Bildirim
Apple, iOS 4.3.3'ü yayınladı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Gevey ile ios 4.3.3 kullanabilir miyim diyenler yanıtı buradahttp://forum.donanimhaber.com/m_48789089/tm.htm -
Vardi konusu zaten hemen altinda
Edit: Pardon abi yoneticiydin hatirladigim kadariyla :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whtswrongstupid -- 4 Mayıs 2011; 23:03:17 > -
Jailbreak konusu da sorulacaktır 4.3.3 için. i0n1c'in untethered jailbreak yöntemi 4.3.3 için de çalışıyormuş, hala aynı açık varmış. 4.3.2 için hazırlanan uygulamayı 4.3.3 için yapıyorlar, çok kısa zamanda çıkacak -
beyler çok aradım ama net cvp bulamadım. cihazı yeni aldım,update yapacam ancak rehber vs şeyler gidecek. rehberi google haricinde yedekleyeceğim bir yer var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: avbaris
beyler çok aradım ama net cvp bulamadım. cihazı yeni aldım,update yapacam ancak rehber vs şeyler gidecek. rehberi google haricinde yedekleyeceğim bir yer var mı?
İtunes den back up al. -
Artik eskisi kadar heyecan uyandirmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
beyler çok aradım ama net cvp bulamadım. cihazı yeni aldım,update yapacam ancak rehber vs şeyler gidecek. rehberi google haricinde yedekleyeceğim bir yer var mı?
Rehber yedeklemek için Turkcell Yedek uygulamasını tavsiye edebilirim, app store'dan indirebilirsin. Update için gerekli bilgileri forumda rahatça bulman mümkün. -
Umarim takilma sorunlari gitmistir -
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
Umarim takilma sorunlari gitmistir
takılmalar jb den kaynaklı bendede jb siz sıfır takılma jb yaptım biraz takılmaya başladı yine 4.3.3 -
quote:
Orijinalden alıntı: anubis2005
quote:
Orijinalden alıntı: sezermsk
Umarim takilma sorunlari gitmistir
takılmalar jb den kaynaklı bendede jb siz sıfır takılma jb yaptım biraz takılmaya başladı yine 4.3.3
su anda jb yok uygulamara girerken takılma apıyor acaba aldıgım backup larda mı sorun var dıye dusunmeye basladım -
quote:
Cihazı yeni aldıysan cihaz takılıyken zaten fazla tel numarası girmemişsindir yani sen istediğin gibi yükselt ki updatelerde rehber gitmiyor sonra tekrar telefon ayarlarından mail, kişiler, takvimlere gelip SIM'deki kişileri aktar dediğinde aynı rehber geri gelcek. -
ben kurdum 4.3.3 ü birazdaha hızlandı eski jb li versiyonlara göre
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X