Şimdi Ara

Apple - iOS 4.2 Software Update Download ON (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
0
Favori
22.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

verifiy hatasın açdık uptade ederken mal yarıda kaldı restoreye kaldık iyimi.. restore bile edemiyorum hata veriyor sanırım serverlardaki yogunluklar yüzünden.. cihazım tr malı v.fone...

Restore tabi yapamazsın hocam, 4.2 çıktığı için 4.1'e restore şansın yok artık.Ama shsh kaydın varsa o zaman olur işte.
  • Cihazım jb siz. 4.2.1 e yükselttim. Cihazda program acıp multitaska alırken kapatınca kasılmalar var ufak tefek hissedilecek şekilde fakat. Bu kasma sorununu yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Bir arkadaş komple programları silin demiş. Baştan atın yoksa kasmalar yapıyor diye. Doğru mudur bu acaba? Cihazda yaklaşık 130 kadar program var. Tekrar uğraşmakta istemiyorum ayarları ile. Tavsiye ve de bilgisi olanlar yazarsa konu hakkında sevinirim.
  • Dediğim gibi bende artık sensör sorunu yok. Sensor sorunu yüzünden telefonunu garantiye verecek arkadaşların Türkiye'deki servislerin eğitim durumunu göz önüne alması gerektiğini hatırlatırım. Hiç bir servis bu sensörü sizin gibi denemez uğraşmaz alır bir kağıt koyar dener. Zaten eski versiyonlar da da ilk bakışta bir sorun yok gibi görünüyordu. Anlayacağınız servis bu iş ile uğraşmaz diye tahmin ediyorum.

Tekrarlıyorum ki 4.2 kullanıyorum ve sensör sorunum tamamen çözüldü
  • hallettim zaten sagol.. şuan 4.2.1 deyim sorunsuz kullanıyorum..

quote:

Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

quote:

verifiy hatasın açdık uptade ederken mal yarıda kaldı restoreye kaldık iyimi.. restore bile edemiyorum hata veriyor sanırım serverlardaki yogunluklar yüzünden.. cihazım tr malı v.fone...

Restore tabi yapamazsın hocam, 4.2 çıktığı için 4.1'e restore şansın yok artık.Ama shsh kaydın varsa o zaman olur işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Dediğim gibi bende artık sensör sorunu yok. Sensor sorunu yüzünden telefonunu garantiye verecek arkadaşların Türkiye'deki servislerin eğitim durumunu göz önüne alması gerektiğini hatırlatırım. Hiç bir servis bu sensörü sizin gibi denemez uğraşmaz alır bir kağıt koyar dener. Zaten eski versiyonlar da da ilk bakışta bir sorun yok gibi görünüyordu. Anlayacağınız servis bu iş ile uğraşmaz diye tahmin ediyorum.

dostum düzelmiş diyorsunda senin önceden hiç çalışmıyordu galiba yada sen versiyon kaçtan geldin ??

bnm çalışıodu arada ışık yanıodu sensörün 4.2 de okadr da bir değişme yok hala aynı diyebilirim

• quote:

hallettim zaten sagol.. şuan 4.2.1 deyim sorunsuz kullanıyorum..

quote:

quote:

Hayırlı olsun o zaman.İzlenimlerini paylaşabilir misin biraz?Herkes ufak ufak yazıyor, senden de yorum alsak hız,ısınma vs. konularda.

• Arkadaşlar yok mu hiç sorun hakkında bilgisi olan ?

quote:

Orijinalden alıntı: enginakar

Cihazım jb siz. 4.2.1 e yükselttim. Cihazda program acıp multitaska alırken kapatınca kasılmalar var ufak tefek hissedilecek şekilde fakat. Bu kasma sorununu yaşayan arkadaşlar var mı acaba? Bir arkadaş komple programları silin demiş. Baştan atın yoksa kasmalar yapıyor diye. Doğru mudur bu acaba? Cihazda yaklaşık 130 kadar program var. Tekrar uğraşmakta istemiyorum ayarları ile. Tavsiye ve de bilgisi olanlar yazarsa konu hakkında sevinirim.
  • Arkadaşlar Olumsuz yönde bir katkısı var mı yok mu 4.2 nin ?

Şu an 4.1 kullanıyorum geri dönebilir miyim peki yükledikten sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

quote:

Orijinalden alıntı: hakanemre34

Şimdi başka konuda okudum..Benim durum düzgün olan sanırım..Zaten kulağa götürünce sönmesi gerekiyormuş.Birde herhangi bir arama yapınca kulaklık hoperlörüne dokununca ışık sönmesi vede bırakınca yanması gerekiyormuş..Bendede aynen böyle oluyor..Sorunsuz yani..Kimseye örnek olmasın..

Bu şekilde işliyor zaten, ama aşağıdaki gibi cihazın ekranı yanıp sönüyorsa problem var;

Testin aynısını yaptım şimdi..Kağıdı kulaklık üstüne getirince sönüyor..Geri çekince ekran açılıyor..Bu sorunlumu şimdi..

• sağdaki sensör açısından sorunu olmayan cihaz, soldaki gibi ekrana yaklaştırıp uzaklaştırdığında ekran yanıp sönüyorsa bir problem var demektir.
  • quote:

sağdaki sensör açısından sorunu olmayan cihaz, soldaki gibi ekrana yaklaştırıp uzaklaştırdığında ekran yanıp sönüyorsa bir problem var demektir.

Hocam anlatım bozukluğu yapmışsın bu yüzden yanlış anlama olacak. Tabiki yaklaştırıp uzaklaştırdığında ekran yanıp sönecek, bu bozuk olduğunun değil doğru çalıştığının göstergesidir. Zaten yukarıdaki videodaki cihazlar tam olarak sorunu gösterememiş. İki çeşit problem var:

1-Telefon kulağınızda bile olsa ekran kararıp deaktif olmaz.
    2-Telefon kulağınızdayken ekran kararsa bile, tam olarak deaktif olmaz.Yani ekran kararmış durumdayken bile dokunmatik olarak alıglama devam eder ve yanlışlıkla hands-free moduna geçmesi, görüşmenizin duraklatılması veya telefonun kapanması normaldir.

Doğru olan şudur.Cihazı kulağınıza götürdüğünüzde ekran kararır ve deaktif olur.Kulağınızdan uzaklaştırdığınızda 1-2 saniye içinde (klavye vs. kullanımı için) tekrar açılır.

• quote:

quote:

sağdaki sensör açısından sorunu olmayan cihaz, soldaki gibi ekrana yaklaştırıp uzaklaştırdığında ekran yanıp sönüyorsa bir problem var demektir.

Hocam anlatım bozukluğu yapmışsın bu yüzden yanlış anlama olacak. Tabiki yaklaştırıp uzaklaştırdığında ekran yanıp sönecek, bu bozuk olduğunun değil doğru çalıştığının göstergesidir. Zaten yukarıdaki videodaki cihazlar tam olarak sorunu gösterememiş. İki çeşit problem var:

2-Telefon kulağınızdayken ekran kararsa bile, tam olarak deaktif olmaz.Yani ekran kararmış durumdayken bile dokunmatik olarak alıglama devam eder ve yanlışlıkla hands-free moduna geçmesi, görüşmenizin duraklatılması veya telefonun kapanması normaldir.

Doğru olan şudur.Cihazı kulağınıza götürdüğünüzde ekran kararır ve deaktif olur.Kulağınızdan uzaklaştırdığınızda 1-2 saniye içinde (klavye vs. kullanımı için) tekrar açılır.

Teşekkürler..Benim cihaz sorunsuz anladım bunu..

• Sensor sorunu bende de düzeldi:)
  • arkadaşlar sorumu yukarıda bir arkadaş kısmen sormuş ama ben yeniden tekrar sormak istedim.

yüklediğim müzikler ve programlar silinecek mi 4.2 güncellediğimde.birde 4.2 kaç mb ?
  • quote:

Hocam düzelttiğin için teşekkürler, işyerinde kafa işlerdeyken anlatmak istediğimi anlatamamışım

• Eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KadirşinaS_ -- 23 Kasım 2010; 17:05:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

Orijinalden alıntı: Saydam

Dediğim gibi bende artık sensör sorunu yok. Sensor sorunu yüzünden telefonunu garantiye verecek arkadaşların Türkiye'deki servislerin eğitim durumunu göz önüne alması gerektiğini hatırlatırım. Hiç bir servis bu sensörü sizin gibi denemez uğraşmaz alır bir kağıt koyar dener. Zaten eski versiyonlar da da ilk bakışta bir sorun yok gibi görünüyordu. Anlayacağınız servis bu iş ile uğraşmaz diye tahmin ediyorum.

dostum düzelmiş diyorsunda senin önceden hiç çalışmıyordu galiba yada sen versiyon kaçtan geldin ??

bnm çalışıodu arada ışık yanıodu sensörün 4.2 de okadr da bir değişme yok hala aynı diyebilirim

ben 4.1 den geldim 4.1 de hiç çalışmıyordu değil çalışıyordu ancak ışık yanıyor sönüyordu bir süre sonra sıklaşıyordu. ama 4.2 de sorun tamamen düzeldi

• quote:

quote:

Hocam düzelttiğin için teşekkürler, işyerinde kafa işlerdeyken anlatmak istediğimi anlatamamışım

Sensör sorunu varken ekran tamamen de aktif oluyordu basmalar deymeler karşı koruyordu ancak bir ssüre sonra ışığın yandıgını görebiliyorduk ve bu sırada ekran aktif oluyordu sonra tekrar kararıp tekrar de aktif oluyordu bu süreç böyle sürüp gidiyordu ama artık bende düzeldi. Kulagıma götürünce veya elimle kapattıgımda kararıyor ekran deaktif, çektiğim zamanda aydınlanıp aktif oluyordu. Ekran kararmışken aktif olduğunu hiç görmedim

• Bunu da 1. maddenin içinde sayabilirsiniz. Zaten hiç kapanmıyor-deaktif olmuyor gibi bir durum yoktu, önce ekran bir kere kapanır ama 3-5 saniye sonra tekrar aktif olurdu.
  • arkadaslar find my iphone sadece iphone 4 için snrm. 3GS cihazımda uyarı veriyor. puff resmen üvey evlat muamelesi bu.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.