Arkadaşlar amerikadan arkadaşa iphone getirtcem ama fiyatı hakkında bilgim yok . Arkadaş orda üniverste okuyor bildiğim kadarıyla o da indirimli alıyormuş ama ben sitede bulamadım ingilizcem o kadar iyi değil bilen varsa indirimli linki buraya yazabilir mi? şimdiden teşekküler. telefon olarak iphone 4 8gb ve iphone 4s 16gb öğrenci fiyatları
100 dolar indirim yapiyorlar ve 100 dolar itunes hediye ceki veriyorlar tabiki abd hesabi ile eslestirilebilen, bu indirimden yararlanmasi icin abdde okudugu okuldan ogrenci belgesi almasi lazim ve bu indirime birkez katilabiliyor,yeni macbook aldirdim ordan biliyorm
bir kez mi :( o zman iş kötü bizim arkadaşta kendisine mac pro almıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Setric
bir kez mi :( o zman iş kötü bizim arkadaşta kendisine mac pro almıştı
eğer orada varsa öğrenci bir arkadasi onu gotursun:) cocugada 100$ lik itunes cekini hediye etsin cocugunda isine gelir:)
iphone ve ipad de öğrenci indirimi yoktur. bilgisayarlarda indirim vardir. öğrenci belgenizle gitmeniz gerekiyor, amerikadaki kayıtlı üniversitelerden birine, senede bir kere kullanabiliyorsunuz bu hakkınızı. artı bu öğrenci indirimini devlet yapıyormuş onu öğrendim.
quote:
Orijinalden alıntı: erginbay
iphone ve ipad de öğrenci indirimi yoktur. bilgisayarlarda indirim vardir. öğrenci belgenizle gitmeniz gerekiyor, amerikadaki kayıtlı üniversitelerden birine, senede bir kere kullanabiliyorsunuz bu hakkınızı. artı bu öğrenci indirimini devlet yapıyormuş onu öğrendim.
Tamam hocam sağolasın o zman iphone hayalleri çöpe birde telefonu aldıktan sonra hava alanından çıkışta taxfree mi diyolar ne diyolar vergiyi geri alıyormuşsun o bu iphonelarda geçerli mi acaba?
hangi eyaletten aldığın önemli, newyorkda mesela tax iaedesi yok. ama başka eyalette var. şöle bişi de var new york dan alıp boston dan çıkıp tax iaedesi gene alamıyosun. çünkü newyork dan aldığın için. hangi eyalette alabileceğini googledan aratıp öğrenebilirsin.
Macbook'larda ındırım yapıyorlar dil okulu ogrenci karti kabul etmiyorlar ama universitenin ogrenci kartini kabul ediyorlar ama ıphone alımında ındırım yok dıye biliyorum.
Resmi olarak indirim varmi bilmiyorum fakat birçok kisiye iTunes gift kart verdiklerini gördüm.
Valla hangi eyaletten bilmiyorum ama erasmusla gitti ordaki üniverstede bi dönem kalıp ocakta gelecek. Ben artık normal getirtcem sanırım 1200 tl olması lazım 4s in fiyatı 4 ile 4s arasında da hem hız olarak hem tarayıcı hemde fotoğraf olarak gözle görülür farklar var. zaten 4 ile 4s arasında da o kadar fiyat farkı yok ...
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme