Şimdi Ara

Apple, iOS 4.3.3'ü yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iOS'in kullanıcının isteği dışında konum bilgilerini kaydettiğinin ortaya çıkmasından sonra 10 soru cevaplık bir basın açıklamasıyla konuya açıklık getiren Apple, açıklamada yayınlacağını duyurduğu iOS 4.3.3 güncellemesini yayınladı.

Yayınlanan iOS 4.3.3 güncellemesi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere iOS kitle kaynaklı konum veri tabanı önbelleğinde değişiklikler içerir:

• Önbellek büyüklüğünü azaltır

• Artık önbelleği iTunes’a yedeklemez

• Konum Servisleri kapatıldığında önbelleği tamamen siler

• Gevey ile ios 4.3.3 kullanabilir miyim diyenler yanıtı buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_48789089/tm.htm
  • Vardi konusu zaten hemen altinda

Edit: Pardon abi yoneticiydin hatirladigim kadariyla :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whtswrongstupid -- 4 Mayıs 2011; 23:03:17 >
  • Jailbreak konusu da sorulacaktır 4.3.3 için. i0n1c'in untethered jailbreak yöntemi 4.3.3 için de çalışıyormuş, hala aynı açık varmış. 4.3.2 için hazırlanan uygulamayı 4.3.3 için yapıyorlar, çok kısa zamanda çıkacak
  • beyler çok aradım ama net cvp bulamadım. cihazı yeni aldım,update yapacam ancak rehber vs şeyler gidecek. rehberi google haricinde yedekleyeceğim bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avbaris

beyler çok aradım ama net cvp bulamadım. cihazı yeni aldım,update yapacam ancak rehber vs şeyler gidecek. rehberi google haricinde yedekleyeceğim bir yer var mı?

İtunes den back up al.
  • Artik eskisi kadar heyecan uyandirmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

beyler çok aradım ama net cvp bulamadım. cihazı yeni aldım,update yapacam ancak rehber vs şeyler gidecek. rehberi google haricinde yedekleyeceğim bir yer var mı?

Rehber yedeklemek için Turkcell Yedek uygulamasını tavsiye edebilirim, app store'dan indirebilirsin. Update için gerekli bilgileri forumda rahatça bulman mümkün.
  • Umarim takilma sorunlari gitmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

Umarim takilma sorunlari gitmistir

takılmalar jb den kaynaklı bendede jb siz sıfır takılma jb yaptım biraz takılmaya başladı yine 4.3.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: anubis2005

quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

Umarim takilma sorunlari gitmistir

takılmalar jb den kaynaklı bendede jb siz sıfır takılma jb yaptım biraz takılmaya başladı yine 4.3.3

su anda jb yok uygulamara girerken takılma apıyor acaba aldıgım backup larda mı sorun var dıye dusunmeye basladım
  • quote:

Cihazı yeni aldıysan cihaz takılıyken zaten fazla tel numarası girmemişsindir yani sen istediğin gibi yükselt ki updatelerde rehber gitmiyor sonra tekrar telefon ayarlarından mail, kişiler, takvimlere gelip SIM'deki kişileri aktar dediğinde aynı rehber geri gelcek.
  • ben kurdum 4.3.3 ü birazdaha hızlandı eski jb li versiyonlara göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.