Şimdi Ara

Apple'ın hâlâ dokunmatik yapmadığı Home tuşu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple'ın iPhone 5 ve iPod Touch 5 'te bile hâlâ kullandığı home tuşu dokunmatik olması gerek değil mi artık?
    Hâlâ tuş var telefonda, halbuki bunun yerine o tuşun boyutunda dokunmatik panel koyulabilirdi o bölgeye aynı simge koyulduktan sonra.
    Çok da şık olabilirdi...

• apple ın logosu değişir o duş değişmez :D
  • Kardeş o tuş dokunmatik olsa çoktan bozulurdu o yüzden
  • Duygusal olarak fiziksel tuş insana daha bir güven veriyor. Dediğinizin olması imkansız zaten. Home tuşunu dokunmatik yaparlarsa, sessize alma tuşuyla power tuşunu neden dokunmatik yapmadın diye sorarlar apple'a
  • Sessize alma ve power tuşlarının parmak yönünden ulaşması zor bi konumda, yani onlara dokundugunu anlamayabilir bile insan veya yanlıslıkla dokunulabilir ama bu Home tusunun hâlâ "plastik bi tuş" olarak kalması çok saçma geliyor bana :)
    O kadar şeyi geliştirdiler bi home tuşunu dokunmatik yapmadılar, tuşlar da zamanla bozuluyor üstelik. Ön cam ekranda hiç o tuşun yeri çukur olmadan dokunmatik olarak Home tuşu işareti oldugunu bir düşünün? Dümdüz ve çok kullanışlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Sessize alma ve power tuşlarının parmak yönünden ulaşması zor bi konumda, yani onlara dokundugunu anlamayabilir bile insan veya yanlıslıkla dokunulabilir ama bu Home tusunun hâlâ "plastik bi tuş" olarak kalması çok saçma geliyor bana :)
    O kadar şeyi geliştirdiler bi home tuşunu dokunmatik yapmadılar, tuşlar da zamanla bozuluyor üstelik. Ön cam ekranda hiç o tuşun yeri çukur olmadan dokunmatik olarak Home tuşu işareti oldugunu bir düşünün? Dümdüz ve çok kullanışlı..

Aynen katılıyorum. Ben de uzun zamandır düşünüyorum her elime aldığımda aleti Gayette yapılabilirdi bence de. Aynı şekilde oyuk olurdu ve ortada beyaz yuvarlatılmış karesi olurdu yine. Hatta o kare Apple bilgisayarlarındaki ışıklı elma gibi ışıklı olabilirdi. Bildirim ışığı olarak kullanılırdı. Apple bunu gayet yapabilecek bir firma. Zira dokunmatik home tuşunu andorid cihazlar kullanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Sessize alma ve power tuşlarının parmak yönünden ulaşması zor bi konumda, yani onlara dokundugunu anlamayabilir bile insan veya yanlıslıkla dokunulabilir ama bu Home tusunun hâlâ "plastik bi tuş" olarak kalması çok saçma geliyor bana :)

Aynen katılıyorum. Ben de uzun zamandır düşünüyorum her elime aldığımda aleti Gayette yapılabilirdi bence de. Aynı şekilde oyuk olurdu ve ortada beyaz yuvarlatılmış karesi olurdu yine. Hatta o kare Apple bilgisayarlarındaki ışıklı elma gibi ışıklı olabilirdi. Bildirim ışığı olarak kullanılırdı. Apple bunu gayet yapabilecek bir firma. Zira dokunmatik home tuşunu andorid cihazlar kullanıyor.

evet o ışık konusu da gayet yaratıcı ;) bildirim ışığı falan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence apple öyle güzel
  • Cidden güzel olur. Yanında geri ve seçenek tuşu olsa çok daha kullanışlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Cidden güzel olur. Yanında geri ve seçenek tuşu olsa çok daha kullanışlı olur.

Hocam sen tümden arayüzü değiştirdin ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.