Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

arkadaslar yuklemeyın kotu çunku gerçekten yavas asagıdan 4 parmakla acık uygulamaları gösteren durum diklemesine olmuyor daha sonra görüntüde hos değil yavaslığı hıssedıyorsunuz keske 6 ya dönebilsem ama nerde

imzalamalar acik donebilirsiniz

Nasıl hocam anlatabilir misiniz bilmiyorumda?
  • Arkadaslar ben ıos 7 yı hıc begenmedım yok mu gerı donusu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

arkadaslar yuklemeyın kotu çunku gerçekten yavas asagıdan 4 parmakla acık uygulamaları gösteren durum diklemesine olmuyor daha sonra görüntüde hos değil yavaslığı hıssedıyorsunuz keske 6 ya dönebilsem ama nerde

imzalamalar acik donebilirsiniz

Nasıl hocam anlatabilir misiniz bilmiyorumda?

konumda anlattım buradan takip edebilirsiniz...

http://forum.donanimhaber.com/m_81478400/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

1 dk kalık bir video çektim, koyacağım birazdan linkini, ipad mini kullananlar veya almak isteyenler görebilirler. . , tam sonunda yüklenemedi hatası alıp duruyorum telefondan :), neyse artık bidaha denerim bi ara.

link varsa paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

1 dk kalık bir video çektim, koyacağım birazdan linkini, ipad mini kullananlar veya almak isteyenler görebilirler. . , tam sonunda yüklenemedi hatası alıp duruyorum telefondan :), neyse artık bidaha denerim bi ara.

link varsa paylaşabilir misiniz?

İ5 ile yüklemeye çalışıyorum youtube a , hala yayımlanamadı hatası alıyorum, link veremiyorum o yüzden, yine denedim, hüsran, acaba ios 7 bug ı mı oluyor nedir.?
  • İos 7 de ram kullanımı daha fazla. Açılışta boş ram 163 mb gözüküyor. İos 6 da 250 mb kalırdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 7 farklılıklarında wifi hotspot 2.0 geçiyor.
    4glilerde deneyen var mı hotspot özelliği geldi mi minilere??
    bende de 4g var ancak sim kartım olmadığından ilgili menüye giremiyorum.
    ios7yi ise beğendim çok aşırı yavaşlık hissetmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

bunları okuyunca mini almaktan vazgectim, en iyisi para biriktirip 4 almak..

Bu gibi düşünceleri olan arkadaşlar için yazıyorum. Arkadşımda ipad 4 var bende ipad mini. Mini için ne sorun var deniyorsa aynı sorun ipad 4 içinde var. İos 7 ikisinde birebir aynı çalışıyor. Menülerde hafif takılmalar, ekranı çevirdiğinde veya uygulamadan çıktığında menü dönüşünde plan takılma hissi, uygulamalar içinde yaşanan sorunlar bire bir aynı. Şu an sorunlar donanımsal değil bence çok şey değiştirelim demişler ama içine etmişler.

• arkadaşlar cihazı,dizi izlemek amaçlı almayı düşünüyorum..bu yüzden bir kaç sorum olacak..cevaplarsanız çok sevinirim..

1-mevcut çin malı tabletim taş gibi...ama dış ortamlarda kendimi görüyorum sadece..dizi namına bir şey gözükmüyor yansımalardan..ips ekrana sahip ipad minilerde bu sorun var mı?
    2-ios cihazlar mp4 destekliyor..bende convert etmek falan istemiyorum dizilerimi.app store da bir playerin tüm formatları sorunsuz desteklediği yazıyor..kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi? (sanırım avplayer uygulamanın adı)
    3-retinalı ipad çıkış tarihi falan belli mi?beklemeye değer mi?
    4-ipad mini alırsam,pc de mevcur itunes a bağladığımda,ayrı bir cihaz olarak gözükecek değil mi?çünkü geçen sene sattığım ipod4g touch cihazımdaki yüklü uygulamalar hala gözüküyor..bunları ipad miniye senkronize falan etmez değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

arkadaşlar cihazı,dizi izlemek amaçlı almayı düşünüyorum..bu yüzden bir kaç sorum olacak..cevaplarsanız çok sevinirim..

1-mevcut çin malı tabletim taş gibi...ama dış ortamlarda kendimi görüyorum sadece..dizi namına bir şey gözükmüyor yansımalardan..ips ekrana sahip ipad minilerde bu sorun var mı?
    2-ios cihazlar mp4 destekliyor..bende convert etmek falan istemiyorum dizilerimi.app store da bir playerin tüm formatları sorunsuz desteklediği yazıyor..kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi? (sanırım avplayer uygulamanın adı)
    3-retinalı ipad çıkış tarihi falan belli mi?beklemeye değer mi?
    4-ipad mini alırsam,pc de mevcur itunes a bağladığımda,ayrı bir cihaz olarak gözükecek değil mi?çünkü geçen sene sattığım ipod4g touch cihazımdaki yüklü uygulamalar hala gözüküyor..bunları ipad miniye senkronize falan etmez değil mi?

1- o sorun birtek o cihazlarda değil retinalarda da bir kısım görünüyor. gece ekran ışığını en kısığa getirip kullansanız yetiyor ama gündüz için birşey diyemeyeceğim. ama ben kullandım pek de sıkıntı çekmedim
    2- bir kaç tane program var free olan. birinin çalıştırmadığını öteki çalıştırıyor. ben henüz video programına para vermedim
    3- ipad 4 çoğu şey için yeterli hatta yetersiz olduğu konu yok ama ekimde tanıtılacak çok da zaman kalmadı. zamanınız varsa bekleyin derim ( tabi tanıtım yapılacak ve kimbilir ne zaman gelecek ülkemize)
    4- ipad mini itunes da direk ipad olarak gözüküyor. sizin sıkıntınıza çare olarak itunes backup dosyalarıyla beraber silip tekrar yüklemeniz olarak gözüküyor.

• enesemre kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kısımları cevaplayayım.

1 - Ekranda sorun yok, ben de film izlemek için almıştım. Her yerde de izliyorum. Yine de arkadan çok güneş vuruyorsa yansıma oluyor zaman zaman...
    2- Doğrudur, Av Player HD işini görür. Altyazı dosyalarını da görüyor.
    3- Retinalı çıkmayacağı hakkında dedikodular var. İşlemci geliştirmesi gözüken en belirgin özellik.
    4- Ayrı bir cihaz olarak gözükecek.
  • Ios 7 de ıpad minimle yaşadığım olumsuzluklar:
    Menü geçişlerindeki takılmalar
    Aspalt 8 deki anlık takılmalar
    Ergonomik kaydırma sıkıntıları
    Bildirim çubuğundaki hiç bir yeniliğin olmaması
    Dört parmakla kapatmadaki o takılıyor mu hissiyatı
    Bana göre safarideki yavaşlama
    Birde yaklaşık 1 saat şarz azalması
    Sonuç: apple ağzına....
  • hukuksever kullanıcısına yanıt
    cok iyi tespitler özellikle tüm betalarda olan ve hala düzeltilmeyen dört parmakla ana ekrana geçişteki ikonların donması olayı akıl almıyor

• hukuksever kullanıcısına yanıt
    ios 6 ya mi donmeli yoksa guncelleme çikmasini mi beklemeli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl geri dönülüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

ios 6 ya mi donmeli yoksa guncelleme çikmasini mi beklemeli?
    hocam bence dönün net söylüyorum....

hatta şunuda belirteyim ekstradan ipad minime hdr geldi o kadar dandikki keşke gelmeseydi dedim.

hatta kameranı kumlu çektiğinide gördüm.

ekstradan bu sıkıntılarda var birde size bir sıkıntıdan daha bahsedeyim klavyede anlık takılmalar oluyor....

gökceonur arkadaşımız forumda geri dönüşü açıklamış hazır apple imzaları çekmemişken geri dönün çok dua edersiniz bu cuma vakti :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukuksever -- 20 Eylül 2013; 12:19:20 >
  • Mini'de denedim, gözle görülür bir yavaşlık yok gibi...

Not defteri uygulamasını ben de beğenmedim, çok sade olmuş, çizgisiz defter gibi...

Safari'yi beğendim. Facebook ve Twitter hemen güncellendi. İkisi de güzel. Instagram, Kim Bilir gibi devamlı kullandığım uygulamalar iphone versiyonlarıydı. 1x,2x ile büyütüp küçültüyorduk. Şimdi ekrana tam oturuyor ve görüntü çok net.

Youtube'da sesli arama çalışmıyor. Uygulama çöküyor, güncelleme ile düzelir.

Çok beyaz ekran klavyesi biraz göz yorucu.

Temple Run'da kasma yok. Bejeweled oyunu da hemen güncellendi. Candy Crush da güncellendi ama oynamadım.

Fotoğrafların klasör olayına alışmak lazım... Arama olayı ve görev sonlandırıcı da hoşuma gitti.

Akşam devam edeceğim.
  • Arkadaşlar benim ipad de bazı harfler çince karakterde. kullandığım sayfalarda bazen anında bir kaç har çince oluyor. ortadaki saat bile bazen çince karaktere dönüşüyor. nasıl sıkıntıyı giderebilirim ?
  • Çok şükür ki ıos 6.1.3 e döndüm ama canımı sıkan şu ki ayarlarda yazılım güncelleme kısmında o bildirim hep duracak... Geçmiyorum kardeşim kötü işte ios7 betadaki hatalardan birtanesi bile düzeltilmemiş güvenlik açığımda ortada millet dalga geçiyor Apple şaka mısın?
  • Yorumlardan anlisilan,ios 7 1 ay sonra sorunlari ve aciklari halledilecek gibi gözüküyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.