Şimdi Ara

Apple’ı popüler yapan 7 STRATEJİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BusinessInsider Apple’ın bugüne kadar popülerliğini korumak için kullandığı yedi yöntemi sıraladı:

1. Şirketin kurucusu Steve Jobs’a ait olan bu yöntemlerin başında beklentileri düşük tutup, önceden bahsedilenden daha iyi ve beklentilerin üzerinde bir ürün çıkarmak geliyor.

2. Apple bugüne kadar popülerliğini rakiplerine ürünleri hakkında hiçbir tüyo vermeyerek korudu.

3. Apple’ın en popüler şirketlerden biri olmasının bir diğer nedeni de hissedarlarını hayal kırıklığına uğratmamak ve hissedarları arasında memnuniyet yaratmak yatıyor.

4. Şirket bütün ürünleriyle ilgili her türlü sorunu çözmek için yollar arıyor.

5. Müşterilerini dinleyip önerilerini bir sonraki geliştirme için kullanıyor.

6. Bir ürün beklentileri aşınca onunla ilgili reklam ve promosyon kampanyalarını daha da artırıyor.

7. Apple ürünleri ve müşterilerini eleştirenlere karşı acımasız bir tavır alıyor.

Teknoloji dünyası uzmanları bu stratejinin şirketi ilk gününden bu yana tüketicilerin gözünde bir numarada tutttuğuna dikkat çekiyor.

Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Créw -- 10 Nisan 2013; 23:31:43 >

• Beklentileri dusuk tutup...
    Ahahahaha cok guldum iphone 5 de suan lazer klavye projeksiyon , ios5 de webden download destegi, acaip widgetlar olmayiydi ama yok. Yani beklentileri dusuk tutup yuksek ozellik vermesi tameman yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ejder-

Beklentileri dusuk tutup...
    Ahahahaha cok guldum iphone 5 de suan lazer klavye projeksiyon , ios5 de webden download destegi, acaip widgetlar olmayiydi ama yok. Yani beklentileri dusuk tutup yuksek ozellik vermesi tameman yalan.

o izlediğin projeksiyonlu video falan apple tarafından yayınlanmadı?
  • quote:

Ne lazer klavyesi ne download destegi? Ne diyosun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

popüler medyanın kurbanısın. Hey maşallah.
  • quote:

Youtube'da ne kadar saçma sapan video varsa izlemişin be, öyle olması için bi 10 yıl daha lazım ;)

• bence markasından taviz vermemesi ki en önemli özelliği de bu bence bu şirketin acayip bir marka yönetimi var o kadar ısrara eleştiriye rağmen sd usb yada herhangi bir giriş koymuyor kendi markasını yüceltiyor piyasanın en üstünde şuanda itibar göstergesi daha bir sürü birşey sayabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ohoo siz cok yanlis anlamissiniz. Onlarin apple tarafindan yapilmadigini ben de biliyorum. Ama sonuc olarak insanlarin beklentisi bu oldu. Eger boyle bir strateji varsa apple in bu videolari engellemesi getekirdi demekki yok bole bir strateji.
    Ornegin ios7 de cok buyuk yenilikler bekleniyo ama cok kucucuk bir iki degisme olucak sadece.

• 7. madde appleı itici yapıyor.
  • quote:

Ohoo siz cok yanlis anlamissiniz. Onlarin apple tarafindan yapilmadigini ben de biliyorum. Ama sonuc olarak insanlarin beklentisi bu oldu. Eger boyle bir strateji varsa apple in bu videolari engellemesi getekirdi demekki yok bole bir strateji.
    Ornegin ios7 de cok buyuk yenilikler bekleniyo ama cok kucucuk bir iki degisme olucak sadece.

Nerden biliyorsun iOS 7'de küçücük bir iki değişme olacağını ?

Haberleri takip ediyormusun? iOS 7 üstünde şuan uzun süredir çok yoğun çalışmalar var. (Resmi kaynaktan gelen bilgiler)
  • quote:

Apple bizi kekliyor hadi Samsung'a geçelim.

• herseyın bası kapıtalızm. Amerıka sarkıcısından telefonuna kadar her urunu oyle bır pazarlıyor kı varımızı yogumuzu bunlara sahıp olmaya harcıyoruz

• 1.Maddeden sonra okumayı bıraktım.Çünkü artık tam tersi , Steve Jobs'tan sonra Tim Cook rezalet bir CEO gözüküyor biz fanlar tarafından... Apple artık beklenenden fazlasını yapmak zorunda .
  • quote:

Ohoo siz cok yanlis anlamissiniz. Onlarin apple tarafindan yapilmadigini ben de biliyorum. Ama sonuc olarak insanlarin beklentisi bu oldu. Eger boyle bir strateji varsa apple in bu videolari engellemesi getekirdi demekki yok bole bir strateji.

Yaa di mi apple in isi gucu yok fan'larin videolarinin pesinde kosacakti. Engelleyecekti. Tabii turkiyede yasayinca 'engellesin' demek normal oluyor. Halbuki dunyada kimse bu islerle ugrasmiyor ve isine bakiyor.

• Adam çözmüş olayı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yüzyılın sazan.avi'si

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.