Şimdi Ara

App Store gift card ile oyundan birşey alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler app store gift card alıcam 25₺ lik appstoreda görünüyor ama oyundan mesela 20 tllik oyunun parasından alabiliyormuyuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ø kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki benim hesabımda bir kredi kartı tanımlı ama ben krediyi kullanmak istiyorum nasıl yapacağım ?

• Tekrardan birşey soracağım ben şimdi 25TLlik den aldım. 25 TL bakiyem var oyun içinde 20TLlik birşey almak istiyorum ama kredi kartı istiyor tekrardan kredi kartı bilgilerini sildim bilerek ne olur ne olmaz diye. Ne yapmalıyım bakiyeden alması için. Az önce 1.99 luk bir uygulama almayı denedim bakiye yerine kredi kartından aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-80435472-1 -- 16 Aralık 2014; 16:58:10 >

Orijinalden alıntı: emreavi

Tekrardan birşey soracağım ben şimdi 25TLlik den aldım. 25 TL bakiyem var oyun içinde 20TLlik birşey almak istiyorum ama kredi kartı istiyor tekrardan kredi kartı bilgilerini sildim bilerek ne olur ne olmaz diye. Ne yapmalıyım bakiyeden alması için. Az önce 1.99 luk bir uygulama almayı denedim bakiye yerine kredi kartından aldı

Ayarlardan icloud ayarlarından birincil ödemeyi değiştirebilir yada ayarlardan apple store itunese girip apple kimliğine tıklayıp kimliği gösterden sonra ödeme bilgilerinden hiç birini seçebilirsiniz.

Böylece Apple bakiyenizden ödeyebilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.