< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazsever -- 3 Haziran 2022; 13:48:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Apple ipad 9. Nesil [ANA KONU] 2021 Model 10.2inç (29. sayfa)

-
-
Birde ben bayadır Apple ürünü kullanmıyorum,bunuda kardeşime alacağım. Çocuk modu gibi bir olay var mı acaba? Yani hangi uygulama ne kadar kullanılmış ne kadar vakit geçirilmiş kontrolümde olmasını istiyorum böyle birşey mümkün mü?
@cazsever Hocam çok sağolun. Evet benim hatam olmuş 64 olarak inceliyordum bende
@denile hocam çok sağolasın teşekkür ederim. Bende muhtemelen burdan alacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet mümkün, hem süreleri takip edebilirsiniz, hem de zamanlayıcı ekleyebilirsiniz. Fakat çocuk modu olarak farklı bir arayüz yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Almak isteyenler Pt'nin eğitim indirimine bakabilir..
-
Rica ederim. Çocuk modunu bilmiyorum. Bende üniversiteye giden kızıma almıştım çok memnun. Bu sorunuzu forum daki diğer arkadaşlar cevaplar umarım. Ben 7 ay önce öğrenci indiriminden aldığımda ipad 9 2.800 TL idi. Her geç kalınan gün kayıptır bu alemde. Böyle bir dünya yok çünkü. Size de şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlar>ekran süresi. Burada hangi uygulamada ne kadar süre geçirilmiş görebilirsiniz.
Aynı zamanda uygulama sınırları bölümünde sınır da ekliyebilirsiniz.
Hocam ben son tam şarjdan sonra kullandığım açık ekran süresini görmek istiyorum, buna nerden bakabilirim. Ben bu cihazın ekran süresi olayından bir şey anlamadım, android gibi toplam ekran süresini gösteren bir yer yok mu acaba?
-
Çok teşekkür ederim cevaplarınız ve yardımlarınız için.
Tavsiye edeceğiniz uygun fiyatlı koruyucu ve ekran koruyucu varsa bilmek isterim.
Birde son öğrenmek istediğim birşey var. Eskiden kullandığım ipad air'in tuşu içeri göçmüştü. Sanırım ilk çıkan air'di, parmak izi yoktu. Bunun tuş yapısıda aynı mı acaba? Yani içeri doğru basarakmı açılıyor yoksa parmağı üzerine koymak yeterli mi?
Valla fiyatlar fena maalesef, bugün yarın bir zam daha gelir muhtemelen bende bir an önce almak istiyorum.
Ekran koruyucu almadım, ne desem yalan olur.
Eskisi gibi klasik tuş var, o gömülme ihtimali beni de korkuyor açıkçası. Bana da sağlam zam gelir gibi geliyor, elinizi çabuk tutmakta fayda var.
Yani hemen değil ama uzun bi kullanımdan sonra başıma gelmişti hocam maalesef. İnş sizde aynı sıkıntıyı yaşamazsınız.
Ama aynı tuş yapısının halen kullanılmasına şaşırdım açıkçası.
Parmağı üstüne koyduğunuzda açılır.
Ekran koruyucu kılıf konusunda bilgim yok açıkcası yorum yapamıcam.
Piyasada uygun fiyatlı çok ekran koruyucu var. Neredeyse hepsi aynı standartlarda. Kalem kullanacaksanız o zaman iş değişiyor. Orada da paper like yani "çıkardığı hışırtıyla kalemle yazma hissi veden" ekran koruyucular var onun da sahteleri çok. Yani paper like olupta fake 50 tl den prof 500 tl lere kadar olanlar var. Ben 100 tl verip mat fake bir "paper like" aldım markasını bile hatırlamıyorum ama Memnunum. Bence 100 tl likler uygundur. Yine de size kalmış. Mâlum sitelerde çok sayıda var. Bir inceleyin isterseniz.
Arkadaşlar ilandaki ipad 9 tabletimi satmaktayım. HDR video düzenleme yapabilen pro modellerinden herhangi birine geçmek amacındayım. Trabzon içi anlaşırsak farkını vererek takas edebilirim. Kutu fatura mevcut wifi+cellular modeli. sadece şarj ve kablosu yok. bu ikilinin yarı ücreti tutarında rakamda ikram olacaktır.
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-tablet-lutfen-okuyun-ipad-9-wifi-plus-cellular-1029445874/detay/
-
Arkadaşlar ipadinize iyi bakın. 64 gb 9. Nesil 7.200 tl plmuş
Hocam sizi dinleyerek bu çarşamba alacaktım güya
harbiden sağlam zam gelmiş
-
Sabahtan beri böyle hocam ya burasıda maalesef. Zaten bütçeyi çok zorlamıştım , başka bişeye bakarım artık. Çok sağolun yinede yardımlar için
Rica ederim, inanın gerçekten üzüldüm. Tab S7 FE'ye bakabilirsiniz acil ihtiyacınız varsa.
3*5 ayı bile bulmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X