Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.732
Cevap
490
Favori
1.021.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, airpods 3’ün çıkış tarihi belli mi? Şu an powerbeats 3 kullanıyorum ve ses kalitesinden memnunum. Fakat işyerinde kullanmak için airpods almak istiyorum. Bu nedenle 3. Seri çıkmasına yakın süre varsa almışken onu alayım diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    https://www.macstories.net/stories/how-i-modded-the-silicone-tips-of-airpods-pro-with-a-memory-foam-layer/
    Bu markayı çok sık görüyorum. Rtings’in yeni incelemesini bekliyorum eğer şu anki anc ilk versiyonla aynıysa bunu alacağım.

• gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Airpods 2, nisan gibi çıkmıştı. Airpods pro desen zaten daha yeni 2 aylık cihaz. Yakın zamanda çıkarar mı meçhul ha ama airpods 3 çıkarsada en erken nisandan önce gelmez eğer airpods2’nin devamı niteliğinde bi ürün olacaksa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir uygulama bu? 8 saat boyunca kulaklığa bu sesi mi aktarcaz? Ne işe yarıyor?
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Evet bende gördüm bunu, silikonların içine takılıyor. Birde ayrı tamamen köpük olanlar var adaptörle geliyor öyle takılıyor. Onlar daha iyi olabilir gibi sanki, daha rahat. Videodaki gibi mesela.

Foam Mastersyoutube
    AirPods Pro Memory Foam Ear Tips [Version 2.0] by Foam Masters Master
    https://www.youtube.com/watch?v=dKbZQRT8K18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 12 Ocak 2020; 18:10:38 >

• Selamlar. Maddi durumlardan airpods alamıyorum çakma olarak alabikeceğim en mantıklı ürün hangisidir acaba. İ11 tws hariç ürün bulamadım ne yazık ki.

• macbook kullanıyorum fakat windows cihaza geçmeyi düşünüyorum. arkadaşımın laptopunda denedim fakat airpodsu bir türlü bağlayamadım. bu kulaklık windows laptopa bağlanmıyor mu?
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Evet güzel gözüküyor. Biraz daha zaman geçsin alternatifleri çoğalacakmış. Yakında çıkacak güncellemeyi bekliyorum. Güncelleme de işe yaramazsa mecburen bunlara Spor salonu için ihtiyaç duyarım. Benim açımdan şu ana kadar kullandığım en rahat kulakiçi kulaklık.

• iandi İ kullanıcısına yanıt
    Çakma ürüne sırf benziyor diye o kadar para vermeyin. JBL,Anker gibi markaların ürünlerine bakın. Unutmayın ki kulağımıza götürdüğümüz bu cihazların pilleri, donanımları direk kulağımızın içinde olacak.

• yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
    Çok rahat sahiden. Dün 2 saat kulağımdan çıkarmadım sanki yok gibi çok rahat. Bazıları kulağımdan kayıyor diyor ama bende hep duruyor sabit. Airpodslar da rahattı ama bu kadar değildi, demek ki benim için kulakiçi daha iyi seçenekmiş. Aslında uçlardan memnunum ama köpükler bir tık daha iyi olur diye bakıyorum bende. Burada da bulunur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 12 Ocak 2020; 21:12:4 >
    Sahtesi Allah korusun kulağınızda patlayabilir. Örnekleri internette var. Uyarmışlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    sadece youtube ile video açıp kulaklıkla dinleyecek yada uygun bir yere koyup çalmasının bitmesini bekliyeceksin...
  • Morhipo da 799 TL şuan sınırlı stok yazıyor

• Anc için AirPods pro alacakların dikkat etmesi gereken konu anc seviyesinin ilk versiyon gibi olmadığı gerçeği. AirPods pro güzel bir ürün ama Apple’ın BOSE gibi anc özelliğini kısacağını düşünmemiştim. Belki ben yanılıyorum demiştim. Hem internette bu kadar şikayeti görmem hem de önemli test merkezlerinden birinin sonucu maalesef Apple’ın güncellemeyle anci düşürdüğü kanıtlandı.

After updating to Firmware 2C45, we retested the headphones and our results showed a fairly significant drop in isolation performance, primarily in the bass-range. This means that with ANC turned on, these headphones won't do nearly as good a job blocking out the low engine rumbles of planes or buses as they did before this update. This review reflects these changes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufd84 -- 13 Ocak 2020; 20:21:56 >

• Hocam markalı ürünlerde de benzeri yok ki. Araştırdım bulamadım. Ben kendime asla bu fiyatlara airpods almam 1000tl ye sennheiser audio technica filan alırım şime alacağım. O yüzden çok pahalı geliyor. Markalılarda da benzerlerini bulamadım. Sar değeri patlama riski gçz önüne alınırsa apple almak dağa mantıklı gibi. Dediğim gibi 300 400civarına da benzerini bulamam değil mi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iandi -- 13 Ocak 2020; 22:4:20 >
    Bunu uzun süre kullandım. Sporda, duşta, havuzda ve sahilde. Kullanımı rahat, kulağı yormuyor, sesi iyi benim hoşuma gitti. Adı bilinmeyen, taklit çıkaranlardan uzak durun. Ama güvenilir markaysa ucuz olması kötü olacak diye birşey yok. Çünkü gerekli testlerden geçmiştir. Her ürünün kendine göre avantajları vardır. Apple ürünleri her zaman Pahalı olmuştur böyle de devam eder. Şuan için tam kablosuz kulaklıklar lüks yani gereğinden pahalı ürünler. İlla ki tam kablosuz istiyorsanız JBL endurance peak nasıl araştırın. Ama 300-500 arası tam kablosuz bulmanız mümkün değil gibi, Bluetooth kulaklıklar için bile 600-700 civarı olur herhalde.
    AirPods benzerini kalitesi için alacaksanız size o kaliteyi vermeyecektir. Xiaomi, huawei gibi firmalar Apple’ı çok taklit eder onları araştırın belki çıkarmışlar ya da çıkarmak üzeredirler.
    Bütçeniz kısıtlı olduğuna göre şimdilik idare edecek ama Güvenilir bir kulaklık edinin. Zaten birkaç seneye kadar daha uygun fiyatlılar çıkacaktır.

Bir not daha elbette AirPods pro önceki kulaklığımdan çok çok daha iyi ama 300€ edecek bir ürün mü hala emin değilim. Hele ki bütçeyi zorlayarak alınacak bir ürün asla değil.

Çakma alacağına ucuz bir ürün al
  • strong485 S kullanıcısına yanıt
    Bazen bende de çıkıyor, kutuya koyup çıkarında geçiyor, yazılımsal bir sorun sanırım
  • önerebileceğiniz düzgün bir kılıf var mı pro çin ?
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    50 liralık kılıfların hepsi aynı kalitede. Bence gözünüze hitap eden silikon bir kılıf işinizi görecektir.
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.