Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1278. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.699
Cevap
671
Favori
1.949.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam amazondan çokça alışveriş yaparım, özellikle sırf vade farksız 'genelde' 6 taksite böldüğü için her zaman daha cazip gelmiştir. Fakat uzun zamandır telefonu taksite böldüğünü hiç görmedim. Ucuz telefonlar olabilir fakat amiral gemisi dediğimiz ve markası belli olan cihazları hiç görmedim. Satın alıp, bankanın verdiği faize göre taksit yaptırabiliyorsunuz, bazı bankalarda.

• Sararmayan şeffaf 15 pro kılıfı arıyorum. AliExpress’de bulamadım. Bastcase var ama çok fazla fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt
    İndirim çarkını çevirim indirim kazanabilirsiniz ayrıca 2. Üründe %40 indirim var. Ben çarkı çevirdim %10 indirim kodu isterseniz kullanabilirsiniz

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 15 pro maxle aranıza katıldım arkadaşlar ama ekran koruyucu hakkında karar veremedim kılıf bir şekilde halledilir fakat ekran önemli fiyat performans olarak spigenin alcaktım hem olumlu hem olumsuz yorumlar gördüm bir de ben beceremem diye korkuyorum vatanda felan blueo taktırsam daha mı iyi olur biri 600 tl diğeri 1400 tl siz neler kullanıyorsunuz?

• NIGHTWISH37 N kullanıcısına yanıt
    Ben 100 tl ilk aldım bir tane kullanıyorum. Bir farkını görmedim 1.000 liklerden.

Hocam spigen kullanıyorum içinde 2 tane çıkıyor. Takılması çok basit, aparatı sayesinde. Görüntü bozukluğu ya da dokunmatikle alakalı bir sıkıntı olmadı. Çok fazla da uçmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Alın geçin bence.

Spigen Apple iPhone 15 Pro Max Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tr Ez Fit Full Cover Black (2 Adet) - AGL06873

• Maalesef ben orijinal Apple Clear Case haricinde sararmayan şeffaf silikon kılıfa denk gelemedim. Sararması az olanların arka tarafları sert şeffaf yanları silikon şeffaf oluyordu en iyisi 5 ay sonra yumuşak silikon olan yanlardan sararma yapıyordu. Sararma istemiyorsanız sert yapıda olan şeffafları tavsiye ederim Bast'ın sürekli reklamlarını görüyordum sanırım sertti o ama kalitesi hakkında fikrim yok.

14PM için attığım kılıfı almıştım. Sert kapak takması çıkarması biraz zor ama ince iyice sarıyıor. 9 Nisanda sipariş vermişim bir mat bir şeffaf olarak halen bir sararma yok. Mat kapağın arkasında kılcal çizikler görebiliyordum ama telefona takınca belli olmuyordu onun dışında memmnundum.

https://www.aliexpress.us/item/3256804811212856.html?gatewayAdapt=tur2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supervenience -- 10 Şubat 2024; 12:42:4 >

• Ebuu kullanıcısına yanıt

bunla yanları beyaz olan arasında ne gibi fark var?

Bildiğim üzere hiç farkı yok. Siyah olması telefonun çerçevesindeki siyahın üstüne oturuyor. Şeffaf da ise normal şeffaf :D

• teşekkür ederim hocam sanırım şeffaf olan yanlardan belli oluyormuş siyah olanı almak daha mantıklı inşallah kendim becerebilirim :)

• GRİNG0 kullanıcısına yanıt
    Bende dün aldım cihazı 130 tl ekran camı 150 tl kılıf tamamdır. Bence çok gerek yok pahalı ekran koruyucularına kırılacağı varsa her türlü kırılıyor kaçışı yok.

• Supervenience kullanıcısına yanıt

• Erdemkozluca E kullanıcısına yanıt

Kırılması değil de dokunmatik ve görüntü hissiyatı önemli en dandiği bile bir şekilde korur ama bazı koruyucular çöp ediyor ekranı

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]
    Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]trendyol.com
    Sphone iPhone 15 Pro Max Kılıf Kamera Mercek Korumalı Magsafe Manyetik Şarjlı + Nano Seramik Koruyucu Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/sphone/iphone-15-pro-max-kilif-kamera-mercek-korumali-magsafe-manyetik-sarjli-nano-seramik-koruyucu-set-p-780707082?boutiqueId=61&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ben çok araştırmadım. Bunu aldım geçtim. Ekran koruması gayet iyi. İlk başta yapıştıramam falan sandım. Baloncuklarla uğraştık öyle böyle derken cuk oturdu. Kılıfın uydurukta olsa lens koruması da var. Kılıfın çerçeve kısmı ucuz plastik gibi. Magesafe var. Kırılmasından ziyade çizilmesin yeter tarzında.. Bence fiyatına göre müthiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BORUBEY06 -- 10 Şubat 2024; 14:26:49 >

Bastcase kalite mi biraz dandik gibi geldi hocam

• 2023'te iPhone 14 Pro Max 34 milyon adet ile birinci sırada iken 15 Pro Max 33 milyon adet ile dünyanın en çok satan ikinci telefon oldu. 2023'ün son aylarında piyasaya sürülen 15 Pro Max, tüm sene boyunca piyasada olan 14 Pro Max kadar satmış, bu nasıl bir hayvaniliktir

• Merhaba ,

15 Pro max ile 15 Pro arasında (ekran dışında ) ne fark var? İnceledim ama sanki ekran dışında yok gibi.

• amanhem kullanıcısına yanıt

15 Pro'nun telefoto kamerası 3x optik zoom, 15 Pro Max 5x optik zoom yapabiliyor. Boyut farkından dolayı da pil kapasiteleri de farklı 15 Pro Max'in şarjı daha uzun dayanıyor. Başka herhangi bir farklılık yok

• S23 Ultradan iPhone 15 proya geçiş yaptım. Geçiş sebebim hem kompakt bir telefon kullanmak hem de ilk kez bir iPhone denemekti. İlk izlenimlerim malzeme kalitesi olarak çok daha iyi hissettiriyor belki sebebi titanyumdandır bilmiyorum. Akıcılık konusunda s23 ultra ile aynı sayılır artık üst segment androidlerde de öyle takılma vs yok fakat bir şeyi fark ettim. Uygulamalar resmen iPhone baz alınarak geliştiriliyor. En basit örneği Instagramda bir reels izliyorsunuz birisine yollayacaksınız diyelim listede arkadaşınızı seçerken aşağıya çekince video duruyor ve siz gönderdikten sonra kaldığı yerden devam ediyor. Bunun gibi bir sürü ufak ama farklı detaylar var ve çok hoşuma gitti.
    Şimdilik çok memnunum diyebilirim. Telefonun boyutu ve eldeki hissiyatı tam istediğim gibi. Kamerası Samsung gibi ek bir keskinleştirme eklemeden çekiyor ama o olay Samsung’un yazılımı ile alakalı yoksa kameradan değil. Biraz daha deneyip görelim bakalım.

• simos35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de s23 ultra satıp 15 promax'e geçeyim mi diyorum fakat iPhone'un çok eksikleri var . samsung'da yaptığım birçok şeyi iPhone'da yapamıyorum. Örneğin markette kart çıkartmadan direk temassız ödeme yapıyordum fakat iPhone'da bu özellik yok. Aynı zamanda iPhone'un birçok özellikleri paralı örneğin kendi galeri uygulaması aylık çekiyor fakat Android'de google fotoğraflar uygulaması yıllık çok uygun bir miktarda ödeme istiyor. Bunun gibi birçok yönden Android daha avantajlı geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 10 Şubat 2024; 17:31:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12761277127812791280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.