Şimdi Ara

APP Plaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar/abiler, aracıma app plaka takmayı düşünüyorum. Araştırdım 30-40 TL civarı. Buna ek olarak sigortacıya gitmek trafiğe gitmek gerekiyor mu? Birde yasal mı? Ceza yemeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeuqmaX

Selam arkadaşlar/abiler, aracıma app plaka takmayı düşünüyorum. Araştırdım 30-40 TL civarı. Buna ek olarak sigortacıya gitmek trafiğe gitmek gerekiyor mu? Birde yasal mı? Ceza yemeyelim.

mühur olmadigi icin sıkinti cikartabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi orjinal plakaya folyo çektir.
  • Yani gıcık kapacak bir polis ceza yazabilir, anladım. Ben hiç bulaşmayım o işe o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

En iyisi orjinal plakaya folyo çektir.

Onu bilmiyordum yeni gördüm, hoş duruyor. Peki onun bir cezası var mı bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

Onu bilmiyordum yeni gördüm, hoş duruyor. Peki onun bir cezası var mı bilginiz var mı?

Benim bildiğim herhangi bir cezası yok. Sonuçta emniyetten çıkan mühürlü plaka. Ben kendi aracımda ön ve arka plakalara folyo çektirdim, plaka kenarlarındaki siyah çerçeveyi tinerle sildirttim. Çift taraflı bant+silikon ile de yapıştırttım. APP plakadan daha güzel durdu.
  • app plaka nedir ilk defa duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UqUR48 -- 9 Mart 2013; 1:22:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Benim bildiğim herhangi bir cezası yok. Sonuçta emniyetten çıkan mühürlü plaka. Ben kendi aracımda ön ve arka plakalara folyo çektirdim, plaka kenarlarındaki siyah çerçeveyi tinerle sildirttim. Çift taraflı bant+silikon ile de yapıştırttım. APP plakadan daha güzel durdu.

Resim varmı usta ? nasıl yapılabilir o bizde yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Ben kendimde yapabilirdim ama uğraşmak istemedim. 10 TL ye tuningçide yaptırdım. Bundan önceki aracımda da yaptırmıştım. 2009 yılından beridir plakaları böyle kullanıyorum. Muayenede sorun yaşamadım, ceza felan da yemedim hiç.
     APP Plaka
     APP Plaka

• Mühürlü APP 120 lira civarına yaptırılabiliyor, polis ve muayenede sıfır sıkıntı. Mühürsüz olanları ise 30-40 lira civarı, muayenede sorun olmaz ama polisin insafına kalırsınız.
    Ben 2 yıl mühürsüz kullandım hiç sorun yaşamadım ama yaşayanlar var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Ben kendimde yapabilirdim ama uğraşmak istemedim. 10 TL ye tuningçide yaptırdım. Bundan önceki aracımda da yaptırmıştım. 2009 yılından beridir plakaları böyle kullanıyorum. Muayenede sorun yaşamadım, ceza felan da yemedim hiç.
     APP Plaka
     APP Plaka

Çok güzel olmuş kazasız belasız

• Mühürlü bastırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühürlü olsa bile sıkıntı çıkarcak polis çıkar gibi gelio bunun şekli başka die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.