Şimdi Ara

Appiah'a 3 Maç Ceza Verildi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hypnosis

geçen sene koridordA kapı tekmelediği için oyuncuya 2 maç ceza verildiyse yada efescup'ta görülen kırmız kart lige yansıtıldıysa saha ortasında adam şamarlayan Appiah'a verilen 3 maç ceza çok normal.

kusura bakma da OHA yani yok öldürdü adamı sahanın ortasında nası da abartıyorsunuz olayları

ayrıca tahrik etti diye materazziye 2 maç ceza verildi emre toromana neden verilmior burdaki kurallar mı farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben orda kafa atıldığını görmedim.biri bana şu kafayı göstersin yaw.hakem bile tokat yazmış siz hala kafa diyosunuz.ayrıca ben tokatıda görmedim.demek ki lig t v yanlış maçın görüntülerini izlettirdi bize.

Hocam kafa atamadı
    Atmaya teşebbüs etti. Görüntülerde kafasını aşağıya doğru eğdiriyor. Fakat kafası Emre'ye çarpmıyor.

Didişirlerken eliyle ittirmek amacıyla yüzüne falan vurmuş olabilir. Yardımcı hakemde bunu gördüyse kafayla temas olmadığı için onu söylemeyip sadece tokat attı demiş olabilir.

son dünya kupasında gördükki teşebbüs etmek ile kafayı vurmak arasında fark yok.hakemler acımadı kimseye...FIFA nın hakemlere ve federasyonlara emirleri de bu yönde.centilmenlik dışı harekete kesinkilkle müsamaha yok artık,olması gerekende bu zaten.
    ha ceza 3 maçmı olur bu konuyu tartışabiliriz,kararın tartışılacak bir yönü yok...
    futbolu bırakmış adama 3 maç ceza verdiler yahu,düşünebiliyomusunuz artık ne kadar ciddiler bu konuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 10 Ağustos 2006; 22:21:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

ben orda kafa atıldığını görmedim.biri bana şu kafayı göstersin yaw.hakem bile tokat yazmış siz hala kafa diyosunuz.ayrıca ben tokatıda görmedim.demek ki lig t v yanlış maçın görüntülerini izlettirdi bize.

Hocam kafa atamadı
    Atmaya teşebbüs etti. Görüntülerde kafasını aşağıya doğru eğdiriyor. Fakat kafası Emre'ye çarpmıyor.

Didişirlerken eliyle ittirmek amacıyla yüzüne falan vurmuş olabilir. Yardımcı hakemde bunu gördüyse kafayla temas olmadığı için onu söylemeyip sadece tokat attı demiş olabilir.

son dünya kupasında gördükki teşebbüs etmek ile kafayı vurmak arasında fark yok.hakemler acımadı kimseye...FIFA nın hakemlere ve federasyonlara emirleri de bu yönde.centilmenlik dışı harekete kesinkilkle müsamaha yok artık,olması gerekende bu zaten.
    ha ceza 3 maçmı olur bu konuyu tartışabiliriz,kararın tartışılacak bir yönü yok...
    futbolu bırakmış adama 3 maç ceza verdiler yahu,düşünebiliyomusunuz artık ne kadar ciddiler bu konuda...

Bende böyle biliyordum ama atmak ile teşebbüs etmek arasında fark varmış..Ahmet Çakar o gün kuralları okude teşebbüs etmek ihracı gerektirmiyo yani..Rakibi küçültücü,aşşaglayıcı(tükürmek vs) hareketler rakibi tutmasa bile ihracı gerektiriyormuş..Valla ben bilmem adam açtı kitabı okudu ezbere de söylemedi..

• ya bunlar kural kitabına henüz yazılmamış olabilir,talimat şeklinde olabilir.daha sonra kural kitabına girecek olabilir...
    ben dünya kupasındaki olanı söylüyorum...
  • bende kuralları söylüyorum
  • ben demişim...
    quote:

ya bunlar kural kitabına henüz yazılmamış olabilir,talimat şeklinde olabilir.daha sonra kural kitabına girecek olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya bunlar kural kitabına henüz yazılmamış olabilir,talimat şeklinde olabilir.daha sonra kural kitabına girecek olabilir...

ama dünya kupasında rakibi kışkırtanlar da ceza aldı.erciyesli futbolcu ceza alsa tamam derim.ama sadece tek taraflı bi olay yaşanmış gibi sadece appiah ceza aldı
  • ben de"Emre de araştırılsın böyle birşey yaptıysa gerekirse 6 ay ceza verilsin" demiştim daha önce bir topicde...
  • ama orda hakarete göre ceza verilmedi.gazetelere göre kafa attı diye.hakem raporuna göre tokat attı diye.yani hareket fiili ve bu görüntülerden anladığımız kadarıyla tek taraflı olmadı.ikiside birbirini kafayla itti.
  • Hocam olabilir şöyledir böyledir olur mu? Ya öyledir ya değildir...Bu oyun kurallara göre oynanıyor sonuçta..Ve KURALLARI okudu talimatları değil..
    Zaten herhalde hakem kafa attı diye gördü maç bitince baktılar kafa atmamış tokata çevirdiler işin komiği adam tokat attı demiyor bile...Tamamen rezalet bence
  • Sarı kartlık pozisyona 3 maç ceza. Ulusoy iş başı yaptı desenize!
  • valla ben gördüm neyin ne olduğunu.Appiah kafasını uzattı vurdu vurmadı beni ilgilendirmez.hakem rahatlıkla ben öyle gördüm diyebilir.niye bu fırsatı veriyorki Appiah,ona kızacağınıza vay efendim neden ceza veriyorlar.ne yapsınlar her önüne gelen kabadayılık mı yapsın saha içinde?
    heleki Samsunspor maçındaa Ahmet Yıldırım rakip futbolcuya 2 metere uzaktayken sırf niyet etti diye kırmızı çıkaranları "ne doğru kararlar verdi"diye alkışlıyorsanız bunu da "helal olsun iyi gördü"demeniz lazım...
    ayrıca FIFA dan talimatlar da gelebilir illa kural kitabında yazacak diye birşey yok.sezon ortasında ani bir karar alsalar her dakika kural kitabımı basacak adamlar?talimat denen birşey var...

sen onu bunu bırak Appiahın hareketi doğru bir hareketmi?ne maksatla gidiyorsun futbolcunun üzerine kafanı gösterip iyi dileklerini mi sunuyorsun?
  • Emre Toraman'ın yaptıkları ne olacak peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Sarı kartlık pozisyona 3 maç ceza. Ulusoy iş başı yaptı desenize!

• of be abicim ya of off...

ben yazmışım iki mesaj üstte...
    quote:

ben de"Emre de araştırılsın böyle birşey yaptıysa gerekirse 6 ay ceza verilsin" demiştim daha önce bir topicde...
  • Appiah ın hareketi doğru olmasada bunlar futbolun içinde her zaman var olan hareketler...Appiah geri çekildikçe rakibi geliyo üstelik..Bunlar robot değil insan..Kural neyse odur vurmadı ihraç yok o zaman senin yada hakemin ne gördüğü önemli değil.Hakem öyle gördü diyelim fakat 3maç ceza ne oluyor anlamak mümkün değil
    BU ARADA KURAL,KITAPTA YAZIYOR TALIMAT FALAN DEĞİL bilmem ne yapmam gerek anlatabilmem için.
  • hocam bende diyorumki dünya kupasında talimat geldi adamlara..5 tane yeni kual belirlediler hemen oracıkta.hakemlere iletildi,centilmenlik dışı hiçbir hareketin gözünün yaşına bakmayın diye.
    ve yine diyorumki federasyonlara bir yazıyla geçmiş olabilir FIFA bunun örnekleri çok,böyle olabilir.illa öyledir demiyorum olabilir diyorum...
  • Neyse işte attı tamam ama kurallara uygun olmadığı belli 3 maç ceza neyin nesi oluyor...Görüntülere bakıp ceza veriliyor.Bu durumda .... aman neyse ne boşuna konuşuyoruz işte itiraz edilecek 2 maça inecek falan filan
  • zaten tartışılacaksa neden 3 maç o tartışılabilir dedim.
    şimdi başka bir maçta bir BJK li veya GS li bir topçu buna benzer bir hareketten ceza alacak.fanatik Fenerliler gelip"haklıydı öyle olması lazımdı"diycek,fanatik Beşiktaşlısı da "yok ya böylede olmaz.bu çifte standart"diyecek tartışıp durulacak.e hani yanlıştı,hani doğruydu Appiahınki?
    aklı selim düşünebilenler doğru kararı zaten verecekler doğrusunu yazacaklar buraya.önemli olanda bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Sarı kartlık pozisyona 3 maç ceza. Ulusoy iş başı yaptı desenize!

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.