< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko.tr -- 5 Ekim 2021; 4:29:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (213. sayfa)
2 Mobil
-
-
Güle güle kullanın. Orijinal apple kılıflarından daha koruyucu ve telefonun tasarımını kapatmayan kaliteli bir kılıf.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Usa 13 pro alıcam, Türkiye’yede geçerli garanti kodunu bilen var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Peki neden bu hata var, hata mı değil mi ilk parti cihazlar olduğu için mi var bu durum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
USA kodlu cihazlar burada garantiye girmiyor, avrupadan alırsan 1 sene garantisi olur.
_____________________________ -
Ben bir kere düşürdüm hocam, paslanmaz çelik olan yerde çok ufak bir aşınma oldu.
Gönder şu kılıfları artık eyyy Apple.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sonunda amazondan telefon buldum. Son 2 gündür rüyalarıma giriyordu onu bunu arayıp telefon sormaktan
13 Pro Max Graphite Grey 512 GB.
İçime sinen bir alışveriş oldu çok şükür. Amazondan almam daha da güven verici oldu. Yarın teslim edilecek inşallah.
Allah tüm dileyene en güzelini nasip etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 5 Ekim 2021; 13:1:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zett89USA kodlu cihazlar burada garantiye girmiyor, avrupadan alırsan 1 sene garantisi olur.
cevap için teşekkürler, Avrupadan alınanlarda garanti varmı hocam, ben sanki Türkiye'ye ayrı üretimi ve kodu var diye biliyorum. aradım ama onlarda bilmiyor.
Türkiye için ayrı bir model kodu yok diye biliyorum ama mantık olarak A2643 model numaralı tüm cihazlar TR'de garantili olmalı.
A2484 - USA
A2641 - Canada, Guam, Japan, Mexico, Puerto Rico, Saudi Arabia
A2643 - Türkiye dahil. (UK, South America, Asia, Europe, Australia, and Africa) Diğer model numaraları dışında kalan tüm ülkeler.
A2644 - China mainland, Hong Kong, Macau
A2645 - Armenia, Belarus, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Russia
Telefonunuzun model numarasına bakmak için:
Ayarlar>Genel>Hakkında>Model Numarası>Bir Kez Üzerine Tıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 5 Ekim 2021; 9:39:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim. tekrar aradım. Onlarda aynı şekilde Türkiye hakkında yazılan bir şey olmadığını ama büyük ihtimalle olarak 2643 olması gerektiğinin belirttiler. İ phone 13 pro max alan arkadaşlar kutunun arkasında hangi model kodu ile aldığını söyleyebilirler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgbyz -- 5 Ekim 2021; 9:50:6 >_____________________________ -
https://www.hepsiburada.com/baseus-gan2-pro-65w-hizli-sarj-aleti-type-c-sarj-kablosu-1m-macbook-pro-sarj-aleti-p-HBCV0000021XM8?magaza=livaticaret#reviews
Bu ürünü tavsiye eder misiniz? Orjinal apple wireless şarj ve kutudan çıkan type-c lightning ile kullanmayı planlıyorum. Sanırım 20watt desteği var apple şightning. Bir problem yaşar mıyım bu şarj cihazı ile?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Psn: Sinchell
-
ben alacağım bir tane baseus ürünleri güzel
-
Moral bozmak için demiyorum ama bu kasa açıklığı net ilk parti üretim hatası. Aynısı 12'nin ilk partilerinde de vardı, dün Şubat 2021 üretimli 12 Pro'mda denedim, hiçbir kenardan kağıt girecek şekilde bir açıklık yok. Hatta hiçbir açıklık da gözükmüyor. Ekran direncini artırmak için olabilir falan yazmışlar da ben sanmıyorum, açıkçası içini rahatlatmak için bahane gibi geldi bana.
Peki bu bir sorun yaratır mı? Hayır yaratmaz, su geçirmezliği falan etkilemez. Sadece kozmetik olarak kötü duruyor. Kafanıza takıyorsanız ve ben bunu sürekli kafama takarım diyorsanız telefonu iade edip yeni seri beklemenizde fayda var. Ama umrumda değil diyorsanız o açıklık hiçbir sorun yaratmaz zaten, kullanmaya devam edin. Şahsen bana da kasa açıklığı olan telefon gelse canım sıkılır ama iade edip tekrar almaya üşenirim muhtemelen.
Dün sordum ama yine sorayım , donanımhaber uygulamasında cevaplanan gönderi bildirim sizlere geliyor mu? 13 te bende gelmiyor. Sadece bu bildirim sorunu var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bilişim Öğretmeni -
256 GB ve 512 GB arasında kaldım. Telefonu çift hat olarak kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca iCloud sakalama alanı da kullanıyorum ekstra. Arada 2000 lira fark var. Bu farka değer mi sizce?
_____________________________ Sapere Aude -
Otoyol fişi vardı, şimdi denedim benim 13 promax de kağıt araya giriyor. Toz girer en fazla sanırım, bilemedim. Çok fazla kafaya takacak kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Psn: Sinchell
-
Benimkinde de aynı. Hatta bir ara değiştirmeyi de düşündüm. Ancak apple store, teknosa, ve troydaki telefonlar dahil hepsinde aynı açıklığı görünce vazgeçtim. Bazılarında sadece bu açıklık ciddi derecede fazla. Bu eğer hataysa ki bilmiyorum. Hepsi değişmeli o zaman. Benim gözüme batmıyor açıkcası. Benimkinde o açıklık neredeyse sıfır zaten. Arada çok farklı bir açıdan bakıp ışığa tutarsan orada bir şey görünüyor. O kadar. Çok takılmamalıyız bence buna. Birileri mantıklı bir açıklama yapar heralde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2faa%2f6b%2f3e%2faa6b3e4705770e7c0bae5b05b37cf1d0.jpeg&t=150748378&width=480&text=1)
![Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f80%2f29%2f11%2f802911f3abafc80bc2def2e5f2599fb1.jpeg&t=150748378&width=480&text=1)