Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro (512 GB) - Uzay Siyahı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Apple iPhone 14 Pro (512 GB) - Uzay Siyahı

İstediğim fiyat : 50.000 TL (pazarlıksız fiyat, hocam pazarlık olmaz yazmışsınız ama sorayım dedim vb şeylere gerek yok)

Çek, senet, kredi kartı vb şeyler kullanmıyorum. Hesabıma eft/havale şeklinde bireysel hesaptan bireysel hesaba açıklamaya cihazın modeli yazılacak şekilde satıyorum. Ücret ödendikten sonra ürünü gönderiyorum ya da İzmir içi elden alabilirsiniz.

Ürün : Apple iPhone 14 Pro (512 GB) - Uzay Siyahı

Sipariş Tarihi : 26 Şubat 2023 (AMAZON)

Garanti : Bitti

Tamir durumu : Tamir görmedi, cihazın arızalı parçası yok, hiç açılmadı.

Kutu : Alıcı isterse kutusunu bulurum, kutu atma huyum yoktur illaki bir yerden çıkar.

Satışa dahil olanlar : Apple iPhone 14 Pro (512 GB) - Uzay Siyahı , kutusu, kutusundan çıkan orijinal şarj kalosu ve sim kart yuvasını açan iğne.

Kozmetik : Telefonun ekranında ve kasasında belirgin çizikler/aşınmalar var. Telefonu kılıf ile kullanmam haliyle metal kasadanın etrafında izler mevcut. Ekranına koruyucuyu bir takıp bir çıkarıyorum haliyle altında varsa ufak çizik olabilir ya da olmayabilir.

Pil sağlığı : %83

İstediğim fiyat: 50.000 TL (pazarlıksız fiyat, hocam pazarlık olmaz yazmışsınız ama sorayım dedim vb şeylere gerek yok)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 50000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRHARMLESS -- 19 Ağustos 2026; 10:34:33 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.