Şimdi Ara

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
4
Favori
143.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ygz26_C4

Hocam sen neden ceza yiyordun o zaman?
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Polisin ne haddine cift mühürlü plakaya ceza yazmak :) Emniyet izin verip mühür basmış , polise bakıp gecmek düşer

BEnde mühür yok ki :) Ugraşmadım mühürle falan başıma bela oldu Cıkarmakta istemiyorum.
  • Benimde bugun yolum sanayiye düştü öyle baktım plaka basan biryer göremedim. Girip yapacaktım 2 app . .. Mühürlüsünüde nasıl yapacaksak artık
  • Bende Çift Mühürlü APP Bastirdim , Fakat Daha Takmak nasip olmadi :) o AutoClubTR'deki oSM@N basti.. Çift Mühür..
  • Aslında o app degil.Fontlar cok ince :)

Onlar Antalya ve İstanbul baskı diye geciyor.Harfler daha büyük normal plakalar göre.

Mesela antalya plakalı arabalara bakın app gibi duruyor.
  • Ne kadara Mal oldu ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ZafiraBJK

Bende Çift Mühürlü APP Bastirdim , Fakat Daha Takmak nasip olmadi :) o AutoClubTR'deki oSM@N basti.. Çift Mühür..
  • quote:

Aslında o app degil.Fontlar cok ince :)

Onlar Antalya ve İstanbul baskı diye geciyor.Harfler daha büyük normal plakalar göre.

Evet çevremde 2 Antalya plakalı araç var ve aynen app gibi duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JimBeam

quote:

Evet Bursa plakalar da oyle :)
  •  APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

değişik bi plaka örneği daha J9 da takılı
  • Güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Buda Farklı Model bir plaka hoş değilmi :

APP Plaka,Fransız Plaka ve Plaka Hakkında Herşey , Sorular , Resimler vs.

tuttum bunu bi elektronikçi olarak
  • Buyrun Çift Mühürlü APP Plaka ;

• Sarı plaka nasıL yapıcaZ..
  • En kıyak plaka bu el yazısı gibi iran plakası; bizimkilerden daha estetik

Bide Plakanın sol köşesindeki mavi şeridi kırmızı yapanalrı görüyorum özellikle beyaz ve kırmızı araçlarda çok tatlı duruyor bunun yöntemi nedir üzerine kırmızı etiket mi???
  • quote:

quote:

quote:

evet denizli nin plakaları da öyle. eskiden(10 yıl öncesine kadar falan) bütün plaklar böyleydi. sonra birden bu ince yazılı plakalara geçildi. nedendir bilmem . halbuki diğerleri daha güzeldi.(halen denizli antalya bursa kocaeli bartın eskişehir ve birkaç ilde daha olduğu gibi)

• arkadaşın bagajda normal plakası var. Ön taraf nova plaka, arkayı app yaptırmış. Polis sorunca; abi bagajı kapamak için plaka çerçevesinden tutuyo öküzler paso kırıyolar kaportanın anası ağladı çizikten diyerekten yalan uyduruyor. Bagajı açıp, plakayı gösteriyor "işte gerçeği burada, taktırmıyorum 50 kere kırıldı yeniden taktırdım gına geldi, yapışkan plaka taktım bende" diye cahil rolu yapıyor. Poliste yutuyor tabi bu app bilmez yapışkan almış diyor.
    çocukta gazlayıp gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.cihan

quote:

quote:

quote:

evet denizli nin plakaları da öyle. eskiden(10 yıl öncesine kadar falan) bütün plaklar böyleydi. sonra birden bu ince yazılı plakalara geçildi. nedendir bilmem . halbuki diğerleri daha güzeldi.(halen denizli antalya bursa kocaeli bartın eskişehir ve birkaç ilde daha olduğu gibi)

Plakadaki rakamlar cogaldı da o yuzden incelttiler :) Antalyada falan 8haneye gecerse onlarda kılcık gibi olur :)

quote:

Orjinalden alıntı: asphodel

arkadaşın bagajda normal plakası var. Ön taraf nova plaka, arkayı app yaptırmış. Polis sorunca; abi bagajı kapamak için plaka çerçevesinden tutuyo öküzler paso kırıyolar kaportanın anası ağladı çizikten diyerekten yalan uyduruyor. Bagajı açıp, plakayı gösteriyor "işte gerçeği burada, taktırmıyorum 50 kere kırıldı yeniden taktırdım gına geldi, yapışkan plaka taktım bende" diye cahil rolu yapıyor. Poliste yutuyor tabi bu app bilmez yapışkan almış diyor.
    çocukta gazlayıp gidiyor.

Bagajda h,kayesini yemiyorlar artık.BEnde bagajdan cıkarıp gösterdim ama onlar bagajda değil arabanın uzerinde duracak deyip gecirdi cezayı

• auhauhauha polislerde akıllanmış desene. 4 aydır görmüyorum adamı gerçi ceza yemiştir belkide. Hele Evo olduğunu hesaba katarsak kesin yemiştir.
    Peki bu fransız plakada herhangi bir sorun var mı APP gibi gıcıklık yapıyorlar mı?
    Birde APP yi ayarlayıp araba alırken yaptırabilir miyiz? yada olmadı direk çerçevesiz vida taksınlar diyecem oda çok çirkin duruyor bence. Başka bir arkadaşın golfe kazanın ardından ümraniyede bir servis plaka takmış APP, çift mühürlü. yasal yolla çok yük olmadıktan sonra en güzeli APP gene.

• quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Buyrun Çift Mühürlü APP Plaka ;

• quote:

Orjinalden alıntı: asphodel

auhauhauha polislerde akıllanmış desene. 4 aydır görmüyorum adamı gerçi ceza yemiştir belkide. Hele Evo olduğunu hesaba katarsak kesin yemiştir.
    Peki bu fransız plakada herhangi bir sorun var mı APP gibi gıcıklık yapıyorlar mı?
    Birde APP yi ayarlayıp araba alırken yaptırabilir miyiz? yada olmadı direk çerçevesiz vida taksınlar diyecem oda çok çirkin duruyor bence. Başka bir arkadaşın golfe kazanın ardından ümraniyede bir servis plaka takmış APP, çift mühürlü. yasal yolla çok yük olmadıktan sonra en güzeli APP gene.

Cift mühür app cok zor , İstanbulda yapılıyor diyorlar ama onlarında rakamları cok ince.Normal app de baya kalın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Buda Farklı Model bir plaka hoş değilmi :

bence iyi olmamış kalın daha iyi olurdu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.