Şimdi Ara

Apple iPad Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.218
Cevap
491
Favori
922.098
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPad almak için en uygun zaman ne zamandır? Kasım indirimleri ya da yeni modelin tanıtıldığı zaman mı? Bol taksitli ve fiyatı indirime girince bir iPad pro almak istiyorum. Aslında şu an 2022 M2 çipli modeller indirimde ama önerir misiniz? Sonuçta üzerinden 2-3 yıl geçti ve güncelleme ömrü azaldı. Son modellere göre ekran teknolojisi de geride kaldı. 25 bin fazla verip M4 çipli almak mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kalem kullanıyorsanız çok daha iyi olacaktır diğer türlü ömrü halen 3-4 yıl vardır buna göre düşünebilirsiniz

ekran farkı gerçekten var sonuçta oled ekranlar hem daha parlak hem de daha canlı. ama yan yana koymadığınız sürece farkı anlamazsınız. m2 ipadlerin ekranları da yeterince kaliteli

33.659 TL

amazon
    Apple M3 çipli 13 inç iPad Air: Liquid Retina Ekran, 128 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, Wi-Fi 6E + hücresel bağlantı, Touch ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Yıldız Işığı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZ75FH3R

amazon
    Apple iPad mini, A17 Pro çip ile: 8.3 inç Liquid Retina Ekran,128 GB, Wi-Fi 6E + hücresel bağlantı, 12 MP Ön Kamera/12 MP Arka Kamera, Touch ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Mavi
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DK3YGTGN?th=1
    Ekran farkı zaten yeterli sebep. Bugün ipad lerde pro harici oled ekran yok. Olsa pro satılmaz. Millet m4 işlemciyi ne yapsın %95 inin işine bile yaramaz. Belki çok ağır oyun oynayanlar ve grafikçilerde iş yapar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Oled teknolojisinin iki üç yıl sonra bozulma piksel kaybı gibi handikapları olabilir mi? Sonuçta oled televizyonlarla ilgili bu tip şikayetler görüyorum o açıdan beni korkutmuyor değil. Ama görüntü kalitesi de muazzam gittim gördüm hayran kaldım. Amacım bol PDF okumak ve yolculuklarda film izlemek. Oled iyi güzel de o kaliteyi bana gösterecek kalitede dizi film var mıdır torrentlerde ondan da emin değilim. Şeytan diyor al M2 pro lardan. İçinde sarj adaptörü de çıkıyor ohh mis.

Şöyle ki tv dayanıklı beyaz eşyadır. Yani alan 10 15 sene idare etsin diye alır. Ama bir telefon, tablet maksimum 7 8 sene hizmet verir. O süre içinde bozulma ihtimali vardır ancak piksel ölülüğü belli olmaz. Asıl burn in yani yanma olur ama telefon ve tablette bu çok zordur çünkü devamlı aynı logo takılı olmalı. Tv de bile bu iş halledilmiş durumda. O yüzden al geç hiç bakma. Lcd çamur gibidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

İphone'larda yıllardır oled ekran kullanıyor bu zamana kadar kolay kolay yanan iphone oled ekranı görmedim, mobil cihaz oled ekranlarında hem panelin donanımsal tarafında hem de yazılımsal tarafında önlemler var o yüzden bu cihazlarda oled ekranı yakmak çok çok zordur. Ki pro, pro max modellerde aod'da var ona rağmen kronik bir yanma sorunu olmuyor. Haliyle ipad'ler için de durum aşağı yukarı böyledir.

• Merhaba, apple kendi sitesinde öğrenci indirimi gözüküyor, ödeme aşamasına kadar herhangi bir belge istemiyor, öğrenci belgem yok, satın alımı tamamlasam sorun yaşar mıyım? tecrübe eden var mı? müşteri hizmetleri satın aldıktan sonra 48 saat içinde belge yüklemeniz gerekir diyor ama bilemedim..

18.899 TL

amazon
    Apple 2022 10.9 inç iPad (Wi-Fi + Cellular, 256 GB) - Sarı (10. nesil)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJMXQSLT
  • Amazon'da 2022 model M2 işlemcili ipad pro modelleri indirimde. 12.9 inç 2 tb M2 işlemcili ipad pro şu an 56 bin lira. Bu fiyata bu cihaz alınır mı yoksa M4 işlemcililerin fiyatı düşsün diye baklemek mi mantıklı? M4 lerin 13 inç 512 gb olanı bile 66-68 bin lira civarında şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün Amazon'dan ipad aldım. Uzun zamandır sürekli takip ediyordum. Bugün ipad pro M4 13 inç Wifi 2 TB versiyonu 69.400 liraya düştü. Hemen aldım ve stokta tükendi görünüyor şu an. Geçmişte en fazla 69.900 liraya düşmüş. Yani çok güzel bir indirim yakaladım. Kartım 60 bin lira üzerine 1.111 lira ekstre indirimi yapacak, ekstra olarak 50 bin tl üzeri elektronik alışverişi için de 750 tl world puan verecek. Benim açımdan epey hesaplı bir alışveriş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cicili_cocuk -- 4 Eylül 2025; 22:36:52 >

Hayırlı olsun hocam apple tr fiyatına göre neredeyse yarı fiyata almışsınız.Bende daha önce 2-3 defa ipad aldım ama bir türlü kullanım senaryosu bulamadım kendime siz ne için kullanacaksınız? Bana macbook ve iphone yanınada oyun için ps5 yeterli geliyor açıkası.

Teşekkür ederim. Sık sık hızlı tren yolculuğu yaptığım için dizi, film izlemek ayrıca PDF okuyup İngilizce çalışmak için aldım. Ekranı oled olduğu için ve canlı canlı incelediğim için gidip 60 Hz taş devrinden gelme Air alamazdım. Sırf görüntü kalitesi için alınır. 512 GB da yeterdi bana ama indirime girmiyor. Hep 2 TB lik versiyon güzel indirime giriyor. Evde mac de var. Ekosistem de oluştu bir nevi.

13 çok büyük değil mi hocam. 11 inç düşünüyprum ama yine de kararsızım. İpad mini oled 120hz olsa asla düşünmeden mini alırdım aslında.

49.725 TL

amazon
    Apple iPad Pro 11 inç, M4 çip ile: Ultra Retina XDR Ekran, 512 GB, 12 MP Ön/Arka Kamera, LiDAR Tarayıcısı, Wi-Fi 6E, Face ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Uzay Siyahı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D3J7WMGX/ref=ox_sc_act_title_1?th=1
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.