|
Bildirim
Sırf performans farkını yüksek göstermek için M1 ile kıyaslamışlar.
Tabi son kullanıcı testleri gelecektir ama M2 ile kıyaslasalardı da gerçek nesil farkını görseydik keşke. Snapdragon X ile karşılaştırmalarını da ayrıca merak ediyorum... |
Pentium III'e göre performansı nasıl acaba... Apple onu da paylaşsaymış keşke
|
Apple va absürd trickleri... Muhtemelen etkileyici bir fark yok, o yüzden M1'le kıyaslıyorlar.
|
çünkü potansiyel Müşterileri M1 kullanıcıları
|
Bekledikleri Potansiyel müşterileri M1 kullanıcıları olabilir. Kullanıcıların M2 den M3 geçiş yapma potansiyelini düşük görüyor olabilirler. Şahsen M2 sahibi olsaydım M3 e geçiş yapmazdım
|
Snapdragon x ile karşılaştırmasını bekliyoruz. Bakalım yine overclock yapıp yeni işlemci diye piyasaya mı sürdüler.
|
Kıyaslamayı neden M2'ye göre değil de M1 işlemcisine göre yaptılar anlayamadım.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 31 Ekim 2023; 09:11:00 > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 31 Ekim 2023; 10:05:44 > |
|
|
Rekabet iyidir! SnapdragonX Elite vs. M3 gerçek hayat testlerini, kıyaslamalarını dört gözle bekliyoruz. |
|
|
2-3 senede bir kim bilgisayar yeniliyor Allah aşkına :) Kılıf uydurmaya gerek yok hocam, nedeni yeterince açık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 31 Ekim 2023; 12:37:57 > |
Sanırım bu ailenin M2'ye göre farkı getirdiği performans artışından ziyade yeni Dynamic Caching teknolojisi olacak. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 31 Ekim 2023; 15:31:39 > |