Şimdi Ara

Apple'dan Dwayne Johnson'lı aksiyon filmi tadında Siri reklamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Apple'dan Dwayne Johnson'lı aksiyon filmi tadında Siri reklamı

    Apple, yapay zeka tabanlı dijital asistanı Siri'yi ilk kez 2011'de iPhone 4S'de sahneye çıkardı. Şirket o tarihten bu yana Siri'yi geliştirmeye devam ediyor ve 2015 yılında iOS 9'la birlikte 'Hey Siri' komutu kullanıma sunuldu. Siri, iPhone'da birçok görevi yerine getirme konusunda kullanışlı olmasına rağmen, Apple sanal asistanının yeteneklerinin maksimum seviyede kullanılmadığını düşünüyor. Şirket kullanıcılarını ikna etmek ve Siri'nin gerçekten ne kadar kullanışlı olduğunu göstermek için Hollywood starı Dwayne Johnson'ın (The Rock) başrolde olduğu bir reklam filmi yayınladı.

     

    Ayrıca Bkz.WhatsApp'a nihayet gönderilen mesajı geri alma özelliği geliyor
    Apple daha önce Siri'nin kullanıcılar tarafından tutulmasını sağlamak için Zooey Deschanel, Samuel L Jackson ve Ellen DeGeneres gibi ünlü isimlerin yer aldığı reklam filmleri de hazırlamıştı. Ancak The Rock'ın yer aldığı yeni reklam şimdiye kadar çekilmiş en etkili film olmuş gibi görünüyor. Aynı zamanda 3 dakika 45 saniye gibi uzun bir süreye sahip olduğunu belirtelim. Dwayne Johnson'ın ilgi çekici kişiliği ve sesi, reklamın sonuna kadar sizi bağlayan şey olacak. İlk sahne Dwayne'in Bonsai ağacını budarken aynı zamanda egzersiz yapmasıyla başlıyor. Bir TV sunucusunun Dwayne'i "meydan okumaya" teşvik edecek cümleler kurduğunu görüyoruz, Siri de bu sırada günün programını okuyor.
     
    Apple'dan Dwayne Johnson'lı aksiyon filmi tadında Siri reklamı

    Siri, The Rock'a bile ayak uyduruyor


    Dwayne, daha sonra Siri'ye, aynı gün tamamlamaya çalışacağı yaşam hedeflerini okumasını söylüyor. Başlangıçta bi Lyft rezervasyonu, hava durumunun güncellenmesi ve e-postaların okunması gibi bazı alışılmış komutlar var. Daha sonra ise Dwayne'in kendi giyim kreasyonunu sunmak,  ünlü bir şefle yemek pişirmek ve uzayda selfie çekmek gibi "yaşam hedeflerine" ulaşılıyor. Her görevi tamamladıktan sonra, Dwayne Siri'ye yeni bir liste hazırlamasını söylüyor.

     

    Siri, Dwayne'in iPhone'unda çeşitli görevleri yapmasına yardımcı olsa da, reklamdaki sahne etkinlikleri ve aktörün enerjik kişiliği bu düşünceyi daha da pekiştirmeye yetmiş. Reklamın içinde o kadar çok aksiyon var ki kısa bir film izlemiş gibi oluyorsunuz. Johnson'ın kurucuları arasında olduğu Seven Bucks Productions tarafından hazırlanan Siri odaklı reklam filini aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz.

     








  • Güzel olmuş
  • Yarısına bile gelemedim. Kapattım.

  • The Rock cyborg felan mı onada ayak uydurdu demişsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamım benim yaa... Dwayne Johnson ve jason statham bayılıyorum bu adamların karizmalarına.. filmlerini ilk ben izlerim..

  • APPLE gittikçe bırakın ürünleri reklamlarda bile sıradanlaşmaya başladı.Bu gidişle tontiş tim cook apple bitirir.

  • Apple reklamlarını haber diye mi sunuyorsunuz?
  • Eleştiremicem bile..
  • ne güzel bir ikili olmuşlar, ikisinden de nefret ediyorum :D

  • Siriyi bilmem de Dwayne "The Rock" Johnson'ı sevmeyen ölsün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eds tedes gibi radarların bulunduğu harita resimlerine baktım da hepsi maşallah batı illerinde tek tük 1 2 doğu ilinde var başka da yok. Gerçi adam doğuda fatura odemiyor ceza mı ödeyecek ? Doğu illerine de koyun eds tedes görelim :D artık roketle mi patlatirlar yoksa sokup imha mi ederler bilmem ! Yazık yazık batıdaki millet enayi gibi ödüyor tuzak resmen bu tedes eds falan adam kuleyi dikmiş ne hikmetse ibaresi var nede başka bir belirteç.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.