< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (459. sayfa)

-
-
Görkem hocam bu adamların incelemesini paylaştığına inanamıyorum. Troll amaçlıysa sözüm yok tabi. 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be.
Cumhurbaşkanlığında bir görev alsa da hakkı alkan rahatlasak arkadaş. Bu kadar da olmaz.
Kapış kapış satılıyor demiş :) vah vah. Bereket bolluğundan herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Savaş hocam, anlık olarak denk geldiklerim olduğu zaman paylaşmak durumunda kalıyorum. Hızlı olması adına video içeriğine kısmen bakıyorum ve ciddi absürt bir durum olmadıktan sonra iletiyorum.
Yani özellikle ''alın arkadaşlar izleyin, gayet iyi olmuş...'' gibi bir amacım yok tabii ki. O tarzda paylaşımlarım olduğu zaman zaten özellikle belli kısımları belirtiyorum.
Kanal ve kişi ile alakalı bazı durumları biliyorum. Ürün özelinde rastgele bir paylaşım olduğundan dolayı durumlar bu şekildedir.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelanchoLy - Man -- 10 Kasım 2021; 2:47:39 >
Mediamarkt verilen siparişlerim sayfası bile çalışmıyor ortada ne ürün var ne kayıt kalmış bizde burada 17000 peşin verdiğimiz ürünün gelmesini bekliyoruz kıllanmaya başladım
-
İPhone 13 pro alan arkadaşlar daha sık deneyimlerini paylaşsa şarj konusunda kamera konusunda olumlu yada olumsuz.
15 ekimde verdiğim 12-19 Kasım teslim tarihli siparişim nihayet gönderime hazırlanıyor aşamasına geldi.
Bu sabah gönderime hazırlanıyor aşamasına geldiğinde göre cumartesi teslim edilme ihtimali var mı sizce?
UPS cumartesi çalışıyor mu?
Cihaz p pm mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İkisi de değil. iPhone 11
iPhone 11 konusunda Apple'dan online satın alan pek olmadığı ve bu konuda çok fazla online sipariş veren olduğu için sipariş takip olayını bu konudan takip ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 10 Kasım 2021; 8:26:52 >
Nasıl oluyor anlamıyorum 9 ekim sipariş tarihim teslim tarihim 11-18 kasım ama hala işleniyor pro max cihaz bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Modele göre stok durumu değişiyor sanırım. Bu yüzden bazıları erken gönderiliyor bazıları geç sanırım.
Bu iphonelarda marketlerde vs.nfc ile ödeme nasıl yapıyoruz?
Kargoyu başkası alabiliyor mu? Güvenlik bizde gelen kargoları teslim alıp dağıtıyor. Sorun yaşar mıyım bu konuda
Genel olarak pillerin en büyük düşmanı yüksek sıcaklıklardır, eğer şarj ederken telefonun ısındığını hissediyorsan pil sağlığına etkisi olumsuzdur. Benim deneyimim hızlı şarjın telefonu daha çok ısıttığı yönünde. Ayrıca eğer şarj ederken telefonu kullanacaksan özellikle ısınma artıyor. O nedenle hızlı şarj etmenin önemsiz olduğu durumlarda mesela gece uyurken ve şarj ederken telefonu kullanman gereken durumlarda 5w’lık klasik adaptör kullanmak daha iyi diye düşünüyorum
şunları gereksiz pahalı bulan bi ben miyim
-
5W ile de uzun sürede şarj oluyor yani mesela 1 saatte şarj olacakken sen 2.5 saatte şar ediyorsun ve maalesef batarya 1-1.5 saat daha fazla süre elektrik yüklemeye maruz kalıyor ve buda uzun vadede pili öldürür. En iyisi max değil minimum da değil ortası bir şarj seçmek. Ama en önemlisi dediğin gibi şarjda kullanmamak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 10 Kasım 2021; 9:34:18 > -
Arkadaşlar.arabamda kablosuz şarj özelliği var.Telefonu araçta şarj etsem bir zararı olur mu
yavaş şarj ediyor araç kablosuz şarjı
''batarya 1-1.5 saat daha fazla süre elektrik yüklemeye maruz kalıyor'' buda farklı bir bakış açısı teknik olarak anlayan varsa yorumlaya bilir?
-
O kadar haklısınız ki.Bu yüzden her şeyi alırken iş adresimi veriyorum.Oradan da eve taşı dur.Bir tek iş yeri etrafındakiler getirmemezlik yapamıyor.Çünkü çok büyük bir pazar.Ev adresini verince iş;gelin şubeden alın'a dönüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X