Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: siteamsorunsali Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
38.296
Cevap
692
Favori
1.908.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceki sayfalarda yazmıştım, videolarda gördükten sonra ben de NATURAL'a ısındım. Zira özellikle yansıyan ışıklarda fotolarla pek alakası yok.

Tabii ben 13 PM sonrası artık P tarafına geçiş yapıyorum.

Siparişler hayırlı olsun.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2023; 0:44:42 >
  • Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Şimdi sıra geldi beklemeye 😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB de 256 gb pro max yok an itibariyle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada nin kargo almasi da enteresan gercekten. Siyah diyordum hep, son dakika elim Natural e gitti. İnsallah pismam olmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb halen stoklar var çoğu modelde

• Hepsiburada iptal geldi yazacak olanları hisseder gibiyim

• Hepsiburada 256 Pro naturel titanyum siparişi geçtim World kart 6 taksit peşin fiyatına 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 22 Eylül 2023; 0:30:33 >
  • Hepsiburada 28 Eylül diyor kargoya verilme çok iyi. Amazon’dan beklerken hb yaptı taksidi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde elime büyük geldiği için max düşünmüyorum ama çok hype olunca ilk kez pro max alayım dedim fakat hepsi burada sitesinde stoklar tükenmiş.

iPhone 15 Pro 256 GB - Natürel Titanyum/256 GB ön sipariş ettim teslimat 30 Eylül Cumartesi gözüküyor.

Alan herkese hayırlı olsun alamayanlarında Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda.

• hodorsayshodor H kullanıcısına yanıt

Düşebilir. Ben 23 Kasım 2021'de 13 PM siparişi verdiğimde teslimat tarihine 30 Aralık - 7 Ocak demişti. 13 Aralık 2021'de teslim edilmişti.

• Hb çok ciddi stok girmiş galiba. Kendi teslim ağı da olduğu için ben dediği tarihte teslim edeceğini düşünüyorum. 3 taksit olayında da iptal olmaz geçen sene de amazondan 3 taksit almıştım. Ki Hb anasayfasında göz göre göre 3 taksit diye belirtti. Ben Hepsiburada premium kullanıyorum hepsipay üzerinden 3 ay sonra öde ile 3 taksitli aldım karttan limit düştü fakat 3 ay sonra borçlandırmaya başlayacak sanırım.

• Ben ilk başta Amazon'da göremedim. Hemen Hepsiburada'dan aldım. 3 taksit gördüm taksitle aldım. İptal edilebilir mi acaba? Geçen sene amazondan 3 taksitle almıştım gelmişti.

Stokta biter şimdi iptal edilirse.

• snakefatih kullanıcısına yanıt

Hocam satış verileri btk sitesinde yayınlanıyor. Apple ülkemizde 3-5 bin cihaz satan bir satıcı değil.

2023 1. çeyreğinde 813.000 iphone satmış. ( 2. çeyrek verileri hala yayınlanmadı geç kaldı)

3 ayda 813.000 telefon satmak demek günde 9.000 cihaza denk geliyor. Günde 9.000 telefon sattığı ülkeye 1000 stok mu gönderecek apple ?

Aşağıdaki tablo ithalat ve imalatı kapsıyor. Yurtdışı imei kayıt dahil değil.

• kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    Neden öyle yazdınız hocam ??

• HB elinde olmayan stoğu satıyor kuvvetle muhtemel, üzmez umarım kimseyi...

• Natürel titanium 256 GB iPhone 15 Pro Max kaptım bir tane :).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemenal sonra ode kredisine taksit acacakken normal taksiti de mi acti ne yapti, 6 taksitle alanlar iptal olmazsa cok sansli

• Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.