Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (954. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
44.298
Cevap
435
Favori
2.701.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen en garantisi o sanirim hocam. Bakalim durumu paylasirim eger alabilirsem belki birilerine yardimim dokunur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitamino

O zaman bir soru da ben yazayim. 128 gb ip 11 siyah renk elden nasil alabiliriz? Apple store kapali malum.
    Teknolojik magazalar 1 haziranda açılıyor.

• Bluetooth kulaklıkla müzik dinliyorum. aac codec devreye giriyorumu anlayamıyorum.
    Ayarlardan baktımda göstermiyor. Bir bilen varsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de pro max’e gecme karari aldim. 11 pro dediginiz gibi bir sey degismeyecekti. Pro max de en azindan boyut buyuyor, biraz da buyuk telefon kullanalim. Guvenilir birinden tertemiz pro max buldum uygun fiyata, onu alacagim

• merhabalar;
    ceptelefonu çıkalıdan bu yana nokia ve android kullanıyorum.iphone kullanmadım.
    geçenlerde haberlerde(android bir telefona hackerlerin girip paralarını aldıklarını görünce)
    androidin güvensiz olduğu aklıma takıldı ve iphone geçmek istedim
    1-bu saatden sonra iphone kullanabilirmiyim(zora severim).
    2-büyük ekran kullandığım için xs max(256,512gb)niyetindeydim..
    birkaç kişi aklıma girip 11 pro max 256gb.lık al dediler..malunmunuz iphone ucuz değil.
    pişman olmak,ve hata yapmamak için sizlerin fikrini soruyorum?
    1-iphone,a GEÇEYİMMİ?
    2-XS MAX MI 11PRO MAXMI tercih edeyim.(ikisinin arasında yaklaşık 2.500 tl var.)
    şimdidem teşekkürler.

Bu arada ekran koruyucu dusunmuyorum bir onceki telefonumu da ekran koruyucusuz kullandim ama kilif almayi dusunuyorum. Tavsiye edeceginiz hafif kilif var mi. Suan kullandigim kilif şöyle bu tarz bisey ariyorum.

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

• adela A kullanıcısına yanıt
    Hocam pro max’in kamera avantaji var. gece modu, genis aci gibi. Islemci farki da var ama performans bakimindan gunluk kullanimda bir sey farketmiyor. Ikisinin ekrani da cok kaliteli. Malzeme kaliteleri de oldukca iyi. Butce sikintiniz yoksa pro max alin. Ama zorlayacaksa xs max de cok cok guzel telefon.

• Bu arada benim xs i satmadan arkadaşın11 pro ile ekran karşılaştırması yapmıştım ekranı xs in 11 proya göre daha parlak gibi gelmişti. Pro maxla da yaptım Max'ın ekranı da xs e göre bayağı sarı. İkisini bir arada kullanırken öyle hissettiriyordu, xs i sattım kurtuldum

• An itibariyle iphone 11 elimde. 5S ten bu telefona gectim. Telefon kesinlikle efsane. Ekranina falan laf soyleyenler oluyor ama ekranindan da cok memnunum. Sari ekran faso fisolarida yok. Renkleri gayet guzel. Almak icin muallakta kalanlar icin soyluyorum hic dusunmeden alabilirsiniz.

Hayırlı olsun en sonunda kararınızı vermişsiniz ☺️ 12 yi mi bekleyim 11 mi alayım derken vermişsiniz sanırım siparişi, hocamm en kötü kötü ihtimal 12 çıkıp çok da beğenirseniz üstüne biraz daha ekleyip değiştirirsiniz, iphone 2.elde çok değer kaybetmiyor

• walterwhite006 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam aynen aldim valla birdaha mi gelecegiz dunyaya. Zaten cok sık telefon degismem ocak 2016 da aldigim 6s plusu kullaniyordum hala. Malum doviz zamlari gelmeden alayim dedim.

Diger dedigin gibi baktim 12 cok hosuma gitti koyar satarim. Cabuk satilsin diye 128gb aldim zaten.

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Bende sık değiştirmeyi sevmem iphone 4 (4-5 yıl) sonra 2016 nın sonuydu sanırım iphone 7, şimdide 128 gb siyah iphone 11 fakat dediğiniz gibi iphone 12 yi merakla bekliyorum çünkü kasası iphone 4 gibi gelirse değiştirme yönünde adımlar atabilirim 😀

• fitamino kullanıcısına yanıt
    Kargoya verildiği günden itibaren 2 günde geldi bana. Yarın kargolanırsa salı elinde olur. Şimdiden hayırlı olsun

• walterwhite006 kullanıcısına yanıt
    Bende koseli tasarimi seviyorum acikcasi. Hocam kilif onerin var mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 952953954955956
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.