|
Apple'ın duyurmadığı M4 işlemcili MacBook Pro'nun kutu açılımı yapıldı: İşte yenilikler
-
-
Eğer yine base 8 gb gelirse, cidden çok büyük rezillik. Umarım bu saçma marketing kararı sona ermiştir.
-
Base modeli 16/512 yaptılar diye söylenti vardı fakat işlemcinin benchmarkı düşük m3 bile 4770/19300 alıyor.
ben passmark sandım :D geekbenchmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 7 Ekim 2024; 10:36:51 >
-
Umarım Apple sosyal medya lincine teslim olup 8GB kararını değiştirmez.
finans işi yapan biri olarak, macbook air 8 GB ile mutluyum, rahatlıkla yetiyor artıyor bile.
ihtiyacım olmayan 16 GB para vermek istemiyorum
ihtiyacı olan için 16-32-64 opsiyonları ve pro modelleri orada duruyor.
Apple eko sisteminde nasıl iphone yarı hafıza ile diğerlerinden daha hızlıysa, mac de, yapısı gereği ramları verimli kullanabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oly1786 -- 7 Ekim 2024; 11:54:13 >
-
Bu sefer de ssd‘den kisar. 16/256 diye. Apple bu daha fazla para icin herseyi yaparquote:
Orijinalden alıntı: Athelonious
Eğer yine base 8 gb gelirse, cidden çok büyük rezillik. Umarım bu saçma marketing kararı sona ermiştir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
M4 işlemcili ipad kullanıyorum harika bambaşka birşey
Günlük kullandığım iki MacBook var, iş ve kişisel kullanımım için bir Pro, bir de Air. İkisi de M1, ikisi de 8gb. Hiçbir şikayetim yok.
İnsanımzı yıllardır kağıt üzerindeki sayılarla kandırılıp daha iyi olduğunu zannettiği ekipmanı almaya zorlanıyor. Yıllar önce bu 256mb Nvidia ekran kartlarıydı. Çöp çipli ekran kartlarını sırf daha yüksek bellekli diye bilmeyenlere çok saçma fiyatlara itelemişlerdi. Diğer markalar da bunu yapıyor şimdi. Yok dört kameralı telefon, yok bilmemkaç hz ekranlı tablet. Bilmeyene, anlamayana satıyorlar...
-
O istediği fiyata 16 GB ram de katsa kar ediyor.
İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin 2 yüzü.
6 GB ram yetiyor dedi iphone için sonra da Apple İntelligence veremiyoruz o telefonlara dedi.
Bilgisayarlarda 16 GB standart olmalı. Hele değiştirilemeyen ram koyulan Bilgisayarlarda.
Siz tüketicisiniz hakkınızı isteyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F372EC04 -- 7 Ekim 2024; 12:33:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar parasını verince zaten 16gb alabiliyorsunuz. Baz modelin fiyatını oradan hesaplayabilirsiniz çok kafanıza takılıyorsa. Ha diyorsanız hem fiyat aynı kalsın hem baz model 16gb/512gb konfigürasyonla gelsin, o iş biraz zor.
Demek ki insanların işini 8/256 da görüyor ki satılıyor alet. Niye 8/256 ile yetinebilecek adam 16/512’ye fazladan para ödesin?
-
Default 16 GB Ram olana kadar almamaya devam.
O zaman M4 de çıkmasın nasıl olsa M1 bile yetiyor mu diyelim aynı mantıkla? Macbook Pro adı üstünde profesyonel sınıfa hitap eden bir cihaz ve 8GB bence kabul edilebilir bir miktar değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye insanlar yüzlerce dolar fark ödememek için 8/256 ile kıt kanaat geçinmeye çalışırken Apple şu baz modelin maliyetini 15$ falan arttırıp 16/512 yapmasın? Aire laf edemem onu alıp sadece günlük iş yapanlara 8GB yeter falan ama Pro alan birine de 8GB dayatmak saçmalık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanlar 8 gb yetersiz çope atalım ne gerek var buna demiyor. 8 gb fiyatına 16 gb istiyor.
-
Bilgisayar alıyorsunuz hala telefon gibi 8/128 16/256 vb vb tabirlerle uğraşıyorsunuz. Firma o kadar sömürmüşki yıllarca kullanıcılarını herkea alışmış normalleştirmiş bunu.
O işler öyle olmuyor uzun ömürlü olmuyor macbooklar Apple algisindan vazgeçin iosdaki az ram harcama macosda yok çok hantal bir arayüze sahip eskiden nividia böyle bir hata dediğin üzerinden kaç yıl geçmiş aradan dönemine göre o ekran kartları iyidi bu Apple geçmişte zaten ekran kartı yoktu şimdide yok applede tek yapılacak şey internette gezinmek olsa gerek 200 bin para verip parayla rezil olup birisi hadi oyun aç bakayım diyince Applenin saçmalığı yüzünden gta 4 bile oynayamiyorsan bı anlamı kalmaz o bilgisayarın bilgisayarı sadece adı üzerinde nitelendirmek doğru değil çok enerji tüketen yerlerde zaten Apple soğutma sistemi kullanmaz 8 gb ram yetersiz
Özelden mesaj atarsanız size biraz noktalama işareti hediye etmek isterim.
-
Değmez hocam. O hesabı tanıyorum, laftan anlamayan biri. Vaktinize yazık.
-
İşinize gelmeyince ancak böyle bahaneler üretip konunun dışına çıkarsınız insanlara yalan söylemeye utanmiyormusunuz gururunuz varsa bidaha ovmeyin apple laptop lütfen rica ediyorum ovulecek tarafı yok kusura bakmayın
Anlamadınız sanırım, bir de böyle deneyelim.
ne diyon dayı, anlamıyom anlamıyom! Nokta virgül neyin bişey kullan!
-
Senle tartışmaya girmeyeceğim laftan anlayacak biri degilsin iyi günler Apple fanboyu. Konunun virgülle alakasını çözemedim bahanecisin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Günlük kullandığım iki MacBook var, iş ve kişisel kullanımım için bir Pro, bir de Air. İkisi de M1, ikisi de 8gb. Hiçbir şikayetim yok. İnsanımzı yıllardır kağıt üzerindeki sayılarla kandırılıp daha iyi olduğunu zannettiği ekipmanı almaya zorlanıyor. Yıllar önce bu 256mb Nvidia ekran kartlarıydı. Çöp çipli ekran kartlarını sırf daha yüksek bellekli diye bilmeyenlere çok saçma fiyatlara itelemişlerdi. Diğer markalar da bunu yapıyor şimdi. Yok dört kameralı telefon, yok bilmemkaç hz ekranlı tablet. Bilmeyene, anlamayana satıyorlar... |
O istediği fiyata 16 GB ram de katsa kar ediyor.
İsteyenin bir yüzü kara vermeyenin 2 yüzü. 6 GB ram yetiyor dedi iphone için sonra da Apple İntelligence veremiyoruz o telefonlara dedi. Bilgisayarlarda 16 GB standart olmalı. Hele değiştirilemeyen ram koyulan Bilgisayarlarda. Siz tüketicisiniz hakkınızı isteyin. |
Benzer içerikler
- mobil imza nasıl alınır
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
- xiaomi whatsapp sorunu
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X