Şimdi Ara

Apple iPad Air [ANA KONU] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
155
Favori
236.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    3utools ile bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple iPad Air [ANA KONU]

yaklaşık 1 yıllık cihaz . bataryaya hiç dikkat etmedim . şart etme ve kullanma anlamında . durum bu .

• rryzen kullanıcısına yanıt
    Fena değil. iPad kısmında zaten batarya büyük problem olmaz. Ama unutmayın bu program biraz git gelli çalışıyor her zaman doğru olmayabilir.

• Vallaha benim için sorun yok zaten memnunum batarya dan ☺️

• Appstoreden destek programını indirirseniz oradan müşteri temsilcisi ile sohbet ettiğinizde batarya sağlığını söylüyor. Ben bugün sordum yüzde 95 dedi 14 aylık cihaz her gün sarja takılır muhakkak bazı günler 2 defa takıldı. Gerçi şuan mahkemelik olduk apple ile bakalım thh ne karar verecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diagnostik ile bakıyor. Hem de her seferinde müşteri hizmetine mi yazalım ?

• Ben ayda yılda bir bakmak isteyen biri olursa dedim , sen yine bildiğin yoldan git. Elbet birinin işine yarar .

• iPad pro kullanan arkadaşlar Amazon prime uygulama üstünden ne kalitede izliyorlar acaba ? HD çıkıyor sanırım ama 1080 p seçeneği de aktif oluyor mu acaba :) bugün Samsung tab s7+ de 1080 p de açtığını gördüm de .

• 14.8.1 ile kullanıyorum. 15.3.1’e geçmeli miyim? En stabil sürüm hangisi?

• İpad air 3 3000 civarına alınır mı s5 lite ve ipad 8 ve mini 5 baktım ama fiyatlarına değmiyorlar gibi geldi

• 5. nesil umarım mini-LED ekranla gelir.

• Gelmedi maalesef. Keşke mini led olsaydı.

• Selamlar, üniversitede kullanmak üzere garantisi devam eden, temiz ve sorunsuz iPad Air 3 arıyorum. İstanbul içi kontrol ederek elden teslim almak istiyorum. Vermek istediğim fiyat 3500 TL civarında. Yanında Apple Pencil varsa veya 256 GB model için daha yüksek bir miktar verebilirim. iPad 8. nesil 128 GB ve iPad 9. nesil için de mesaj atabilirsiniz.

• Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    11’’ için bile yok air için mi gelecek mini led ?

• Emple kullanıcısına yanıt

Sakın geçme

• En azından oled 90 hz olabilirdi 5 nesil.

• Yok daha neler. Firma hiçbir üründe oled panel kullanmıyor (tablet). Ayrıca 120 ile 90 panel maliyeti çok yakın 120 koyarsa zaten Pro olur.

• Minimum maliyet maksimum kar güdüsünde normal. Tab s8 ultra ekranını gördükten sonra elimdekine ekmek veresim gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 12 Mart 2022; 22:12:5 >
  • 12.9 Pro alıcaksın o zaman. Apple’dan başka tablet yapabilen yok. M1 den sonra bu konu kapandı.

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.