Şimdi Ara

Apple'ın etkinlik için hazırladığı pankart daha uzun bir iPhone'u işaret ediyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siyah soru isareti safarinin ustune muzik in konmasiyla mi ne olmus garip bişidi forum da gormustum :)
  • editörler ne haber verse eleştirin,başka işiniz yok,bu bizim milletin adetlerinden biri eleştirip durmak,siz yapın çok biliyorsanız,bu bir çok yerde haber yapıldı.Bu kadar olmaz eleştirmeden bir tartın biçin öyle eleştirrin....

• HAsta misiniz ya? Yeter artik yeter biktim reklamlarinizdan! Tum heyecanimi kacirdiniz. 1 gun kalmis sunun surasinda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Supertramp!

Gözümüzü elmaya kilitleyip 30 sn bakıp gözlerimizi kapatınca iphone 5 i görüyormuşuz.

yıkıldımm
  • habercilik dediğin böyle olmalı.

• Hergün en az 2 tane galaxy 3 tasarımı y ayınlanırken kisme karşı çıkmıyordu dimi. Adamlar anlam çıkartıp cidden güzel bir habercilik yapmışlar. Bu kadar fanı olmayın şu teknolojik aletlerin. Sadece bi telefon dünyayı kurtarmıyosun.

• Editörlerin iç dünyası cidden beri korkutmaya başladı.
  • Haberleri begenmeyenleri anlamıyorum bence haber değeri var merak edip bakıyorum. Eleştirenlerin samimiyetinden şüpheliyim!?

• Haberleri begenmeyenleri anlamıyorum bence haber değeri var merak edip bakıyorum. Eleştirenlerin samimiyetinden şüpheliyim!?

• Windows'ta, Paint'te küçültüp tüm logoları görebilirsiniz

Apple'ın etkinlik için hazırladığı pankart daha uzun bir iPhone'u işaret ediyor

Sırasıyla:

Müzik-Game Center-iTunes-PhotoBooth-Mesaj ve Safari arası-Müzik-Game Center-Safari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbullu Einstein -- 11 Eylül 2012; 23:20:54 >
  • Sübhanallah ibretlik tespit

• O öyle, bu böyle, yok 40 yapar vs..
  • Önemli olan boyu değil diye öğrenmiştik ama
  • nasıl dikkat etmişler
  • Daha uzun derken

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çok önemli bir ayrıntı. Bugün işe gitmeyip bu pankart üzerine yoğunlaşacağım.

• Bu pankarttan hemen bir konsept telefon yapıp nete koyarlar.Tabi inanmayı bekleyen halkımızda koşa koşa inanır birde '' apple bu telefonla samsung'u geçemez'' diyede eleştirisini yapmayı ihmal etmez.
  • bazı arkadaşlar densiz densiz yorum yapıyorlar. apple şu pankartının içinde bile yeniliklerinden bahsederken (olağanüstü bir fikir bence) bazıları hala şu pankartı neden haber yapıyosunuz gibi saçma yorumlar yapıyorlar. yeni iphone yeni bir apple uygulaması geliceği vurgulanmış TABİ ANLAYANA !
    bazıları ise haber editörüne takılıyor konu açtığı için. bense bu tür haberleri bulduğu için onu tebrik ediyorum. helal olsun mavit
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkaya

Evet çok önemli bir ayrıntı. Bugün işe gitmeyip bu pankart üzerine yoğunlaşacağım.

koyun sürüsü gibisiniz yemin ediyorum. herkes sövmüş ya, hemen ben de söveyim, espri yapayım. donanım haber'desin birader dikkatini çekerim. her taraf bu haberlerle dolsa yeri yani ki saçma bir haber değil. kendi başına çözebileceğin bir şey de değil. bildiğin haber değeri taşıyan bir şey. yanlış sitedesin kısaca.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.