Şimdi Ara

Apple'ın samimiyetsizliği iPhone 6 lansmanı ile tescillendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.883
Cevap
17
Favori
48.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yazilanlari tek tek curuturuz de iste zaman kaybi olacak artik ugrasilmiyor..Yav he he oyle hee..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazının içeriğinide başlığıda beğenmedim. böyle düşünenler olabilir ama olay öyle değil gibi bir başlangıç yapılmış. sorayım size o zaman adamlar ürün üretiyorlar ve bu ürünü belli bir kesim dışına satmak için 2 farklı boyut hazırlıyorlar amaçları belli değilmi zaten ticari başarısını dahada ileri taşımak. bunun içinde yapması gereken çok bariz ortadaydı ekranı büyütmek 4.7" küçük ekrandan hoşlananlar için ideal boyut olarak öne çıkarken büyük ekran isteyenler içinde 5.5" ekran yapmışlar gayet mantıklı bir hareket bu. ben büyük ekranlı iphone u alacağım parasal mevzular el verirse tabikide. pil ömrü 4" lik 5s e göre hayli iyileşmiş durumda, sizin yoğun kullanım dediğiniz ve açıklamasını yaptığınız konu bana uzak sanırım benim için önemli olan kısım sağlam bir işletim sistemi bu sistemi sürebilecek işlemci ram kombinasyonu tepki süresi ve virussuz ortam sunmasıdır. aynı anda webde gezip mp3 dinleyip bir yandanda gelen maillerime bakma ihtiyacı çok duymuyorum. genel olarak internet bankacılığı youtube dan video, oyun ve telefon görüşmeleri için kullanıyorum telefonu ha birde resim çekmek için kullanıyorum. bunların hepsini göz önüne aldığımızda ekranın büyümesi pil sürelerinin ekrandaki büyümeye rağmen artmış olması gayet yeterli bir çözüm. android kullanıcılarının anlayamadığı bir olay var anlatmakta istemiyorum tekrar tekrar ama sizin telefonlarınızın özellikleri çok iyi olabilir pil süreleriniz harika olabilir. aldığınız bir telefon samsung note 4 olsun farketmez herhangi bir üst seviye android platformlu telefon diyelim, aldığınız günkü perfomans her gün azalıyor 3-4 ay sonra bir format atayım diyorsunuz. virüs diyorum virus koruma ğprogramı var diyorsunuz, internet bankacılığı diyorum güvenli ortam diyorum crack li virüs programı kullanan ve crackli bir dünya program oyun olan pc lerinizi gösteriyorsunuz. ben de pc kullanıyorum, herşey orjinal gayet güvenli bir ortam sağlıyorum, mobilde iken iphone kullanıyorum gene stabil ve güvenli bir ortam oluşmuş oluyor benim için. en önemlisi ikide bir format atıp herşeyi yüklemekle uğraşmıyorum. insanların zamanları değerli, lise öğrencisi olursunuz hadi üniversite öğrencisi olursunuz kabul ediyorum android hem ucuz alternatif hemde açık platform olarak öne çıkıyor. ama iş hayatında iseniz iphone dışında bir tercihiniz yok bunu anlayabilmek için fortune teller olmaya gerek yok. bu arada iphone alın demiyorum tabiki herkez kendi bütçesine oranlı telefonlar kullansınlar ama çıkıpta yukarıdaki gibi yazılar yazmasınlar. toshiba bilmem ne isimli telefonunun samsung ve apple ı satış oranı olarak geçtiği bir ülkede yazışıyoruz. bu kavga insanların çoğuna çok uzak ve herkez için çok gereksiz. Selamlar umarım yazı dizinizin devamınıda okuruz hepberaber.

• Mesut Bey'e katılıyorum.

• MicrosoftNokia kamera tanıtılırken nasıldı çok merak ediyorum

• Yalnız Mesut Hoca haklı beyler.
    Samsung' dan para alsın, almasın haklı.

• Mesut abi yardırmış diyor susuyorum.

• Bence biraz da Apple yüzünden etkinliğin Dh'den aktarılamamasının verdiği sinir de var biraz
  • devamını bekliyorum
  • MuShady kızmıştır şimdi

• apple urunler cok kullandım. su az z1 kullanıyorum. apple ın tek kotu yanı pılı bence. gerısı hıkaye. pılı hallederlerse tekrar iphone alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

applenin herseyi kotu diyin ama islemci gercekten iyi ayni islemci saat hizi artirilarak 2k ekranli ipad de de kullaniliyor performans acik

• Haberin içeriği doğruları yansıtsa da çelişki içermektedir.-Sponsorlu- haberler hazırlayıp tarafsızlığın nirvanasına erişen zihniyet şimdi Apple samimi değil diyor.Evet haklısınız.Ama siz de samimi değilsiniz.Haberlerde +/- olayını sırf sponsorlarınız zarar görmesin diye kaldırdınız.İsterseniz bu yorumu kaldırıp bu üyeliği de yasaklayabilirsiniz.Nasılsa burası Türkiye.Vatandaş siz ne derseniz inanır!Ha örnek mi örnek çok görmek isteyene.

Edit: Eğer samimi iseniz: Aynı dozajda eleştirileri TTNET, Casper hakkında ayrı ayrı başlıklarla makale oluşturarak yayınlarsınız.
    Ses gelmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotukoylu -- 11 Eylül 2014; 15:45:23 >
  • Valla şu para aldığımızı iddia ettiğiniz firmaların hepsinden ödeme alıyor olsaydık para saymaktan vakit bulamaz yazıları ve videoları biz değil büyük ihtimal asistanlar çekiyor olurdu
  • Katılıyorum, devamınıda sabırsızlıkla bekliyorum...

• Mesut Çevik haklı. Güzel bir yazı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Orijinalden alıntı: merdobilal

adamsın başka bişi demiyorum mesut abi her zaman tüketicinin yanında durduğun gerçeği tüm çıplaklığıyla savundun.ifan lardan tepki alıcaksın ama yapıcak bişi yok onlarda gerçekleri kabul edicektir bi süre sonra. orta seviye android cihaz özelliklerinde bi cihazı 2.500 liraya almak bunu zorlaştırıyor tabi

z1 - z2 - s4 - s5 - note 3 - g2 - ip5 - ip5s

bu cihazların ilk çıktığındaki sıfır fiyatlarını ve şuanki sıfır fiyatlarını yazar mısın.

dediğin gibi . tüketicinin yanında olup bize doğru olan bilgileri paylaş .

z1 z1 s4 s5 note 3 hepsi ortalama 1800 den çıktı(s4 ve note 3 var bizde 1800 civarı aldık çıktıktan 1 hafta sonra felan)

g2 1500 dü

iphone 5 2000
    iphone 5s 2200 tl kardeşim buyur fiyatları

yorumunda saçma geldi ne demekk istediğini anlamadım laf mı sokmaya çalışıosun

• APPLE'ın samimiyetini bilemem ama bazı Android'çi markaların tüketici ile ne kadar güzel dalga geçtiğini çok güzel biliyorum.
    Ben markalar arasında pekte bir fark olduğuna inanmıyorum. O yüzden bu yazının aynısını bütün markalar için yazabilirsiniz ve itiraz etmem, bunada etmiyorum zaten.
    Şuan APPLE eleştirilecekse evet bende iphone da hiç bir yenilik görmüyorum.

• ikiyüzlü davrandıkları bi gerçek ama bu ikiyüzlü tavrın arka planında steve jobs faktörü vardı

steve yaşa idi durum nasıl olurdu bu meçhul..yani daha önceden gelişime ayak uydurmak yerine sitiv çizgisi takip ediliyordu ..kerhende olsa durum bu ..ölünce durum değişti piyasanın gereklerine uymaya adapte olmaya başladılar

sonuçta apple farklı bi firma adamların herhangi bir ürününü herhangi bi fuarda gördünüz mü ..tenezzül bile etmiyorlar ..bu konuda biraz kibir seziliyor

ama mesut çevik tipik android fanı

normal yani..ekranın büyümesine çok kızmış bu htc ve zamgzuncular

• mesut çevik haklı.savunulacak bir yanları yoktur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.