Şimdi Ara

App store para borcu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,app storeden hiç birşey indiremiyorum. Olay şöyle oldu world of tanks oyununda altın aldım ama kartımda para yokdu 3-4 defe arka-arkaya aldım ve 3-4 gun sonra bana bir mesaj geldi 40 dolar borcum var. Şimdi borcumu nasıl ve nereye ödeye bilirim yardıçı olun lütfen. Ve borç ödendikden sonra indirme yapa bilirmiyim? Resimde bu app store'den birşey indirdiğim zaman böyle yazılıyor.
     App store para borcu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Borcunuzu İTunes üzerinden görüntüleyebilirsiniz.Kredi kartınız tanımlı ve limit yok ise eksiye düşüyor lira yüklediğinizde otomatik olarak çekiliyor kredi kartınız tanımlı değilse kredi kartını tanımlayarak borcunuzu ödeyebilirsiniz.Uygulamayı indiremiyorsunuz tanımlı kredi kartınız varsa onu kaldırın yada 24 saat geçmesini bekleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedavaya alacağını mı sandın hocam eğer kartında para yoksa ve sen harcama yapıyorsan 1 hafta içinde ödemezsen uygulama indiremiyor ve güncelleme yapamıyorsun ancak ödedikten sonra bu işlemleri yapabiliyorsun bunun için kayıtlı olan kartına büyük ihtimal ininal kartın vardır ya da paypal a tanımlama yapmışsındır parayı yatır karta onlar otomatik çekecekler

• Çok sağolun beyler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    App store her şeye ödeme istiyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.