Şimdi Ara

Apple ID'den cihaz silmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Apple ID mi kullandığım cihazlarımdan bazılarını silmek istiyorum. Apple'ın sitesinde iTunes'a girip orada hesabı girip orada işte cihaz ayarları olacak diyordu ama göremedim ben. Nasıl silebiliriz bu cihazları Apple ID den? Teşekkürler.

• ituneste yukardaki seçeneklerden mağazaya tıklayın,hesabımı görüntüle diyin bilgisayar yetkileri diye birşey var görüceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtmmcu

ituneste yukardaki seçeneklerden mağazaya tıklayın,hesabımı görüntüle diyin bilgisayar yetkileri diye birşey var görüceksiniz.

Bilgisayar yetkileri diye bir şey var ama ben uzaktaki cihazdan silmek istiyorum bu mümkün değil sanırım. Peki şifreyi değiştirsem ve sadece kullanmak istediğim cihazlarda yeni şifreyi girsem eski cihaz ID'den silinir mi?
  • hocam tüm yetkileri kaldırın sonra istediğiniz bilgisayarları tekrar yetkilendirirsiniz ama şifreyi değiştirmekte çözüm olur tabi yeni uygulama indirilemez o cihazlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtmmcu

hocam tüm yetkileri kaldırın sonra istediğiniz bilgisayarları tekrar yetkilendirirsiniz ama şifreyi değiştirmekte çözüm olur tabi yeni uygulama indirilemez o cihazlardan.

Teşekkürler. Tam olarak cihaz kaldırılmıyor sanırım neyse artık şifre değiştirme ile düzelticez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.