Nakit ihtiyacım sebebiyle apple ekosisteminin tamamını satıyorum. Sahip olduğum ekosistemin tamamını ya da yalnızca telefonu ayrı satabilirim. iPhone 14 PM pasaport kayıtlıdır (2022 aralık ayı). Aşağıda set içeriğini belirttim, daha aşağıda ise detay bilgiler var. Neredeyse her ürünün kutusu var, kutuları atmam. Sadece telefonu almak isterseniz; telefon+orijinal şarj aleti+3 tane kılıf+wiwu magsafe cüzdan+baseus magsafe şarj aleti olarak satıyorum ve 45 bin tl fiyat talep ediyorum.

BÜTÜN ÜRÜNLERİN İLK SAHİBİYİM
İçerik:
- iPhone 14 Pro Max 128 gb mor A2896
- Apple Watch Ultra 1 Fransadan alınma avrupa model
- Airpods Pro 2 amazon türkiyeden alınma, geçtiğimiz yıl kulaklıklar sıfırlandı garantiden
- 3 tane kılıf, 2 tanesi spigen 1 tanesi youngkit,
- 1 orijinal + 7 tane ekstra kayış, 3 tanesi spigen,
- 2 tane airpods pro kılıfı, 1 tanesi spigen 1 tanesi esr (bu biraz eski),
- Satechi apple watch şarj kablosu, kısa bir kablo seyahatlar için almıştım,
- Wiwu magsafe cüzdan, 4 tane kart alabiliyor stand olabiliyor,
- Orijinal apple şarj aleti,
- Orijinal 2 metre usb a lightning şarj kablosu,
- 2 tane orijinal type c lightning şarj kablosu (airpods ve iphone kutusundan çıkan),
- 1 tane airtag,
- Spigen şarj standı, magsafe kablosuz, saat için alanı var, kulaklığı ise arkasındaki kablosuz şarj alanından şarj edebiliyorsunuz,
- Çakma üçlü kablosuz şarj standı, öylesinde almıştım hiç kullanmadım cihaza zarar vermesin diye,
- Baseus magsafe 5000 mah şarj aleti (foto çekmeyi unutmuşum).
iPhone 14 Pro Max
2022 aralık ayında sıfır olarak aldım. Pasaport kaydı yaptım her 2 imesi de kayıtlıdır. 1 fiziksel 1 esim bulunmaktadır. %100 ekran koruyucuyla %90 kılıfla kullanılmıştır zaten 5 tane kılıfım vardı 2si sarardığı için attım. Genel kondisyonu çok temiz olsa da kılıfsız kullandığım bir anda düşürdüğüm için bir köşesi çok hafif deforme oldu, fotoğraflarda göstermeye çalıştım. Kronik kılıfın da etkisiyle bazı alanlarda boya atması var ama çok dikkat çekmiyor. Harici bir problemi yoktur pil sağlığı %85tir. Mümkün mertebe zorunlu kalmadıkça kablosuz şarj etmedim. 20-80 arası sınırladım zaten bu yaşta bir cihaz için pil sağlığı oldukça iyi. Telefondan oyun oynayan biri değilim.

Apple Watch Ultra
Fransadan yanlış hatırlamıyorsam 2022 yılında satın alınmış faturasına bakmam lazım. Ben 2023 aralık ayında aldım ve kutusunu ilk ben açtım, ilk sahibiyim yani. Sürekli esr çerçeve de koruyan ekran koruyucusuyla kullandım. Temizliği 10 üzerinden 9 alır gerçekten çok temiz. Yalnızca bir köşesinde ufak bir çizgi var fotoğrafta göstermeye çalıştım. Harici çizik vuruk hiç yok çok dikkatli kullandım. Yanında orijinal kayışı da dahil 8 tane kayış vereceğim. Pil sağlığı %93tür, pil sağlığı azalmasın diye sürekli pil tasarrufu modunda kullandım.

Airpods Pro 2
Aralık 2022de aldım. Çoğu zaman kılıfla kullanmıştım ancak son 1 yıldır kılıfsız kullanıyorum, kutusunda kılcal çizikler var. Kulaklıklar bağlantı sorunları nedeniyle 2024 aralık'ta apple mağazada sıfırlanmıştır. Kulakçıkları sıfırdır. Kulaklıklar sıfır gibidir sadece sol teki bir kere düştü ızgarada çok minik bir ezik oldu ancak çalışmasında hiçbir sorun yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.