Şimdi Ara

Apple Hesabı Bakiye Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple hesabına steam'deki gibi bakiye yüklemek mümkün müdür? Mesela 20 lira yüklemek istesem oluyor mu? Daha pahalı uygulamaları almama izin vermesin, bakiye bitince satın almasın falan. Böyle yapılabiliyor mu, yapılıyorsa nasıl yapılıyor yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 veya 50 liralık hediye paketleri gibi şeylerden bahsetmiyorum. Steam'deki gibi istiyorum. Kredi kartımla bakiye yüklemek yani

• Hediye kartlar oluyor o kodu girerek yükleyebiliyorsunuz . Diğer yandan apple ıd nize kredi kartı tanımlayarak ta alabilirsiniz

• Kredi kartı tanımladıktan sonra belli bir bakiye kullanılmasına izin vermek istiyorum app store'da. Hediye kart almışım gibi ama hediye kart almadan

• quote:

Orijinalden alıntı: SellaTurcica.

Kredi kartı tanımladıktan sonra belli bir bakiye kullanılmasına izin vermek istiyorum app store'da. Hediye kart almışım gibi ama hediye kart almadan

Direk istediğiniz müziği appi vs. O kişiye hediye edebilirsiniz. O da bir Seçenek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.bolbolucuzluk.com/apple-ipad-air-128gb-wifi-4g-gumus.html arkadaslar kisa bir sureligine kacirmayin hic biyerde bu fiyata bulamazsiniz emin olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellaTurcica.

Kredi kartı tanımladıktan sonra belli bir bakiye kullanılmasına izin vermek istiyorum app store'da. Hediye kart almışım gibi ama hediye kart almadan

Size bir fikir veriyim. Bir bankadan kart çıkarttırın.Normal banka kartı kredi kartı falan değil. Sadece bu iş için kullanın. İçine mesela 20 tl yüklersin App Storede Kullanırsın Lazım oldukça yüklersin parayı steamda ki gibi kullanırsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOOGLE PLAY banka kartı ekleme
    11 yıl önce açıldı
    Google Play Bakiye Kodu 100TL
    7 gün önce açıldı
    Android gmail hesabı aktarma
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Banka kartı kmh hakkı verebilir, yani eksiye düşme, onu kapatmak gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.