Şimdi Ara

Apple Facetime Yurtdışı Sms Saçmalığı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
15.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim 88 tl olan fatura 32 tl olarak düzeltildi. Haberiniz olsun Avea düzeltmiş çok şükür Hatayı anlayıp. Avea kullananlarda sorun varsa itiraz etsinler yardımcı oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet bende şikayette bulundum fakat 10 gün oldu hala ses yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat farkından dolayı şuan aktif olmuyor bir sıkıntı var hocam 8 kasımdan sonra normale döndükten sonra tekrar denemenizi öneririm.
  • a1g0rithm kullanıcısına yanıt
    Dostum Mac'le iPhone aynı mantık değil ama. Mac'te iMessage ve Facetime kullanımı e-mail adresi kanalıyla gerçekleşiyor. Bunların yanına sim kartınızın yani cep telefonu numaranızın eklenebilmesi için SMS'le aktivasyon gerekiyor. İsterseniz aktivasyon SMS'i atmadan telefonda da sadece mail adresinizle iMessage ve Facetime kullanabilirsiniz.
  • Avea kullanmayanlardaki neyin egosudur onu çözemedim avea kullanmıyosunuz diye plaza beyfendisi falan mı oldunuz bi anda ! Türkiyedeyken avea kullanıyorum çokda başarılı köyde oturmadığım için çekim sorunu yok , yurtdışında avea çalışmadığı için mecburen ve malesef turkcell kullanıyorum ve her ay fix aldığım 2 paket arası otomatik geçişi bir türlü beceremeyerek paketim olduğu halde faturama paketsiz kullanım bedeli yansıtılıyo her ay müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirmem gerekiyo bıktım. Turkcelle hem dünyanın parasını bayılıyorum hemde hizmeti rezalet , aveadaki paketim 5 lira değil 40 lira daha ucuz turkcelinkinden ve hiç bir sorun yaşamadım bu yıl 7. yılımızı kutladık o haftaya özel bir sürü hediye konuşma internet falanda verdi neyine bu kadar burun kıvırdınız anlamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ipadim var, Macim var , Iphone'um var Avea kullanmak zorunda kalacak kadar fakir değilim çok şükür. O kadar fakir olmayanların da Avea gibi bir operatörü kullanmasını anlamıyorum. Kurulduğu ilk ay mesajların 1-2 güne gittiği oluyordu, aranınca ulaşılamazdı adamlar hala aynı durumdalar. İbretlik bir operatör gerçekten
  • Turkcell kullanıyorum ara ara bildirim geliyor facetime icin operatörünüz sms gönderecektir, gönder veya iptal seçenekli . Bu iMessage için de gelmekte bazen hep iptal diyorum mecburen yoksa catir cutur gitmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konu eski ama benim de başıma geldi bu olay geçen fatura sonrası.

    Turkcell kullanırdım hiç ücretlendirme olmamıştı.Şimdi Vodafone hattına geçtim anında yansımış.2 onay ve 3 doğrulama kodu sonrası bana 6,85 faturaya yansımış !

    İmessage ve Facetime kapattım.Ama yeniden açınca tekrar sms onay istyecek ? Ne yapmalı bu ücreti geri almak mümkün değil sanırım?
  • Garip ama bu sorun bende de baş gösterdi artık. Her uçak modunu açıp kapattığımda sms göndermek için izin istiyor. Ayarlardan bakıyorum kapalı arkadaş.. bu nedir ua?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell kullanıyorum, geçen ay 40 tane mesaj atmış telefon ingiltereye...

    aşağıdakini deneyeceğim;
    iMessage ve FaceTime'ı kapatın ve yeniden başlatın
    Ayarlar > Mesajlar'a gidin ve iMessage'ı kapatın.
    Ayarlar > FaceTime'a gidin ve FaceTime'ı kapatın.
    Aygıtınızı yeniden başlatın.
    iMessage ve FaceTime'ı tekrar açın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.