Şimdi Ara

Apple'ın başı bu çocukla fena belada! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperchondriac

cocugun altında nissan 350Z var ya bu yasta 350Z vayy bee zamanında bizde cok ugrastık hack mack ama bos is :)

O nissan'ı nasıl aldı biliyor musun?
    2005 yılında iphone'u programla değil çiplerine müdahale ederek unlock edip o kırılmış telefonu bir kişiye sattı. Telefonun karşılığında araba aldı
    Wikipedia'da hikayesi var okuyabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfonsever

O nissan'ı nasıl aldı biliyor musun?
    2005 yılında iphone'u programla değil çiplerine müdahale ederek unlock edip o kırılmış telefonu bir kişiye sattı. Telefonun karşılığında araba aldı
    Wikipedia'da hikayesi var okuyabilirsin

2005 yılında iPhone mu vardı
  • Türkiyede yoktu belki ama Yurtdışında vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Türkiyede yoktu belki ama Yurtdışında vardı

Apple bu çocuk için özel çıkartmış 2005 yılında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seytan Kobra

Apple sadece zarar olarak görmesin.Jailbreak sayesinde daha çok iPhone satıyor.

evet doğru jb olmasa o fiyat farkından dolayı satışlar %50 ye yakın düşer bence
  • ben en jb yi bi türlü yükleyemedim 3G 16 GB lık cihaza... her seferinde hata veriyor running te kalıyor... bütün yöntemleri denedim ama nafile...
  • Bende JB yapıcaktım ama vazgeçtim..
    belki bazılarına göre enayilik oalbilir ama ben para verip almayı tercih ediyorum..
    böylece oyun yazanlarada bir nebze katkıda bulunup oyunları geliştirmelerini ve yeni oyunlar yapmalarını sağlamış oluyorum.
    e tabi bunu benim gibiler yaparken , yeni yapılan ve geliştirilen oyunları crackli kullananlarda kul hakkı yemiş oluyor...oda onların sorunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmstar -- 18 Ekim 2009; 17:26:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet62

arkadaşlar siz bu işin hinliğini bilmiyorsunuz demekki
    bir zamanlar dark alex diye biri vardı, psp versiyonlarını çıkar çıkmaz çatır çatır kırıyordu, psp nin versiyonunu kırmak öle kolay bi iş değil, bu olayın arkasında zaten sony nin kendisi vardır. insanlar orjinal oyun almıyor, en basitinden 1 oyun dünya standatlarında ortalama olarak 20 dolar civarında, kişi 100 tane oyun almak istese ödeyeceği para 2000 dolar. ve dolayısı ile kimse psp ye yönlenmeyeceği için cihazının kırılmasını isteyen zaten sony nin kendisidir.

aynı şekilde bu iphone içinde geçerli, diğer konsol vb cihazlar içinde geçerli. iphone tek başına para etmek, iphone iphone yapan zaten içersindeki app lardır. bunların hepsi paralı olup sadece bi gps programına kimse 200 dolar vermez, app satılmasından apple zaten kar etmiyor. tek amac cihazını satmak, bide bu açıdan düşnün (;

aynen katılıyorum.Belki apple da istiyordur.Hem jb olmazsa iphone bu kadar satar mıydı?

Satardı hç merak etme. Jb yapanların saysısı %5 bile değildir. bence bütün dünyada alanların yarısı (tr de %90 ı) sırf şekil için alıyor bu telefonu

satmasına satardı, tlf da bulunan özellikler yeterli artı jb olmadan da keyfi çıkmıyor iphonun
    turizm sektöründe çalışıyorum ve gelen konuklardan iphone kullananların % 80 i jb yapmış durumda
    iphone alıyorsan ve biraz da meraklı isen jb yapmadan duramıyorsun, bir şekilde etrafında birinde görüyorsun ve sonradan konunun içine dalıyorsun
    her şeyden önce iyi ki var jb

• win7 itunes9 ve Malumun elemanın Programı ile 10sn surmuyor JB yapmak
  • "JB olmasa İphone satmazdı." diyen arkadaşlara gülüyorum. Dünyada kaç kişi acaba JB yapabilme ihtimaline binaen İphone alıyor ki?

JB olsada olmasada İphone çok özel bir telefon. Kullanıcıların bi,rçoğuda hala JB bilmiyor aple store den uygulamada indirmiyor. (paralı) Ama yine de İphonesini çok seviyor.

2-3 forum okuyupta, iphone'nin kırıldığını öğrenip (?) (gerçi onuda tam öğrendikleri söylenemez ya) "İphone de JB olmasa ben İphone almazdım." demek sadece 3-5 tineyci kapsıyor.

dünya sadece kendimizden ibaret değil. İphonesinde sadece bir ekrandaki uygulamalarıyla çook mutlu olanlar var.
  • Jb yapan herkes illa bedava uygulamalar için yapıcak diye bir şey yok. Ben sbsettings,video çekme,temalar ve daha bir sürü özelliği olduğu için yapıyorum. Ayrıca Appstore'dan da bir sürü uygulama satın aldım. Bana göre Jbsiz iphone,iphone değil.
  • Dünya capinda iPhone kullanicililarinin %38 jailbreak yapiyormus yeni okumustum, yani %5 felan degil..
    O yüzden bence jailbreak olmasa bu telefon bu kadar kullanilmaz, cünkü cogu kisi cydiayi v.b. kullanmak istiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefto

Dünya capinda iPhone kullanicililarinin %38 jailbreak yapiyormus yeni okumustum, yani %5 felan degil..
    O yüzden bence jailbreak olmasa bu telefon bu kadar kullanilmaz, cünkü cogu kisi cydiayi v.b. kullanmak istiyor..

istemek, bilmek ve kullanmak farklı şeylerdir.
  • JB yapanlar dünya capinda %38 dir. O yüzden hic azimsanacak bir rakam degil. JB olmasa iPhone bu kadar popüler olmazdi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefto

JB yapanlar dünya capinda %38 dir. O yüzden hic azimsanacak bir rakam degil. JB olmasa iPhone bu kadar popüler olmazdi bence.

dünya çapında uygulama kullananlar göz önüne alınırsa bence oran çok daha yüksek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dej -- 19 Ekim 2009; 15:19:00 >
  • JB yapılmasaydıda bu kadar çok satılırdı bu doğru...
    Ancak JB sayesinde alan kişi telefonu satmıyor hergün yeni uygulama çıkıyor, JB olmasaydı ve hergün yeni uygulama çıksaydı. İphone parası kadar uygulama parasıda ödeyecektik.
  • Yani bu dediklerinizin ne kadar alakasız oluyor farkındamısınız..
    iphone satılmazmış..%38 miş..ilk önce kaynak göster..
    ki 38 olsun bu kesin üçüncü dünya ülkeri yüzünden yükselmiştir.
    biraz medeni olmak gerek..
    ayrıca bi takmışsınız igo ya..200 dolar diye diye bitiremediniz..
    ben 1 dolarlık çok güzel uygulama ve oyun aldım...nfs gibi 3-4 dolarada aldım..
    "iphone parası kadar tutar" demek çok saçma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_ashk

Yani bu dediklerinizin ne kadar alakasız oluyor farkındamısınız..

Şuan telefonundaki uygulamaların listesini çıkar olması gereken fiyatları yaz topla bence. Tabi 10-15 uygulama yükleyip bıraktıysan orası doğru 100 dolara herşey tamam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkirtay

quote:

Orijinalden alıntı: blue_ashk

Yani bu dediklerinizin ne kadar alakasız oluyor farkındamısınız..

Şuan telefonundaki uygulamaların listesini çıkar olması gereken fiyatları yaz topla bence. Tabi 10-15 uygulama yükleyip bıraktıysan orası doğru 100 dolara herşey tamam olur.

100 dolara 100 tane uygulama alabilirsin.

• o yuz tane uygulama eften puftense gerek yok. telefonumda su an 500$ lik uygulama yuklu. arada sildiklerim de cabasi. telefonu 800$ a aldim. jb olmasaydi 500$ hayatta vermezdim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.