Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Burak Yell Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.647
Cevap
678
Favori
1.944.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Parlak olmaz ama pütürlü olacağını sanmıyorum. Watch Ultra'da öyle bir durum yok mesela. Çeliğin parlak ve pürüzsüz yüzeyini bende sevenlerdenim. Ama günün sonunda kılıfla kullandığımız için pek bir esprisi de kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt
    Bir gece kararnamesi ile üstüm açılmış olabilir, tekrar bir gece kararnamesi ile kapana da bilir 🥲

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Periskop kamera sadece 15 pro max’te bulunacak sanırım. Öyleyse bu özelliği 15 pro’da kullanmayarak büyük ayıp etmişler. Pro ile pro max arasında pil ve ekran boyutu hariç fark olmamalı.

• scanh kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, bir gece ansızın...

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Ben ev ve ofiste kılıfsız kullanıyorum senelerdir çok keyifli.Çok kılıf sök tak yapıyorum

• Şimdi bu iphone 15in sadece yanlar mı titanyum olacak yoksa arka cam da titanyum ile değişecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 30 Ağustos 2023; 13:11:31 >
  • Lexco kullanıcısına yanıt
    12 Pro’da da kırpmışlardı kameranın bazı özelliklerini, 13 Pro’da birebir aynı gelmişti. Muhtemelen Pro’nun periskopu iPhone 16 Pro’ya kaldı

• scanh kullanıcısına yanıt
    İnsanlara tablet boyutunda telefon aldırtmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

• sadays S kullanıcısına yanıt
    Arka komple titanyum olursa telefon ABD’de 2000, TR’de de 4000 dolar olur.

Hocam bence çizilme olayı çelikte daha kötü. Daha kolay çiziliyor. 5 serisinde siyah renkte ciddi problemler vardı. Kullanan arkadaşlarımın çoğunda soyulma ve renk atması olmuştu. Mutlaka sert kılıflarda tak-çıkar yaparken çizilmeler olacaktır ama 5 serisi gibi de olmaz.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Titanyum, Çelik malzemeye oranla çok daha kolay çizilen bir metaldir.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Hocam orası öyle ancak çelikte parlak bir yapı olduğu için çok göze batıyor. Titanyumda bu kadar göze batacağını düşünmüyorum.

• iphone 15 pro max ile beklemedeyim. Mavi rengi çıkarsa mavi almayı düşünüyorum. Yıllardır grafitten vazgeçemeyen olarak. Umarım yine grafit aklımı çelmez 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Öyle hocam.

Görüntü olarak evet, çelik çizildiği zaman çok göze batıyor. Çünkü parlak yüzeye sahip. Titanyum mat olacağı için çizildiğinde dikkatli bakılmadığı sürece kendini belli etmeyecektir. Kılcal çiziklerden bahsediyorum tabii bu arada.

Bundan dolayı geçiş yapmam durumunda gri alırım. Çizildiği zaman en azından çok göze batmaz.

• iPhone 15 pro max

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çerçevelerde gördüğüm yansıma mı? Yoksa boya atması mı?

Hadi bakalım ayıkla pirincin taşını...

Edit: En aşağıdaki fotoda alttaki gri telefonun sağ üst kenarında boya dökülmesi gibi bir şey mi var? Yoksa darbe falan mı almış?

Şundan dolayı soruyorum, hadi kamera çerçeveleri metaldir flaş yüzünden parlar da bu telefonun çerçeveleri titanyumsa bu kadar parlamaması lazım. Bu parlama değilse boya dökülmesi mi? Yoksa hasar aldığı için normal denebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Ağustos 2023; 15:20:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Arka komple titanyum olursa telefon ABD’de 2000, TR’de de 4000 dolar olur.
    Zaten sorum mantıksızmış cam titanyumdan daha hafif bir malzeme özgül ağırlığı camın daha düşük hafif olsun derken telefonu ağırlaştırmaz apple

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.