Şimdi Ara

Apple'dan 2022'nin ilk zammı geldi! iPhone fiyatları ne kadar oldu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ss1tr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
129
Cevap
0
Favori
13.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanyadaki Amerika'daki bir aylık maaşıyla iphone alıyorsa sende gözünü sat 10 günde alırsın 😈😈

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apple şu yeni SE modelini duyursun, hem daha ucuz olacak deniyor, ona göre alırım diyip daha bugün amazon’dan 10700’e iphone 11 128gb almaktan vazgeçmem ve sadece 3 saat sonra fiyatının 13500 olduğunu öğrenmem… Ardından fiyatlar güncellenmeden hemen alayım diyip her yerin satışları kapadığını görmek… Bunu başka ülkede yaşayamazdım heralde. Ürün birkaç saat içinde 3 bin pahalandı ama benim o 3 bini tamamlamam ne kadar sürecek kim bilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • böyle devamke

• Dün yurtdışı aldım taaa bahcelievlerden kurtköye 3 saat toplu taşıma ile gittim akşam 6 trafiginde. sevindigim nokta iyikide almışım diyorum amma velakin adamda 2 tane vardı bunuda al istersen dedi gold renk diye almak istemedim ve digerini almadan geldim, üzdü şimdi bu zam 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdo205 -- 9 Mart 2022; 0:24:13 >
  • Öncelikle kendi adıma ve gençlere geçmiş olsun dileklerimi diliyorum. Alma hayalinde olanlar. Almak için fırsat kollayanlar fiyatların düşmesini bekleyenler, Almak için fırsat arayanlar. Sizlere de selam olsun Biz bu hayata zamları izlemek için geldik. Ne addi bir döneme denk geldin lan hayatımı skim…

• İnsanımızın emeğine yazık cidden, bu zamlar kadar maaşlara da zam gelse ya, kurdan dolayı maaşlı çalışan etkilenmiyor mu sanki? Mahvettiğiniz genç insanları, emek verip bir şeylere sahip olmak o kadar zor ki, Avrupa'lının asgari ücretle çok rahat edinebildiği eşyalara biz aylarca maaşımızı harcamadan biriktirerek alabiliyoruz, zaten berbattı iyice pisliğe battık. Hayalleri ve ümitleri öldürüyorsunuz. Bu ülkenin genci kafa olarak çoktan göçtü, sadece bedenen buradayız. Nefret ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abiler ablalar neden hiç bir listede 12 pro yok ? 12 pro kullanıyorum apple bir şey paylaştığında 12 pro ile ilgili bir şey yok üretimini mi durdurdu ?

• siyah iphone 13 pro max kullanıyorum ama satıp yeşil alıcam. Stoklara ne zaman girer acaba

• Şu an üst paket yeni İphone kullananlar için aşırı bir sorun olmuyor çünkü güzel fiyata satıp üzerine ekleyip alabiliyorlar fakat benim gibi hiç Apple kullanmamış olanlar için zor. Alabilecek maddi olanağım olmasına rağmen bu telefonlara istenen bu fiyatları vermem için şaka yapmıyorum ciddi ciddi kafa travması yaşamam veya sarhoş olmam lazım. İdrak evet inanın idrak sınırlarının ötesinde fiyatlar. Tek sorumlusu Apple değil bunun. Sırayla gitmek gerekirse ilk sırada ucu kaçan vergiler, sonra kötü ekonomi ve dolar kuru, üçüncü ve son olarak ise Apple'nin fiyatlandırmada kar oranı hesabı. Hepsi birleşince ortaya bu tablo çıkıyor.

• edit..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IznickX -- 9 Mart 2022; 15:13:36 >
  • 12 pro ile 13 pro neden aynı fiyat bu 12 pro pi.c mi hiç bir yerde adı geçmiyor

• Kerim5100 kullanıcısına yanıt

İroni demem gerekmiyor sanırım. Bu konuşmayı da bilmiyorsun sanırım. 2021 Yazı Süleyman Soylu'nun konuşması.

• Biliyorum ama yapmazsam içimde kalırdı

• Zam geldi demek için yurtdışı fiyatının artması gerekiyor. Buna kur güncellemesi denir.

• berk768 kullanıcısına yanıt

fakirligini ne guzel belli etmissin sen, kici kirik telefonu alinca kendini marjinal ve hatta belki de daha iyi mi gordun sen :)

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    Apple sadece son çıkardığı Pro cihazları satar o da iPhone 13 Pro'lar. iPhone 12 Pro bir sene satılan, ona göre üretilen bir cihaz anlayacağın.

• Android'e geçme vakti geldi artık. 13 mini bile olmuş 17 bin TL. Böyle saçmalık mı olur?

Vergi vs yüksekte bu vergi sadece Apple'a mı yüksek kardeşim? Resmen düdüklüyorlar.

benim para birimim tüm para birimlerine karşı değer kaybediyor yapılan zammın sebebi bu ve sen bu zamdan bunu anlıyorsun şaka gibi.

Geçenki zam konusundada aynı şeyleri yazıyordun. İndirim gelince gıkın çıkmadı. Yok ya ağır yalancısın yada ağır troll. Bence ikiside olabirsin.

• emreDZ kullanıcısına yanıt

Aynen. Bir şeye ihtiyaç varsa, hemen alınmalı. 11 eski teknolojili bir cihaz, ios şart değilse androidde güzel cihazlar bulunabilir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.