kullanmaya özen gösterin. Spigen ve ESR armorite serisi deneyimlere göre dokunmatikten biraz yiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorum yapan arkadaşları tanımıyorum etmiyorum :) Apple çalışanlarının sorun yok dediği seri, böyle bir geri dönüş almamışlar. Yatırıp yüz üstü kanırta kanırta... neyse.

https://www.youtube.com/watch?v=pJy-db-9aMs

• yurdakull kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu varmı bu videodaki cihazda hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam bu instagram Samsung telefonumda da arada böyle garip huylar yapıyordu komple kapatıp açmadan düzelmiyordu, durduk yere kameraya girmeye çalışıyor ben de izin vermiyordum halbuki kamerayı açmak için hamle yapmıyordum bile. İnstagram keşfette iPhone 16pm de ben de bir kere buna benzer bir problem yaşadım geçen, bazı gönderilere ne yaptıysam tıkladım tıkladım açmadı cevap vermedi hiçbir şekilde. Ama ekranın aynı bölgesi instagram harici her şeyde sorunsuz çalışıyor özellikle denedim. Yani sorun instagram da olabilir bilemiyorum. Umarım en az can sıkıntısıyla çözülür durumunuz geçmiş olsun.

• WebServisi kullanıcısına yanıt

Videoda var, aynı cihazı 1 gün kadar camsız kullandım yine yaptı sorunları. 15 günü geçmişti götürdüm ekran değiştiler. Eskisi kadar kötü değil ama bazı yerlerde birdaha dokunmanız gerekiyor ekrana. Dokunmatik yine stabil değil. Bunlar amerikada oldu bu arada. Önceki sayfalarda videolar ve fotolar mevcut.

Edit : insta olarak düşünmeyin, safari whatsapp klavye. Heryerde yapıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 18 Kasım 2024; 16:42:27 >
    Bu kadar da olmaz. Bi de utanmadan ekran değişimi yapmışlar. Yazık günah bu kadar kullanıcıya. En azından yalnız değilsiniz hocam. Sizin videonun da altına yabancılar yorum atmış. Bazı 16Pm’lerin ekranı bozuk maalesef. Bu sorunlu cihazları ya toplamak zorunda kalırlar ya da ücretsiz değişim başlatırlar ilerleyen süreçte. Belki 17 serisine masraf etmeden geçersiniz :)) her şeyde vardır bi hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Kasım 2024; 16:51:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçmiş olsun. Ekran problemi yalnızca 16pm cihazlarda mi var yoksa prolarda da var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Teşekkür ettim, ama bu son elma. Yine gidince video yakalayabilirsem seri numara da göstererek kaydedecem aynı hataları düşerse. Cihazı bir şekilde değiştirteceğim. Ardından sorunsuzu elime düşerse, satıp DJI drone alacam hep hevesliğim vardı. Bundan çok midem bulandı :) (hali hazırda s24u var elimde, 16 pro ikinci telefon gibi şu durumda, kullanasım yok.)

Apple a götürdüğüm yorum,

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-16-pro-iphone-16-pro-max-ana-konu--159197264-615#160009009

Ekran değişen yorum,

https://forum.donanimhaber.com/apple-iphone-16-pro-iphone-16-pro-max-ana-konu--159197264-616#160010224

Bu videoya bakılırsa uygulama kaynaklı sorun var, dikkat edin tıklayınca basmıyor ama yana kayıyor yani dokunduğu yerde dokunmatik çalışıyor aslında

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

rica ederim hocam ne demek, valla bende okuduğum yorumlara istinaden direk ekrana sorunlu gözüyle baktım, yeni cihaz aldık boşuna iade sürecine girdik. bende yıllardır spigen kullanıyorum kör alış yaptım bence yapışkanıyla alakalı bir sorun var 5-6 sefer taktım çıkardım testler için algılaması çok değişti.

Anlıyorum hocam çok haklısınız. Çok geçmiş olsun. Bir ayağınız yurt dışında zaten anladığım kadarıyla. Olmadı buyback vs girersiniz ama aksiyon almak zorunda kalır Apple. Her yerde ekranım donuyor, dokunmatik algılamıyor yazan insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Kasım 2024; 17:3:21 >
  • bykarizma07 B kullanıcısına yanıt

Aynen hocam kesinlikle katılıyorum. Yapışkan olayı aklıma gelmemişti ama çok mantıklı. Cihaz üstünde dura dura koruyucuyla stabilleşecek demektir. Ben dün 5 farklı cihazda denedim hepsi benzer sonuçlar verdi. Sadece ipad in dokunmatiği cam olmasına rağmen mükemmeldi. Yada uzun süredir üstünde yapışkan falan tam oturmuş olabilir hocam dediğin gibi.

Buna benzer sorunu ben 13pro da yaşıyorum ara ara. Güncellemeden sonra oldu. whatsapp da tıklıyorum tepki vermiyor. uygulamayı kapatıp açıyorum düzeliyor. Instagram da başıma gelmedi ama.

İş işten geçtikten sonra 2 yıl sonra gibi değişim programı başlatırlar, iPhone 14 serisi gibi. Kısacası eskidikten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 18 Kasım 2024; 17:49:13 >
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bu telefondan niye hiç hayırlı haber gelmiyor anlamadım. Apple kendinden soğuttu artık.

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

x (formerly twitter)
    Pixel Gamer 4k (@4k_isn) on X
    https://x.com/4k_isn/status/1858399628342772034?s=46

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 18 Kasım 2024; 19:19:25 >

Fold 6 aldım bu sene iPhone sezonunu kapattım.

• DODANLI kullanıcısına yanıt
    Bi benchmark’ta hile yapmadığı kalmıştı onu da yapmış bu sene. Adamlar yapay zekada geri kalınca dağıttılar 😅

Özellikle son 2 yıldır dağıttı. Bir türlü toparlayamıyor. İyice xaomiye bağladı. Donanımı bas yazılım sürünüyor

• 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.