Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Apple AirPods Max (A2096) - Kapalı Kutu - Türkiye Garantili Satın Al 7 Şubat 2023 23:53 1 1 Apple AirPods Max (A2096) - Kapalı Kutu - Türkiye Garantili 13 Ocak 2023 Tarihinde, Amazon Türkiye'den Amazon Türkiye satıcısından aldım.Adıma faturalı, jelatini açılmamış, kapalı kutu, sıfır üründür. Ürün rengi: Uzay Grisi / Seri numarasını sorgulatabilmeniz için bıraktım. Satın Alma Tarihi girmedim. Alan arkadaş Apple kaydını yapar.Antalya içi elden, diğer illere ödeme sonrası kargo şeklinde gönderi yapabilirim. (Kargo ücreti alıcıya aittir. Havale dışında başka bir yöntem kabul etmiyorum.)Fiyat: 13.050 LiraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Ocak 2025 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EA FC 25 X/S P-2 HAK Corsair Harpoon RGB Pro & Corsair Ironclaw RGB KAPALI KUTU - TÜRKİYE GARANTİLİ [SATILDI] SATILIK Xbox Game Pass Ultimate P-2 [SATILDI] SATILIK EA FC24 Standart X/S P-2