Şimdi Ara

Apple'ın yol haritası belli oldu: 6 yeni iPhone modeli geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın yol haritası belli oldu: 6 yeni iPhone modeli geliyor
    Macworld, iOS 27 beta 5 sürümünde, iPhone 18 ailesi, iPhone 18e, iPhone Air 2 ve iPhone Ultra dahil olmak üzere altı adet piyasaya sürülmemiş iPhone modeline dair referanslar buldu. Katlanabilir iPhone ve iPhone Air 2 kesin olarak geliyor.



    Ayrıca Bkz.iPhone 18 Pro Max'in batarya kapasitesi sızdırıldı: Büyük artış geliyor



    Referanslar, iPhone'un pil sürücüleri ve Battery Intelligence özelliğiyle ilgili sistem dosyalarında bulundu. iOS 27 beta 5, mevcut iPhone modellerinin yanı sıra Apple'ın dahili kod adlarını kullanarak henüz piyasaya sürülmemiş altı cihazı açıkça listeliyor: V62: iPhone Air 2, V63: iPhone 18 Pro, V64: iPhone 18 Pro Max, V67: iPhone 18, V68: iPhone Ultra ve V69: iPhone 18e.



    iPhone 18 serisinin tamamı iOS 27 betanın dahili kodunda ilk kez açıkça belirtiliyor. Kod adları ayrıca, iPhone'un yeni nesli hakkında diğer kaynaklardan gelen önceki sızıntılar ve raporlarla da örtüşüyor.



    Referanslar, yeni cihazların özellikleri veya diğer ayrıntılarını ortaya çıkarmıyor. Ancak, pil ile ilgili sistem bileşenlerinde bulunmaları mantıklı, çünkü Apple'ın bu ürünler tüketicilere ulaşmadan önce yeni cihazları çeşitli yeni konfigürasyonlarına ve güç yönetimi özelliklerine iOS'u hazırlaması gerekiyor. Örneğin, iOS 27'nin önceki beta sürümleri, katlanabilir ekranlar ve hatta birden fazla pil desteğini ortaya koydu; bu özelliklerin hiçbiri mevcut iPhone donanımında bulunmuyor.



    iPhone 18 Pro modelleri Eylül'de çıkıyor



    Önceki yıllardan farklı olarak, Apple'ın yeni nesil iPhone serisinin tamamını aynı anda tanıtması beklenmiyor. Söylentiler, şirketin bu sonbaharda premium modellerine odaklanacağını, iPhone 18 Pro ve iPhone 18 Pro Max'in Apple'ın ilk katlanabilir iPhone'uyla birlikte geleceğini gösteriyor.



    iPhone Air 2 ve iPhone 18 sonraki bahara



    Düz iPhone 18 ve giriş seviye iPhone 18e'nin 2027 yılının başlarına kadar piyasaya sürülmesi beklenmiyor. iPhone Air 2 de geliştirme aşamasında ancak bu sonbaharda duyurulması olası değil. Bugünkü sızıntı, Apple'ın bu cihazlar üzerinde aktif olarak çalıştığını doğruluyor.



    Apple'ın sonbahar etkinliğini birkaç hafta içinde duyurması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.macworld.com/article/3209936/ios-27-beta-confirms-apples-entire-iphone-18-roadmap-with-6-new-models.html



  • Her sene niye bu kadar telefon çıkıyor ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Gelsin bakalım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
    YURT DISI
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    Şaşıp kalıyorum acaba önceki modelden farkı ne

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • sen sor diye...

  • logafix661 kullanıcısına yanıt
    Çok şükür enayi gibi her sene aynı telefona para vermiyorum 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Katılıyorum. 3 senede 1 çıksa hem teknolojik anlamda farklılıklar daha dikkat çeker hem doğaya zarar verilmemiş olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Enayiler olduğu sürece bu böyle devam eder

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Neye şaşıp kalıyorsunuz tam olarak? Her firma senede bir telefon çıkarıyor? Samsung alt modeller dahil bir sürü telefon üretiyor? Xiaomi’de öyle?
    İşlemci farkı, ufak tefek kamera farkı, batarya farkı gibi şeyler sunuyor hepsi zaten.
    Senede bir değil de 2/3 senede bir çıksa daha iyi olur ama tüm firmalar senede bir üretiyor zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Tamam her marka için diyorum bunu her sene telefon çıkarmalarına gerek yok 3 sene de bir çıksın hem doğa da korunmuş olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-473B773DE -- 11 Ağustos 2026; 22:5:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum buna, sadece makyajlıyorlar telefonları. Renk seçenekleri değişiyor, %20 daha iyi performans veren yeni çip koyuyorlar, ufak bir ram arttırımı yapıyorlar, daha iyi yapay zeka işte ne bileyim 50/100 mah batarya artışı ve ufak bir kamera dokunuşuyla birlikte yeni güncel bir iOS veya android sürümü bitti gitti işte. Ha bir de hayalet ekran gibi ufak şeyler ekleyip alın yeni telefon diyorlar tüm markalar böyle yaptığı için ben artık şaşırmıyorum bu duruma. Şimdi çip krizini de bahane bilerek dayayacaklar zamları.
    2/3 senede bir model çıkarmalı her marka ama maalesef senede bir çıkarıyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • anilk.34 A kullanıcısına yanıt
    Teknoloji doyuma ulaştı zaten

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Artık Apple kendi de kabul edecek bunu. Düz seri ve e anlamını her geçen gün yitirecek Pro ve Pro MAX yeni normal kalacak. Fold flip katılırlar aynı fulyaya Samsung gibi Google gibi.

  • her sene telefon değiştiren abonelere göre yenileme süreci normalmiş... her yıl zamlansada alırız diyorlar sadece Türkiye'de zamlanıyor haberleri yok...

    _____________________________
    TOGG = HURDA...
    powered by CASPER
  • Air 2 ye streo hoparlör koymazsanız isterse 500 mp kamera koyun ölü doğacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.