Şimdi Ara

Apple, iOS 18 RCS desteğini sunmaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple, iOS 18 RCS desteğini sunmaya başladı
    Apple, iOS 18’in ikinci beta sürümüyle RCS mesajlaşmayı açmak için seçenek ekledi. RCS mesajlaşma Türkiye’de henüz kullanımda değil ancak bazı iPhone kullanıcıları özelliği kullanabildiğini söylüyor.



    Ayrıca Bkz.iOS 18 public beta ne zaman çıkacak?



    iOS 18’i yükleyen bazı kullanıcılar, Android kullanıcılarına RCS mesaj gönderebildiklerine dair ekran görüntüleri paylaşmaya başladı. SMS/MMS yerine RCS tabanlı metinler RCS etiketiyle gösteriliyor.






    iOS 18 RCS mesajı neler sağlıyor?



    Apple, iOS 18 RCS desteğini sunmaya başladı



    iOS 18 güncellemesiyle gelen RCS desteğiyle iPhone kullanıcıları, Android kullanıcılarıyla daha yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve video paylaşabiliyor, daha büyük boyutta dosyaları paylaşabiliyor, sesli mesaj gönderebiliyor, yazıyor ve okundu işaretini görebiliyor, hücresel veya WiFi üzerinden mesaj gönderebiliyor ve daha gelişmiş grup sohbetlerine katılabiliyor.



    RCS mesaj, Ayarlar uygulamasının Mesajlar bölümünde etkinleştirilebiliyor ve varsayılan olarak açık. Şu anda RCS mesajlaşma yalnızca Amerika’da belli operatörler tarafından destekleniyor.




    Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/06/25/ios-18-rcs-support/







  • sonunda beklediğim özellik geldi, artık işletim sistemi fark etmeksizin herkes bir biriyle rahatça metin resim video data paylaşa bilecek 3. parti uygulamaya ihtiyaç olmadan... gerçi insanlar da şuan whats up telegram viber gibi alışkanlıklar var, ama yine de mecburiyet ortadan kalktı telefonda bulunan stock mesajlar uygulaması ile insanlar işlerini göre bilecek.

  • Bu mesajlaşma konusunda telefon markalarının biraz pasif kaldığını düşünüyorum bu çok saçma telefon almaya sebep olan en temel şeylerden biri mesajlaşmak tır.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iyi oldu.

  • Çok güzel bir gelişme. Artık video fotoğraf gönderirken WhatsApp ile çöp gibi palaşımlar yapmaktan kurtulacağız.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.