Bildirim
Apple Eylül Tanitimlari

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ortada saçmalık yok...Sadece sen iPod Touch almakta gecikmişsin o kadar...
Eylül'de iPod'larda ve Mac'lerde güncellemeye gidileceğine kesin gözüyle bakılıyor...Hatta Apple Apple Store'lardan stokların eritilmesini istemiş...Amerika'da uzun süredir devam eden Mac alana iPod kampanyasıda Eylül ayında bitiyor -
Yani yeni iPod touch alacaklar biraz daha beklesn mi ? yeni versiyon touch çıkabilir mi? çıkarsa da tr ye ne zaman gelir ve fiyatlar nasıl olur? yoksa hiç takmayıp bi tane touch alalım mı?
çok soru sordum değil mi ? -
Sanırım touch'a biraz makyaj ki bundan kastım kasanın değişimi ve yeni yazlım ve kapasite ile piyasaya sürülmesidir.Yani 64 gb çıkarsa veya üstü şaşırmayın microsoftun cihazı gibi müziklerinizi paylaşabilirsiniz belki o da apple genelde öyle şeylere karşıdır.Falan filan.Mesela aklıma şeyde geldi sony cep telefonlarındaki gibi shake olayı ile müzik değiştirme kim bilir artık hayalgücünün sınırı yok olmaz diyemeyiz. -
yeni imac alanlara türkiye 'de ipod nano veriyorlar ipod nanoların yenilenme olasılığı yüksek gibi
http://kevinrose.com/blogg/2008/8/23/new-ipods-coming-very-soon.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 24 Ağustos 2008; 17:33:29 >
-
bende tam touch alicaktim.. iyi oldu bunu öğrenmemiz.. -
2.1.0 mı çıkcak? -
quote:
Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^
bende tam touch alicaktim.. iyi oldu bunu öğrenmemiz..
Aynen. Beklediğim iyi olmuş... -
daha bugün aldım itouchı , mikrofon veya speaker yada ikisini koyarlarsa deliririm.
-
iPod Touch'a GPS eklenmesinden bahsediliyor...Apple'ın bu yılki süprizinin bu yönde olacağı düşünülüyor...64lük ise şu anda çıkacak gibi durmuyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 26 Ağustos 2008; 2:52:05 > -
ama bi de şu var,şimdi ipod touch a verilecek parayla yeni çıkacak ipod touch alınamaz fiyatı fazla olcak -
quote:
Orjinalden alıntı: @XEL
ama bi de şu var,şimdi ipod touch a verilecek parayla yeni çıkacak ipod touch alınamaz fiyatı fazla olcak
Apple politikasıdır, yeni gelen ürün, eskisi ile aynı yada biraz daha az bir fiyat ile satışa sunulur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 26 Ağustos 2008; 22:38:09 > -
Eylülün kaçında yapılır bu tanıtım tahminen?Buzamana kadar kaçında yapıldı yada?bende abd den getirtiyordum ne yapacağımı şaşırdım -
quote:
Orjinalden alıntı: blue1907
Eylülün kaçında yapılır bu tanıtım tahminen?Buzamana kadar kaçında yapıldı yada?bende abd den getirtiyordum ne yapacağımı şaşırdım
9 Eylül'de yapılması bekleniyor... -
9 Eylülse iyi.Eğer amerikadaki tanıdıklar 9 eylülden önce gelmezlerse yenisini aldırmam mümkün olabilir yoksa eskisini aldırıcam mecburen.Gerçi yenisinde çok fazla bir değişiklik beklemiyorum nede olsa nete girilebilen,müzik ve video özelliği olan bir alet daha fazla ne gerekirki insana.flash özelliği eklenicekse güzel olur tabi,eklense bile eskisine de bunu uygulamak mümkün olur diye düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X