Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28,5 gb filan kalıyor sistem dosyaları hariç kullanılabilir net alan.
  • eceroz10 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saatten sonra ipda mini alınır ama fiyatına göre, neden alınmasın. Cebinde paran varsa 1250 TL verip ipda mini retina alırsın tabiki 32 gb, güle güle de kullanırsın, ama bu kadar verecek durumun yoksa 750 - 800 verip neden ilk versiyondan almasın millet ?? Aradaki 500 TL ye retina farkını anlamayacak / önemsemeyecek kullanıcılar var ..

Alabilen retinalısını alsın tabiki, en güzeli..ama son 2 yıldır muhteşem satış grafiği yakalayıp herkesin övgüsünü alan tableti çöp yapmayalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: etokel

Hocam bu saatten sonra ipda mini alınır ama fiyatına göre, neden alınmasın. Cebinde paran varsa 1250 TL verip ipda mini retina alırsın tabiki 32 gb, güle güle de kullanırsın, ama bu kadar verecek durumun yoksa 750 - 800 verip neden ilk versiyondan almasın millet ?? Aradaki 500 TL ye retina farkını anlamayacak / önemsemeyecek kullanıcılar var ..

Alabilen retinalısını alsın tabiki, en güzeli..ama son 2 yıldır muhteşem satış grafiği yakalayıp herkesin övgüsünü alan tableti çöp yapmayalım :)

+1905.. Katılmamak elde değil.

Cevaplarınız içinde teşekkürler. Nasipse bende 32lik alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi günler bende yeni bir iPad mini kullanıcısıyım ve baştan söylemek gerekir ki gayet mennunum. Fakat ufak bir sorunum var ki;

iPad Mini Modemimi görmüyor.

Modemim Zyxel VMG3312-B10A. iPad haricinde bir başka Apple ürünü Macbook Air kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntım yok bağlanabiliyorum fakat iPad modemi görmüyor bile!

Modem ismindeki türkçe karakterden kaynaklı olabilir yazıyor ama modem adı 'TTNET_ZyXEL_XT4M' ve WPA2-PSK şifrelemesi kullanıyorum bir sıkıntı olmaması gerek! Herhangi bir çözümü olan varmı acaba?

Şimdiden Teşekkürler...
  • ganficover kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de olmuştu, wifi listesinde diğer seçip adını yazarak atarırsanız bulur ve birdaha silmez listeden
  • etokel kullanıcısına yanıt
    Walla hocam onuda denedim olmuyor anlamadım gitti! Samsung telefon bağlanıyor, Macbook Air bağlanıyor! iPad yok bağlanmıyor bi türlü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganficover

İyi günler bende yeni bir iPad mini kullanıcısıyım ve baştan söylemek gerekir ki gayet mennunum. Fakat ufak bir sorunum var ki;

iPad Mini Modemimi görmüyor.

Modemim Zyxel VMG3312-B10A. iPad haricinde bir başka Apple ürünü Macbook Air kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntım yok bağlanabiliyorum fakat iPad modemi görmüyor bile!

Modem ismindeki türkçe karakterden kaynaklı olabilir yazıyor ama modem adı 'TTNET_ZyXEL_XT4M' ve WPA2-PSK şifrelemesi kullanıyorum bir sıkıntı olmaması gerek! Herhangi bir çözümü olan varmı acaba?

Şimdiden Teşekkürler...

modemde mac şifreleme olmasın sakın
    geçen gün ben de aynı hataya düştüm mac şifreleme yapmıştım unuttum bağlanmıyor diye epey uğraştım sonunda hatırladım mac şifrelemeyi devre dışı yaptım, bağlandıktan sonra mac adresini yazıp tekrar şifrelemeyi açtım

• 7.04ile performans nasıl değişti kasmalar hala var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

7.04ile performans nasıl değişti kasmalar hala var mıdır?

Ben hala 7.0.2'deyim ve kasma masma yok bende

• quote:

ipad mini 2 nin 999 lira dan apple store da satışa hazır. ipad mini ise 699 lira şu an.

İpad mini de A5 işlemci varken, ipad mini 2 de A7 işlemci ( 4 kat hız farkı )
    İpad mini de 512 mb ram , ipad mini 2 de 1024 mb ( 2 kat ram )
    Ve Retina ekran tabiki de.

Yani olay SADECE RETINA EKRAN DEĞİL. apple bu yeni işlemcileri bu yıl tanıttığı 5s, 5c ve ipad air gibi modellerde ilk kez kullanıyor.
    Bu saatten sonra ipad mini alınmaz. 699 u bulan 999 u bulsun derim, başka da birşey demem.
    Haliyle bazı arkadaşlarımız ipad mini sini satıp mini 2 almak istiyorlar. FAKAT DÜRÜSTÇE DE GERÇEKLERİ YAZMALARINI BEKLERDİM.
    saygılar,

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Onu kontrol ettim hocam Mac şifreleme Devredışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

quote:

ipad mini 2 nin 999 lira dan apple store da satışa hazır. ipad mini ise 699 lira şu an.

İpad mini de A5 işlemci varken, ipad mini 2 de A7 işlemci ( 4 kat hız farkı )
    İpad mini de 512 mb ram , ipad mini 2 de 1024 mb ( 2 kat ram )
    Ve Retina ekran tabiki de.

Yani olay SADECE RETINA EKRAN DEĞİL. apple bu yeni işlemcileri bu yıl tanıttığı 5s, 5c ve ipad air gibi modellerde ilk kez kullanıyor.
    Bu saatten sonra ipad mini alınmaz. 699 u bulan 999 u bulsun derim, başka da birşey demem.
    Haliyle bazı arkadaşlarımız ipad mini sini satıp mini 2 almak istiyorlar. FAKAT DÜRÜSTÇE DE GERÇEKLERİ YAZMALARINI BEKLERDİM.
    saygılar,

Biz yalan söylüyoruz dürüst değiliz yani. Memlekette hala ipad 2 teknommarketlerce satılırken ve müşterisi halen varken neden ipad mini alınmazmış ? Sizin söylemleriniz mi belirliyor bunu. Ben dedim ki olay biraz da para meselesi kardeşim. Olanı gider mini 2 alır olmayan da mini 1'i. 32 gb cellular mini 2 kaç para haberin var herhalde. Yoksa ben söyleyeyim 1599 tl'cik. Ben mini'yi 1300 tl'ye almıştım. Yani arada 300 tl'cik bir fark var. Sence az para olabilir ama herkes için az para değil bu. Ben de bundan farklı bir şey yazmadım zaten. Evet işlemcisi ve ram'i daha fazla ve hızlı. Sen inanıyormusun 4 kat hız muhabbetine . Her iphone çıktığında aynı terane söylenir, bilmem kaç kat hızlı diye. Fakat onu gerçek kullanım koşullarında anlamak güç. Real racing 3 oynarken araban daha farklı mı hareket edecek? Şu anda gayet akıcı oynanabiliyor. İleride ne olur bilemem tabii? Fakat bizi üçkağıtçı çakal gibi empoze etmen hiç hoş değil! Halen iphone 4 ve ipad 2 satılıyor bu ülkede. Beğenen alır beğenmeyen almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 16 Kasım 2013; 7:35:20 >

• Mini mi mini 2 mi arkadaşlar uygun fiyata mini 2 buldum " hem 4g li hemde garantili " aklımı çeldi yoksa mini 2'yi beklemeli mi? Alsam pişman olur muyum acaba yorumlarınız için Simdiden teşekkürler yarın almayı planlıyorum.

Saygılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

Mini mi mini 2 mi arkadaşlar uygun fiyata mini 2 buldum " hem 4g li hemde garantili " aklımı çeldi yoksa mini 2'yi beklemeli mi? Alsam pişman olur muyum acaba yorumlarınız için Simdiden teşekkürler yarın almayı planlıyorum.

Saygılar

Bence ne kadar uygun bulduğuna bağlı biraz da. Ekonomik durumun müsaitse tabii ki mini 2 ama neticede olay dönüp dolaşıp paraya geliyor. İki yıl sonra işlemci ve ram lazım olabilir, o takdirde mini 2 olabilir. Ben şu anda ios 7 ile hiç sorun yaşamıyorum mesela.

• 650 ye 4g li teknosa cikisli bir cihaz buldum hocam

• quote:

650 ye 4g li teknosa cikisli bir cihaz buldum hocam

Kaç gb? Ve sanırım mesajda yanlış belirmişsiniz. İpad mininin ilk versiyonu olmalı bulduğunuz cihaz. İpad mini 2 henüz çıkmadı Türkiye'de. Sanırım cihaz da ipad mini 16gb+cellular. Ve bana göre fiyatı makul. Pazarlık yapıp 550-600 e alsanız güzel olur

• Evet ilk mesajda 2.el yazacaktim kaynamis arada 16gb 4g fiyat olarak indirim yapmadi Son fiyat olduğunu söyledi satan arkadaş. Mini 2 ile daglar kadar bir fark olurmu ki alsam keske 2nyi alsaymisim der miyim bilemiyorum sizce ?

Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Classmen34

quote:

650 ye 4g li teknosa cikisli bir cihaz buldum hocam

Kaç gb? Ve sanırım mesajda yanlış belirmişsiniz. İpad mininin ilk versiyonu olmalı bulduğunuz cihaz. İpad mini 2 henüz çıkmadı Türkiye'de. Sanırım cihaz da ipad mini 16gb+cellular. Ve bana göre fiyatı makul. Pazarlık yapıp 550-600 e alsanız güzel olur

Mesajda doğru belirtmiş arkadaş. Uygun fiyata mini 1 bulduğundan bahsetmişti ve mini 2'mi alsam diye soruyordu. Sanırım 16 gb'lık versiyon bulduğu cihaz. Ben de benimkini 950-1000 tl aralığında satmayı düşünürdüm ki 32 gb cellular benim cihaz.

• yeni retina mini de gps var mı? yoksa sadece celluar modelinde mi var?

targus marka eski kılıfım uyar mı sizce yeni retina mini ye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 16 Kasım 2013; 12:12:03 >
  • quote:

Evet ilk mesajda 2.el yazacaktim kaynamis arada 16gb 4g fiyat olarak indirim yapmadi Son fiyat olduğunu söyledi satan arkadaş. Mini 2 ile daglar kadar bir fark olurmu ki alsam keske 2nyi alsaymisim der miyim bilemiyorum sizce ?

Saygilar

Amaca yönelik cihaz alımını belirtmelisin biraz da. Oyun önemli dersen ileride mini 1 yetersiz gelebilir ama mesela genelde birşeyler okumak-internet biraz belge döküman ıvır zıvır falan dersen yada basit oyunlar, o zaman gözün kapalı mini 1 alabilirsin bence. Ben oyun da oynadığım için ileride mini 2 düşünüyorum ama farklı bazı arayışlara da geçebilirim. Tam bir hedef belirlemedim aslında.

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.