Şimdi Ara

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
860
Cevap
67
Favori
55.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    16e bile daha aktif :’)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray
    ██████████████████ SARI KIRMIZI ██████████████████
  • ___Lawyer___ kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı arada kalmıştım ama şöyle bir düşündüm. Aynı fiyata 1 sene daha fazla güncelleme gelecek 16'ya. Ayrıca 1 sene sonra iki telefonu da satmaya kalksan muhtemelen 15'in fiyatı daha aşağıda olacak. 128 GB alıp icloud yedekleme daha iyi olacaktır. Ayrıca gelecek 17'nin 16 ile çok farkı olmayacaktır. Ancak 15 ile 16 arasında hem tuş farkı var. Hem de Ram farkı var. Bu sebeple size de 16 plus öneririm :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bize her sevdadan geriye kalan sadece galatasaray
    ██████████████████ SARI KIRMIZI ██████████████████
  • ozan güven kullanıcısına yanıt
    16 128 GB aldım. Aldığım günden bu güne de kararım konusunda çok mutluyum. Özellikle kamera açısından belirgin bir fark var.

• Düz 16 kullanan arkadaşlar batarya performansınız nasıl? Günlük kullanımda oyun olmadan kaç saat ekran veriyor? Isınma vs oluyor mu acaba? Biraz zorlayıp plus alsam mı diyorum da küçük telefon kullanmanın da rahatlığı başka. Kararsız kaldım

Oyun falan oynamazsanız 2 gün götürüyor hocam. Oyun oynarsanız, çok sık fotoğraf çekerseniz bile 1 gün rahat çıkarır hocam. 4-5 saat ekran süresi alıyorum ben çok yoğun kullanmıyorum cihazı. 2 gün götürüyor genelde. Plus tercih etmedim ben fazla büyük bence. Pro Max de fazla büyük. Isınma bazen şarjdayken oluyor o da normal. Gün içerisinde kesinlikle ısınma olmuyor. Fakat bütçeniz yeterliyse eğer pro modellerini tercih etmenizi öneririm hocam. Evet düz modelleri de iyi ama pro açık ara daha iyi.

Normal kullanımla 8 - 8.5 saat civarı açık ekran süresi var, oyun falan oynanırsa 6 saate kadar düşer. Isınma problemi yok gayet serin çalışıyor a18 çipset. Daha iyi batarya performansı için plus alınabilir pro max ile aynı ekran süresine sahip ama dediğiniz gibi plus büyük bir telefon ben de aynı ikilemde kaldım teknoloji markete gidip yakından inceledim plus’ı tek elle kullanmanın zor olduğunu görünce düz modeli aldım.

Batarya performansı oldukça iyi oyun haricinde 8 saat rahat ekran veriyor. Onun dışında çok hızlı şarj oluyor. Sırf batarya için Plus önermiyorum. Daha büyük ekran için alınabilir. Ama benim mantığım ya 16 ya da pro serisi idi. O yüzden de 16 tercih ettim.

• Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce kullanmaya başladım. Eski telefonumu ilana koymak için foto çektim ilk kez bugün. Kutulardaki yazılarda gölgelenme var. Ekran yüzünü çekince de yanlar bulanık çıkıyor. Nedendir acaba? Sözkonusu fotolar altta.

Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU]
    Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avanak_abdi kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir teneke kutuyu alın kamerayı yazılara odaklayın hala bulanık mı

Şu anda Spigen Liquid Air kullanıyorum ama zaman zaman biraz hantal geliyor. Alternatif olarak, telefonu kalınlaştırmayan bir kılıf öneriniz varsa çok sevinirim. Siz hangi kılıfları kullanıyorsunuz, memnun musunuz?

Kamera tuşu nedeniyle apple magsafe silikon kılıf kullanıyorum mecburen. Diğer kılıflarda kamera tuşu açık oluyor bu kamera tuşu safir kristal özellikte olduğundan çizilmeye müsait hatta yurtdışı sitelerde çatlama gibi durumlar olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Haziran 2025; 0:50:15 >

Evet neredeyse hiç kullanmıyorum tuşu fotoğraf çekerken elim inatla ekrandaki deklanşör butonuna gidiyor hala.

Kamera tuşu resmen kabak gibi duruyor, hiç saklamaya çalışmamışlar. Kılıf komple kapatsa hiçbir eksiklik hissetmem muhtemelen benim için de o kadar işlevsiz ki, olsa da olur olmasa da...

Kesinlikle katılıyorum, konumu da ayrı sıkıntı. Tek elle kullanırken sürekli elim çarpıyor ve alışamadım hiçbir şekilde.

Amazon Prime günlerini bekliyorum yakın olduğu için, Prime günlerinde iPhone'lar indirime giriyor mu normalde, yoksa boşuna mı bekliyorum? ne önerirsiniz? kendim Samsung kullandığım için hiç bilmiyorum nasıl oluyor bu taraflarda

bilenler deneyimlerini paylaşırsa sevinirim, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 24 Haziran 2025; 20:19:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet prime indirimlerini beklemenizi öneririm indirim gelme ihtimali yüksek ayrıca birçok site amazon fiyatlarını takip ederek indirim yapıyor amazon indirdiğinde diğer sitelerde de indirim oluyor.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.