Şimdi Ara

Apple iOS 6.1.3 Güncellemesiyle Jailbreak Macerasına Son Veriyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

Jailbreak hic bir zaman bitmez. Apple bunu hic bir zaman istemeyecektir. Jb olmazsa apple kullanmayacak cok insan var.

Ne alaka allah aşkına ?

İphone kullanan adamların %90 ı jb nedir onu bile bilmiyor ? Millet iphone almazmış jb olmasa hadi len

Aslında jb bir ihtiyac mesela temayı begenmedin indir tema degiştir home tuşunu iptalmi edecen indir sb settigi kullan onu jbsiz iphone ve ipad çöp gibi kalıyor jb direk bize itunesi unutturuyor başlı başına

• 1,2 ay sonra cikar JB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypophysis

quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

Bi teknoloji incelemesinde görmüştüm,maket helikopter üreten bi şirket ürüne kamera ekliyor karşılıklı oyun oynamak için ama bu kameraya kayıt özelliğini default olarak ekleyemiyor..Özel yaşamı kayıt etme potansiyeli olduğundan.Sadece iphone'a görüntüsünü aktarabiliyor.Kameranın kayıt yapabilmesini sağlayan yazılımı başka bi şekilde kullanıclara sunuyor.Bir nevi jailbreak ürünün fonksiyonunu arttırıyor.Apple'ın kide bu hesap bence.İstemeyen zaten yüklemez jailbreak olur biter.Apple jailbreakten fayda sağlıyor bu bi gerçek.Bence de jailbreak bitmez.

dostum o aletin adı AR DRONE, eski versiyonda dediğin gibi iphonedan kayıt vb vardı, yeni hd versiyonunda direk usbden kayıt var, ancak androidden de artık kontrol ediliyor, oyunu ise ayrı oyunları var ios platformunda..

nerden biliyorum? 2 versiyon da var,ordan biliyorum

Şimdi buldum incelemeyi izlediğim video bu.Mantık dediğim gibi kendi yazılımı üretemiyor ama uyuglama geliştiriciler tarafından üretilebiliyor.Firmanında işine geliyor bu durum.Eğer jailbreaki de bu mantıkta düşünürsek bence jb sürekli var olacaktır.

• Ya zaten apple dümdüz kapatsa sistemi jb yapılmasa bilmiyor mu satışlarının düşeceğini isterse denesin.Bunlar kendileri alaşmalı bilerek açık bırakıyorlar bilmezden geliyorlar yemesinler milleti az biraz işi sıkı tutuyorum hesabı gösteriyor apple kendini.
  • Koskoca apple şunu bizden daha iyi biliyordur JB olmasa Iphone-Ipad ölür.
  • Allah'tan çoğu kullanıcı korkudan,uğraşmak istememekten,pil tüketeceği düşüncesiyle v.s. JB yapmıyor da aradan sıyrılıyoruz Yoksa en basitinden 4S ve 5'e konulmuş Siri denen şeye Türkçe komut verip Türkçe yanıt alamazdık,BT'den diğer telefonlar ve PC'lerle veri alışverişi yapamazdık (Ki bunun için 10 TL'ye Cydia'dan satın alınıyor, AirBlue), bildirim merkezinden wifi-bt-uçak modu v.s. gibi şeyleri açıp kapayamazdık (Sbsetting Appstore'da olmaz-olamaz ayrıca) Resimli telefon rehberimiz bile olmazdı,mesajları-notları konuşarak yazamazdık, telefon ederken illa karşımızdakinin açmasını beklerdik çünkü karşı taraf telefonu açınca titreşim uyarısı vermezdi (KuaiDial),en basitinden iTunes gibi hantal bir program dışında iPhone'a ne müzik ne program ne zil sesi atabilirdik.. Örnekler çoğaltılabilir..

Yani bir telefon kullanıcısının en doğal isteklerini sen iOS'una koymazsan başkası gelir hem yapar, hemde diğer mobil işletim sistemi kullanan insanlar dalga geçer..Android kullanıcıları -ki bende bu gruba dahilim- stock bir iPhone'a bu konularda bir eleştiri yaptıklarında sonuna kadar katılıyorum ben şahsen.

Bildirim Merkezi,3G'den görüntülü konuşma gibi tweaklar iOS'tan önce Cydia'dan çıkmıştır ve Apple birebir kopyalamıştır unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felixamor -- 27 Şubat 2013; 3:44:52 >

• JB Çıkacağı Tarihide,Biteceği Tarihide,Açıklarıda Hepsini Ona Göre Ayarlıyor Apple Açığı Veriyor Hesapta Bizim Hacker'lar Kırıyolarmış Gibi Görünüyor İşte.
  • Peki biz simdi olasi bir sakatlik icin 6.1.2'nin shsh kaydini nasil alacagiz:) tiny umbrella bulamadim ben 6.1.2 icin..

• "JB biterse Apple da biter"

Bunu yazabilen cahil, kör, dengesiz, düşünemeyen ve değerlendirme terimine bir o kadar ırak kalmış insanların hala hayatta olmaları bana koyuyor.

Bi bitmediniz la bi bitmediniz!

Yerli kafalar sizi. JB biterse Apple biter tavuklardan da sazan gelirmiş.

Yav he he...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 27 Şubat 2013; 9:36:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixamor

Allah'tan çoğu kullanıcı korkudan,uğraşmak istememekten,pil tüketeceği düşüncesiyle v.s. JB yapmıyor da aradan sıyrılıyoruz Yoksa en basitinden 4S ve 5'e konulmuş Siri denen şeye Türkçe komut verip Türkçe yanıt alamazdık,BT'den diğer telefonlar ve PC'lerle veri alışverişi yapamazdık (Ki bunun için 10 TL'ye Cydia'dan satın alınıyor, AirBlue), bildirim merkezinden wifi-bt-uçak modu v.s. gibi şeyleri açıp kapayamazdık (Sbsetting Appstore'da olmaz-olamaz ayrıca) Resimli telefon rehberimiz bile olmazdı,mesajları-notları konuşarak yazamazdık, telefon ederken illa karşımızdakinin açmasını beklerdik çünkü karşı taraf telefonu açınca titreşim uyarısı vermezdi (KuaiDial),en basitinden iTunes gibi hantal bir program dışında iPhone'a ne müzik ne program ne zil sesi atabilirdik.. Örnekler çoğaltılabilir..

Yani bir telefon kullanıcısının en doğal isteklerini sen iOS'una koymazsan başkası gelir hem yapar, hemde diğer mobil işletim sistemi kullanan insanlar dalga geçer..Android kullanıcıları -ki bende bu gruba dahilim- stock bir iPhone'a bu konularda bir eleştiri yaptıklarında sonuna kadar katılıyorum ben şahsen.

Bildirim Merkezi,3G'den görüntülü konuşma gibi tweaklar iOS'tan önce Cydia'dan çıkmıştır ve Apple birebir kopyalamıştır unutmayalım.

Jbsiz rehberdeki kisilere resim konulamiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Allah'tan çoğu kullanıcı korkudan,uğraşmak istememekten,pil tüketeceği düşüncesiyle v.s. JB yapmıyor da aradan sıyrılıyoruz Yoksa en basitinden 4S ve 5'e konulmuş Siri denen şeye Türkçe komut verip Türkçe yanıt alamazdık,BT'den diğer telefonlar ve PC'lerle veri alışverişi yapamazdık (Ki bunun için 10 TL'ye Cydia'dan satın alınıyor, AirBlue), bildirim merkezinden wifi-bt-uçak modu v.s. gibi şeyleri açıp kapayamazdık (Sbsetting Appstore'da olmaz-olamaz ayrıca) Resimli telefon rehberimiz bile olmazdı,mesajları-notları konuşarak yazamazdık, telefon ederken illa karşımızdakinin açmasını beklerdik çünkü karşı taraf telefonu açınca titreşim uyarısı vermezdi (KuaiDial),en basitinden iTunes gibi hantal bir program dışında iPhone'a ne müzik ne program ne zil sesi atabilirdik.. Örnekler çoğaltılabilir..

Koyuluyor ama arkadaşın demek istediği rehberde isimler listesinde resmin gözükmesi

• quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

Koyuluyor ama arkadaşın demek istediği rehberde isimler listesinde resmin gözükmesi

O sistem bence gereksiz oldugundan benim
    İcin bir sorun yok

• Cevremde yillardir apple kullanan milyon tane insan var.Sordugumda bazilari jbnin tam olarak ne oldugunu bilmiyor bazilarida bildigi halde hayatinda hic jb yapmadigini vede yapmayi dusunmedigini soluyor.

Jb biter apple biter cumlesine inanmiyorum
    iOS guncelleme geldiginde bile guncellemeyen veya hic restore atmayan tanidiklarim var bi sorun yok suan diyip kullanmaya devam ediyor

• iphone'u markası için alan bitmedikçe apple bitmez.kaldıki apple sadece telefon üreten bi şirket değil.asıl kuruluş amacı bilgisayar üretmek ve zaten "apple computer" olan şirket adı diğer ürünlerin üretilmesiyle apple olarak değiştirilmiştir.o yüzden apple'ı sadece iphone ile nitelendirmek yanlış.bırakın jb olsun olmasın iphone olmasa bile apple bilgisayar ve diğer ürünleri sayesinde uzun yıllar piyasada varlığını sürdürür.çünkü amerikan halkında bi machintos alışkanlığı var.1980 li yıllarda eğitime bilgisayar olarak apple ile geçtiklerinden apple marka değeri kolay kolay düşmez.o yüzden jb olmasa apple biter düşüncesi biraz jb'in fonksiyonelliğini vurgulayan bi cümle bana göre.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.