Önceki sayfalarda yazmıştım, videolarda gördükten sonra ben de NATURAL'a ısındım. Zira özellikle yansıyan ışıklarda fotolarla pek alakası yok. Tabii ben 13 PM sonrası artık P tarafına geçiş yapıyorum. Siparişler hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2023; 0:44:42 > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (182. sayfa)
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü,
5 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Herkese hayırlı olsun arkadaşlar. Şimdi sıra geldi beklemeye 😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HB de 256 gb pro max yok an itibariyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada nin kargo almasi da enteresan gercekten. Siyah diyordum hep, son dakika elim Natural e gitti. İnsallah pismam olmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hb halen stoklar var çoğu modelde
Hepsiburada iptal geldi yazacak olanları hisseder gibiyim
Hepsiburada 256 Pro naturel titanyum siparişi geçtim World kart 6 taksit peşin fiyatına 👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra7o -- 22 Eylül 2023; 0:30:33 >
Hepsiburada 28 Eylül diyor kargoya verilme çok iyi. Amazon’dan beklerken hb yaptı taksidi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde elime büyük geldiği için max düşünmüyorum ama çok hype olunca ilk kez pro max alayım dedim fakat hepsi burada sitesinde stoklar tükenmiş.
iPhone 15 Pro 256 GB - Natürel Titanyum/256 GB ön sipariş ettim teslimat 30 Eylül Cumartesi gözüküyor.
Alan herkese hayırlı olsun alamayanlarında Allah gönlüne göre versin en kısa zamanda.
-
-
Hb çok ciddi stok girmiş galiba. Kendi teslim ağı da olduğu için ben dediği tarihte teslim edeceğini düşünüyorum. 3 taksit olayında da iptal olmaz geçen sene de amazondan 3 taksit almıştım. Ki Hb anasayfasında göz göre göre 3 taksit diye belirtti. Ben Hepsiburada premium kullanıyorum hepsipay üzerinden 3 ay sonra öde ile 3 taksitli aldım karttan limit düştü fakat 3 ay sonra borçlandırmaya başlayacak sanırım.
-
-
Neden öyle yazdınız hocam ??
HB elinde olmayan stoğu satıyor kuvvetle muhtemel, üzmez umarım kimseyi...
-
Natürel titanium 256 GB iPhone 15 Pro Max kaptım bir tane :).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hemenal sonra ode kredisine taksit acacakken normal taksiti de mi acti ne yapti, 6 taksitle alanlar iptal olmazsa cok sansli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X