Şimdi Ara

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU] (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: G.U.Y Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.208
Cevap
509
Favori
770.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran kodunu hangi program ile görüyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bugün Apple müşteri hizmetlerini aradım. iPhone 16 pro max stok sorunu yok. Pazartesi istesem salı elimde olacakmış. 512 çöl titanyum.
    20 Ocak 2025 tarihine kadar şartsız iade edebilirsiniz deiler.

Pazartesi sparişi vereceğim artık.
    MagSafe Şarj Aygıtı almaya gerek varmı. Telefona zarar verirmi acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatalir F kullanıcısına yanıt
    Hocam iade süresi 14 gün değilmi?

• alsem A kullanıcısına yanıt

Yeni Yıl Dönemi İade Politikası muhabbeti 8 kasım dan sonra verilen siparişler için geçerli 6 ocaktan sonra 14 gün olarak güncellerler

• pasifik. kullanıcısına yanıt

dokunmatik sorunlu çıkabiliyor ve panel farkından dolayı sarı/beyaz renk ihtimali baskın olabiliyor

• alsem A kullanıcısına yanıt

Sormayı unuttum ama galiba sadece bu ay alanlar öyle faydalanıyor diye biliyorum. Geçen sene Macbook pro m3 max almıştım kasımda ocakta drğişim yapmıştım.

• blackcemre kullanıcısına yanıt

bekleyeceğim biraz daha ayıp ama yaptıları

• KAEC kullanıcısına yanıt
    Benim de gh ekran. Gözlerim alıştı bu daha güzel geliyor cidden. Göz ağrısı da yapmıyor sevmeye başladım.

• KadiX60 K kullanıcısına yanıt

Almanyadan aldım. Eylül üretimi. Pro max. Pc olmadığı için bakamıyorım ekran markasına

• Selamlar telefon sıcak değil daha sıcak derecede şarj ettiğim oldu ama şuanda durum bu 😅

Apple iPhone 16 Pro / iPhone 16 Pro Max [ANA KONU]

• Şarj kablosunu çıkarıp taktım uyarı gitti şarj bir süre sonra 90 a çıktı 🙄

• yalcines kullanıcısına yanıt
    Ben 14Pro’da bundan çok çektim. Yazın telefon şarjı olmuyordu. Malum şarjı olmadan da kullanılmıyor. Altına buz jeli koyuyordum şarj olsun diye. Daha kış aylarında 16 serisinde hortlaması üzücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Kasım 2024; 1:23:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Fan boylar çekilsin vallaha sayacam şimdi , bu devam eden bir sorun mu iphone da ? Bir önceki telefonum düz 13 tü , hiç bir sorun bilmezdim .

Aslında bu her telefonda var. Ama özellikle iPhonelar aşırı ısınınca hemen şarj keserler. En sık bu uyarıyı gördüğüm 2 telefon oldu. Biri 12 Mini diğeri 14Pro. Hiç görmediğim ise 13Pro ve 15Pm (tabi bunlarda da mutlaka uyarı alan olmuştur. Ben kendi kullanımımdan bahsediyorum) .Sizin kış aylarında bu uyarı görmeniz ise ilginç. Genel yaz aylarının uyarısıdır bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 16 Kasım 2024; 1:50:42 >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, mac e bağlayıp restore edicem bu gece, ana ekranda sağ sola geçişlerde de bariz iz bırakma mı denir donuk kaydırma mı denir böyle arkasında iz bırakır gibi yapıyor app simgelerini arada. Restore da düzelir hepsi umarım 😩

Mümkünse DFU modda yedekten kurulum yapmadan bi deneyin hocam. Umarım sorunsuz şekilde hizmet eder telefonunuz size. Şimdiden kolay gelsin.

• Arkadaşlar 16 pro 512 GB, yeni telefon. 100% şarjla aktif/standart kullanım ile 10 saat kadar gidiyor.

14 PRO'yu ilk aldığımda ise 100% şarj ile günü bitirirdim, ertesi güne başlayınca yine bi 20% küsür olurdu.

Bunun çözümü var mııdr acaba? Yazılımsal mıdır? Bazı arkadaşlar "eski iphonedan yükleme yapınca yenisine böyle oluyor" demiş, ben de eski iphonedan yükledim.

Önerisi olan var mı?

• Arkadaşlar merhaba,

ben 3utools programını kurdum - G9NH9 ile başlayan samsung ekran çıktı genel itibariyle ekrandan memnunum ama bu ekran konusunda şanslıyım diyebilir miyim? arkadaşlar, bu en iyisi mi?sizce.

• Potter34 kullanıcısına yanıt
    Hayır bu Apple tarafından da bilinen bir sorun. Bazı 16Pro/Pro Maxlerin şarjı hızlı bitiyor.

https://www.donanimhaber.com/amp/iphone-16-serisinde-asiri-pil-tuketimi-sorunu-ortaya-cikti--183270

Apple bunu 18.1 ile düzeltemedi. Muhtemelen 18.2 ile düzelecektir. Düzelmezse o zaman aksiyon alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.