Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.757
Cevap
295
Favori
1.779.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
86 oy
Giriş
    Yani yılların Ar-Ge yatırımlarıyla geliştirilip bu aşamaya getirilen 1200$ lık cihazı su dan çerçevenin yapışık olması mı koruyor sizce? Bence bu çok komik..Yani sizin teoriniz Apple en az 1 milyon cihazı suya karşı dayanıksız olarak diğer özellikleriyle beraber “Suya dayanıklı” tanıtımıyla satışa sundu ve koskoca Apple bu riski göze aldı diyorsunuz..Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum.. Bu arada hayır ben telefonumu hiçbir zaman sabunlu suyla falan yıkama gereği duymadım ve düşünmüyorum da..🙂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şu mesajınızı gördükten sonra diyecek bir şey bulamadım size gerçekten. İyi köpürtün aman diyim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 PM aldım konuya girip bir bakayım dedim..Ama o da ne? Telefona kağıt sokanlar mı ararsın, 2 günde bir sabunla yıkayan mı ararsın, acaba sarı ışık var mı yok mu diye kendini deli eden mi ararsın..Bu kadar manyak etmeyin kendinizi. Ben telefonu aldım, ekran koruyucu, kılıfını taktım ve keyifle kullanma başladım.

Yok boşluk mu varmış, sarı ekranmış şuymuş buymuş takılmayın bu kadar. I Phone 3G’den beri I Phone kullanıyorum hiç birinde en ufak bir sorun bile yaşamadım. Belki aralarında sarı ekranlı vs olanlar da vardı bilmiyorum ama hiç öyle şeylere takılmadığım için hepsini keyifle kullandım.

Türkiye’de pahalı telefonlar ama normal şartlarda elinizde ki cihaz altı üstü bir cep telefonu.

Yani şu kadar para verdim kusursuz olacak gibi bir düşünce deli eder sizi başka da bir şey olmaz..

Neyse, bu konuda telefonla ilgili sağlıklı bir paylaşım olmayacak sanırım. Varsa yoksa kağıt girer mi, sarı ekran mı, şurasında bir şey var sanki sizde de var mı gibi muhabbetler dönecek sadece. Birisi de kağıdı telefonun neresine sokuyoruz diye sormuş garibim:D Belki hiç takılmayacaktı ama burada yazılanları okuyunca tribe girmiş belliki..

Absürt bir hatası yoksa telefonunuzun keyifini çıkarttın gitsin..

Normal kullanıcılara selamlar, diğerlerine Allah kolaylık versin..

ADALETİN BİTTİĞİ YERDE ANARŞİ BAŞLAR...!!!

• arkadaşlar dün akşam iphone 13 ile foto çekiyordum sonra dedim birde porte modunda da çekeyim telefon birden sapıttı ekran siyah oldu bir gitti bir geldi kamera uygulamasından çıkıncıda aynı hareket devam etti telefonu yeniden başlatmak zorunda kaldım... benim telefonda mı problem var alamadım diğer arkadaşlar porte modun da foto çekmeyi deneye bilirler mi acaba?

• Açıklık meselesi net olarak bir üretim hatası ise, apple’ın cihazlarının çoğu hatalı demektir. Aksi taktirde ardı ardına açılan üç cihazda da hata olmasının ihtimali yüzde kaç ki ? Benim bizzat şahit olduğum üç cihazda (birinde solda birinde sağda birinde ahize kısmında) açıklık var mesela. Böyle bir durumun denk gelme ihtimali nedir ? Burada açıklığı tartışan bir avuç insan var, Türkiye’de bu cihazı kullananların %95’inin açıklık muhabbetinden haberi bile yok. O cihazlar da tek tek incelense olayın gerçek yüzü ortaya çıkar. Mesela ben forumda görene kadar hiç dikkat etmemiştim açıklık meselesine..

Gerçekten sıfır açıklık olan cihazlar varsa aklıma gelen tek ihtimal ekranların farklı boyutta olmasıdır. Bazı cihazlarda 1-2 mm daha büyük ekran kullanıldığı için kasaya tam oturabilir; aksi taktirde hepsinde açıklık olması gerekirdi

13 pro max sahibiyim bende çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylnozcn -- 25 Şubat 2022; 10:47:0 >
  • kartalizma_26 kullanıcısına yanıt

Yarın telefonu garantiye verdiğinde , sıvı teması ya da yetkisiz müdahale diyerek cihazını garanti dışı bırakmazlar umarım.yazık olur 30 bin lirana. Arasına kağıt giren bir boşluktan sıvı da girer nem de girer toz da girer. Adamlar gayet de haklılar

Yabancı bir foruma açın bir konu, sorun hangisi beyazı doğru gösteriyor diye. Sağdaki 13 pro max'i seçerler. Halbuki 13 serileri 12 lerden daha sıcak ekrana sahip. Bunun sebebi de öğrendiğim kadarıyla hem göz sağlığı, hemde hdr renkleri doğru yansıtmak.

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 25 Şubat 2022; 10:53:25 >

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Akşamları trafikte gördüğümüz beyazla mavi arası çakma Zenonlu farların güzel gözüktüğünü güzel gösterdiğini sanan hem sürenin hem karşıdan gelenin gözlerini kör eden ışıkları beğenen kitlenin mavi ışığı beyaz zannetmesi cok normal. Cehalet ülkenin değişmez gerçeği maalesef.

valla bende ilk defa böyle bir şey oldu diğer modlarda problem olmadı ama portre moduna alıp foto çekmeye basınca önce ekran siyah olup sonra kamera uygulamasından attı???

• Yazdıklarınızda haklısınız elbette. Ancak ilk iphone’dan bu yana her sene sarı ekran sorunu diye söylenen aslında aynı modellerle yapılan karşılaştırmada ekran sıcaklıklarının farklı olması. Yani demo cihazlar mesela özellikle daha soğuk erkana sahipken sizdeki biraz daha sıcak tonlarda olunca ister istemez farklılık göze çarpıyor. Hatta bazı ekranların ışık seviyelerinde bile farklılıklar var. Aynı model telefonlar için söylüyorum. Yani apple gibi bir firma sıcaklık ayarında nasıl bir standartlık sağlayamaz anlayamıyorum. Farklı tedarikçilerden panel sağlıyor olabilir ancak bunun bir standart değeri vardır, kalite kontrolü vardır. Ve her sene çıkan modelde bu oluyor. iphone 3g’den beri 13 yıldır iphone kullanan birisi olarak söylüyorum.

Çünkü bunu samsung bile başaramıyorken Apple'dan beklememek lazım. Duvar kağıdı üretilirken bile lot numarası vardır. Farklı bir tarihte üretilen kağıdı duvarına döşersen iki kağıt arasında ton farkı olur. Oled ekranda da bu seri üretimin dezavantajı. O yüzden bir sonraki oled teknolojisi ile bu sorunun üstesinden gelineceği söyleniyor.

• WatchteR kullanıcısına yanıt
    Sadece Oled ekranlarda değil ki ips ekranlarda da aynı sıkıntı oluyor. Microled ekrandan bahsediliyordu. Ona ne zaman geçilecek acaba ?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.