Şimdi Ara

app store dan eğitim indirimi için acil bilgi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar app store dan eğitim için alınan ıpadlarde cüzi bir indirim oluyor. ben öylesine sipariş ekranına gittim ve öğrenci belgesi gibi birşeyler sormadı. nerden anlıyorlar öğrenci olduğumu. birde apple gönderim için ürünleri hangi kargo firmasını kullanıyor. öylesine elime ne zaman ulaşır diye güne baktım gönderim süresi 1 iş günü ulaşım 15.12.2014 yazdı. hiçbirşey anlamadım. iadeleri kendimi aldırıyor. acele bilgi lazım.

• Iadeleri kendileri alıyorlar. Kargo Firması ups. Kimlik genelde sormuyorlar normalde teslimatta sormaları Lazım ama şimdiye kadar denk gelmedi. Verilen tarih en geç teslim edilecek tarih. Stokta var ise 2-3 güne elinde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsmsk

Iadeleri kendileri alıyorlar. Kargo Firması ups. Kimlik genelde sormuyorlar normalde teslimatta sormaları Lazım ama şimdiye kadar denk gelmedi. Verilen tarih en geç teslim edilecek tarih. Stokta var ise 2-3 güne elinde oluyor.

dediklerinizden anladığım ups le gönderiyorlar ve iadeleride ups le almıyorlar kendileri ne şekilde alıyor. birde dediğinize göre ups kargo getirdiğinde normalde öğrenci kimliğimi sorması gerekiyor. mesela ben iş adresime sipariş vericem. otomatikmen öğrenci olmadığım belli. sonra rezil olmayalım.
  • google da arattığımda şöyle birşey okudum doğrumu acaba
    "Siparişinizin sonunda Öğrenci veya Öğretmen olduğunuzu kanıtlayan resmi bir belgeyi Apple’nin mail adresine göndermeniz gerekiyor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord987

quote:

Iadeleri kendileri alıyorlar. Kargo Firması ups. Kimlik genelde sormuyorlar normalde teslimatta sormaları Lazım ama şimdiye kadar denk gelmedi. Verilen tarih en geç teslim edilecek tarih. Stokta var ise 2-3 güne elinde oluyor.

dediklerinizden anladığım ups le gönderiyorlar ve iadeleride ups le almıyorlar kendileri ne şekilde alıyor. birde dediğinize göre ups kargo getirdiğinde normalde öğrenci kimliğimi sorması gerekiyor. mesela ben iş adresime sipariş vericem. otomatikmen öğrenci olmadığım belli. sonra rezil olmayalım.

İade işlemi için ilk önce telefonla arıyorsun onlar kaydını alıyorlar. Ardından yine ups den gelip ürünü sizden alıp Apple merkeze gönderiyorlar. Yani dağıtımıda iadeyide değişimide UPS ile yapıyorlar. Rezil olur musunuz olmazmısınız orasını bilemem fakat riski göze alıp deneyin isterseniz. Ben 3 kez alışveriş yaptım hiçbirisinde bana kimlik sormadılar.

• Usta teslimatta sıkıntı yok sana belge sormazlar senin öğrenci belgeni mail atman gerekiyor apple'a
    Aos_proof_of_education@apple.com
    Apple içn kullandığın adresten yollayacaksn sipariş sorası 48 saat içinde
    Bende yeni sipariş verdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

Usta teslimatta sıkıntı yok sana belge sormazlar senin öğrenci belgeni mail atman gerekiyor apple'a
    Aos_proof_of_education@apple.com
    Apple içn kullandığın adresten yollayacaksn sipariş sorası 48 saat içinde
    Bende yeni sipariş verdim

kafam karıştı biriniz diyor kargo görevlisi kimlik soruyor biriniz diyor mail atılacak. mail atmassak ne olur göndermezler mi ürünü. veya başkasının kini göndersek ne olur. illa sipariş verenin mi öğrenci olması gerekiyor. mail atmadan siparişi gelen oldumu veya farkı alınan oldumu? kafam karıştı yanlış birşeyler yapmayalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işin kısacası ben öğrenci değilim ama bu indirimden nasıl faydanılırım. mail atmak zorunlumu veya başkasının belgesini yollasak.
  • lord987 kullanıcısına yanıt
    Şimdi teslim aldm hiç bir belge sorulmadı
    Ogrencide değilim işyerimde teslim aldm
    Kardeşimin belgeyi mail atıcam
    Sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben bu yöntemle indirimli macbook pro, 2 tb time capsule, iphone 6 aldım ama kimsede hiçbirşey sormadı kimlik at demedi. İnanıp inanmamak sizin elinizde.
  • quote:

valla ben bu yöntemle indirimli macbook pro, 2 tb time capsule, iphone 6 aldım ama kimsede hiçbirşey sormadı kimlik at demedi. İnanıp inanmamak sizin elinizde.

İyi de iPhone'da vs ögrenci indirimi yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

valla ben bu yöntemle indirimli macbook pro, 2 tb time capsule, iphone 6 aldım ama kimsede hiçbirşey sormadı kimlik at demedi. İnanıp inanmamak sizin elinizde.

İyi de iPhone'da vs ögrenci indirimi yok ki

İndirim var demedimki education sayfasından almıştım yanında öğrenci indirimli ürünle beraber.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.