Şimdi Ara

APP STORE HESAP AÇMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa bugün iphone 4 aldım fakat app trore kaydı yapamıyorum kredi kartı istiyor none seçeneğine tıklıyorum veya diğer seçeneklere tıklanmıyor bir tek visa çıkıyor. Hesap alma işleminide ücretsiz uygulamaya tıklayıp ordan hesap aç diyorum sorunu nasıl çözebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtgltkn_ -- 17 Mart 2012; 21:00:37 >

• Sorununuzu tam anlamadım aciklarsarsaniz yardımcı olabilirim
  • Bedava uygulama satin almayi secip dene olur buyuk ihtimal
  • bedava denedim zaten olmadı?
  • Şifrede bir harf buyuk olmak zorunda ve en az bir sayı olmalı onuda kontrol edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtgltkn_

Sa bugün iphone 4 aldım fakat app trore kaydı yapamıyorum kredi kartı istiyor none seçeneğine tıklıyorum veya diğer seçeneklere tıklanmıyor bir tek visa çıkıyor. Hesap alma işleminide ücretsiz uygulamaya tıklayıp ordan hesap aç diyorum sorunu nasıl çözebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

quote:

Sa bugün iphone 4 aldım fakat app trore kaydı yapamıyorum kredi kartı istiyor none seçeneğine tıklıyorum veya diğer seçeneklere tıklanmıyor bir tek visa çıkıyor. Hesap alma işleminide ücretsiz uygulamaya tıklayıp ordan hesap aç diyorum sorunu nasıl çözebiliriz?

tarih 2008de yazılmış şuan olmuyormu acaba diye soruyorum çünkü denedim olmadı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PSN Türkiye Hesap Açma Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

quote:

tarih 2008de yazılmış şuan olmuyormu acaba diye soruyorum çünkü denedim olmadı ?

Şimdide oluyor dediğim seyleri kontrol ettin mı?

• zaten telefon üzerinden denedim
    şifre konusunda sıkıntı yok

şimdi bilgisayardan deniyeceğim nedne olmadığını anlamadım none gözüküyor fakat işaretlenmedi telefondan? bilgisayrdan denicem denedikten sonra yazarım
  • yok arkadaş olmadı bilgisayardada none gözükmedi yeni hesapta açıp denedim
  • bu sorun bi tek bendemi oluyor dicem ama şuan abimde deniyor ondada aktif olmadı none yazısı?
  • Appstorea gir yeni bedava uygulama indir yeni hesap yarat de yeni bir uyelik acip kaydol bu kadar
  • ikinci el aldım acaba ilk sahibininki mi duruyor? onu nasıl kaldırabilirim telefondan?
  • quote:

ikinci el aldım acaba ilk sahibininki mi duruyor? onu nasıl kaldırabilirim telefondan?

Ayarlar dan Store a bak orda mail adresi varsa
    Çıkış yap de
  • quote:

ikinci el aldım acaba ilk sahibininki mi duruyor? onu nasıl kaldırabilirim telefondan?

Appstorea gir en alta in cikis yap yaziyor tikla ona
  • onu hallettim saolun fakat şu me.com olayını çözemedim me.me hesabı açtım şifre yada isim yanlış diyor şifre yolla diyorum nereye yolluyor acaba?

edit: hala app store hesabı açamadım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtgltkn_ -- 17 Mart 2012; 23:38:47 >
  • Bosver me.com hesabini aç gmail hotmail falan onu kaydet appstorea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.