Şimdi Ara

Apple'ın akıllı hoparlörü HomePod 2018'e ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'ın akıllı hoparlörü HomePod 2018'e ertelendi

    Apple'ın iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modellerini duyururken, WWDC 2017 kapsamında tanıtılan HomePod hoparlörü hakkında hiçbir şey söylemediğini fark etmiş olmalısınız. Daha önce şirketin, duyurusunu yaptığı ürünlerden bir sonraki etkinlikte bahsettiğine şahit olmuştuk ancak bu sefer durum böyle olmadı.

     

    Ayrıca Bkz.Atlas robot kendini aştı: Artık havada ters takla atabiliyor
    Bunun elbette bir sebebi var: HomePod ertelenmiş durumda. Apple, yazar John Gruber'a yaptığı bir açıklamada akıllı hoparlörün ertelendiğini ve 2017'de piyasaya sürülemeyeceğini doğruladı. HomePod muhtemelen 2018 yılının başında gelecek gibi görünüyor. Yapılan açıklamada ürünün hazır olabilmesi için biraz daha zamana ihtiyaç duyulduğu belirtilirken, 2018'in başında ABD, İngiltere ve Avustralya'da gönderimlerin başlayacağı bildirildi.

     

    AirPods da gecikmeli gelmişti


    Ne yazık ki bu gecikme Apple'ın akıllı hoparlör konusunda rekabet edeceği Amazon ve Google gibi şirketlerin arayı daha da açmasına neden olacak. HomePod'un geçen yıl gecikmeli olarak gelmesine rağmen birçok incelemede büyük beğeni toplayan AirPods gibi beklemeye değer bir ürün olup olmadığını hep beraber göreceğiz. Akıllı hoparlör bu anlamda AirPod'un başarısını tekrarlayabilir.







  • Ekrem usta düşünsün bizlik bir şey yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cop kutusu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epılcılar düşünsün, adamlar akıllı çalışıyor. Ne yapıyor; yok kablosuz şarz yok bu yok şu hepsi ayrı para, alın bu da para. Samsung'u hiç sevmem ama bu kadar da paracı değil.



    HP'ta iphone ve Samsung un hem Amerika hemde Türkiye fiyat kıyaslaması vardı.



    Maalesef durum bu.



    İlla böyle bir şey mi alacağım gider ya amazon ya Samsung ya da AliExpress - Gearbest ten benzeri ürün alırım ( şimdi yoksa da yakında çıkar bu iki sitede)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.